fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 torchlight mario gibi bişey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 deathspank diye bi diablo clone çıktı onu oynayın sonra torchlight açın. torchlight aşırı ciddi oyun dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 torchlight çok şeker bişeyki yav :D ben seviyom valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Snake said: deathspank diye bi diablo clone çıktı Her oyun diablo klonu değildir, şu öğrenin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bu oyun maalesef öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 sen ne diyosun abi sc wc dune clone'u. quake'de bang bang clone'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Bu oyuna nasıl diablo klonu diyorun bir anlatır mısın? Oyun tamamen geyik amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 clone tabiki değil, ama geyikli hack&slash sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 "geyik oyun yaptık" lafının arkasına sığınarak bebelerden para koparmaya çalışan bi oyun. hareket eden herşeye ve gördüğün bütün sandıklara tıkla mantığı olduğu ve türüne hiçbişey katmadığı için diablo clone dedim. terimi yanlış kullanmış olabilirim ama benim gözümde clickfest olup türüne hiçbişey katmayan bi action rpg diablo clonedur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 hoş, ilk diablo'ya denen şey 'rogue-like'. en özgün blizzort oyununa böyle deniyorsa artık. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 iyi yazdın ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 hepsi klon bunnarın ne hikmetse klonlarından daha başarılılar :p o diil, böle şimdi rakip oyunlar çıkıyo ya aşşağı yukarı aynı grafik özelliklerine falan sahip olcaklar yok torchlight yok zart zurt sora bi açıcaz aaaaa blizzort dışında kilerin hepsi fail programcılarmış, aynı boku daha bizim makineler için daha zorlayıcı yazmışlar falan. game play > performance > all gördük warhammerı, o kadar oyun yaptı herifler açtım baktım ulan dedim tüüü, hem grafiğiniz daha dandik, hem 5 kat fazla kastırıyor. go learn programming noobz oyun kral çıkıcak sora Haters gonna hate sora biz keyifle oynıcaz, sonra haters keyifle oynıcak açık falan arıcaklar sonra eğlenmedikleri alakasız bir nokta bişiler bulup bu oyun boktan dicekler klon falan. hatez gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Grafik gameplay'e engel değil ve çakmasının grafikleri gerceginin tırnağı etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 kaliteli action rpg olayını da bıraktım. 10 sene boyunca kimse çıkıp battle net gibi bi sistem yapamaz mı ya? kötü bi oyun olsa bile battle net gibi bi multiplayer sistem beni çok rahat içine çeker. bitek hellgatete yaptılar o sistemi ama o da ağır fail oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 wow un grafikleri inanılmaz yalnız detaylar, akıcılık, renk paleti felan çoook güzel. aion da mesela o kadar piksel kastıkları halde rezaletti grafikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 wow dovuo ya her turlu, 3 sene once bile dandirik olan macimde çatır çatır çalışıo nan daha nolsun. mesela warhammerda grafikler gameplaye engel, oyunu oynayamıorm o yuzden gameplay olmuyor eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Suark said: mesela warhammerda grafikler gameplaye engel, oyunu oynayamıorm o yuzden gameplay olmuyor eheheh. Hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Göz var nizam var, çakma warhammer ilk çıktığında bile camurdu hem teknik hem artistik olarak. Gercegi yaklaşık bin kat filan daha iyi. Da vinci vs askımızın meyvesi aytug gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 çakma warhammer? :( ben onu çakma halflife sanıodum tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Blizzcon Interview: Jay Wilson http://g4tv.com/videos/49525/Diablo-3-Game-Director-Interview-At-BlizzCon-2010-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 tristram imiş burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 çok aydınlık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ben koskoca blizzardtan boyle bisi beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 puhauhhaaa.. budur iste diablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Snake said: tristram imiş burası. alttaki sis bulutunda ışık kırılması tipi bişeyler olmuş renkler çıkmış ortaya http://www.boothenet.com/wp-content/uploads/2009/08/d3rainbowlogo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar