Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 az once konustum yapacakmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 tesekkur etti, bu fikri verdigin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 güzel fikir lan cidden. kotick başganım bana da ssk yol yemekli bi iş verirsin artık şirkette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Sizin yuzunuzden cillop gibi aymekime pis pis diablo 2 yukledim!!11!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Emaleth abla beni nüfusuna alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Çıkmaz bu oyun beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Lyvanna_Dolores said: Emaleth abla beni nüfusuna alsana aplanin padawani ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Emaleth said: Sizin yuzunuzden cillop gibi aymekime pis pis diablo 2 yukledim!!11!1!1 imac doğru yolu bulmuş işte diablo 2 siz makine, çatısız eve benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 geçen salı nytimes da yayınlanan incelemenin türkçesi. eleman 2011 gibi gözüküyor diyo. ayrıca ps3 de diyor. ilginç. http://diablo3turkiye.tumblr.com/post/5222324510/newyorktimes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 D&R dan diablo2 almıştım, cd bozuk çıktı, daha doğrusu kurulumda çıkan soruna o şekilde yorum yaptılar. Allahtan satın aldığımız oyunu battle.net den indirme olayı var. Go blizz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 sıkıyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 pati diablo 2 serverı açılsın yeniden :> oynarım ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 loop said: D&R dan diablo2 almıştım, cd bozuk çıktı, daha doğrusu kurulumda çıkan soruna o şekilde yorum yaptılar. Allahtan satın aldığımız oyunu battle.net den indirme olayı var. Go blizz!! Degistirilemiyor mu mağazadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 aquila said: Lyvanna_Dolores said: Emaleth abla beni nüfusuna alsana aplanin padawani ol. simbası olsam ya http://i.imgur.com/WJaocl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 oyun çıktıktan sonra classların makul fiyata satılan figürleri de gelir heralde. direk barbar alcam hiç acımam ama şu anki dioramaya 700-800 lira veremem kusura bakmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 9 mayısa az kaldı bakalım beklenen açıklama gelecek mi yoksa hiç bir şey olmayacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 beklenen acıklama ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 cikis tarihi bekliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben beklemiyorum. 9 mayıs'ta acıklanmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben oyunu toptan beklemiyorum sanırım, hiç heycanlanmıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hipster olmak için fazla uzunsun spark zorlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 beta ile ilgili duyuru yapılcak dendi 9 mayısta. doğal olarak beta tarihi bekleniyo. çıkış tarihleri falan beta bitmeden duyurulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 said: beklenen acıklama ne? said: beta ile ilgili duyuru yapılcak dendi 9 mayısta. doğal olarak beta tarihi bekleniyo. çıkış tarihleri falan beta bitmeden duyurulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ee 9 mayıs geldi.. yokmu bi gelişme lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Daha adamlarda sabahin koru sayilir az uykulari acilsin sallarlar biseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar