Gangren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Heal&Tank olmayacak. Asıl bomba arena'da karşı taraf playerlarından life orb düşerse komik olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 assassinle amazonu toplamışlar, monk ve demon hunter diye ayırmışlar. yeni numara yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 resmin alt orta köşesinde health globe gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Snake said: resmin alt orta köşesinde health globe gözüküyo. o muhtemelen orda spawn olan bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 evet wowdaki arenalarda spawn olan invis globeları gibidir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 dişi barbar oynayacağım demekki, bir umut paladin olur diye beklemiştim oysa ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 o video diablo 3 mü yoksa Çakma kore mmorpg si mi? one ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 çakma kore mmorpg'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Ya Paladin yada Amazon olucaktu Amazonu seçmişler demekki. Paladini expe saklamak onlar için daha mantıklı olmuş. Karakter çok da başarılı olmuş. Hunter / Amazonu sürekli female karakterlerle tanıtmaları canımı sıkmıyor diil ama yinede karakterim hunter olucak d3 de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roks Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 gayet gzl görünüyor ya hosuma gitmeyen birşey yok şimdilik. main hunter olucak galiba benimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 2. videonun ortasından sonraki bölüm de 2v2 arena maçlarını gösteriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Şu vidyolardaki bölümler gayet de diablo 2'den daha çok darkness içeriyor. Boşuna dalga geçildiğinin göstergesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 2. videoda, ilk gösterilen arena maçındaki barbarın adı "Baba" :D. 5.30 u filan açın. Neydi şu Umut Sarıkaya'nın karikatürü ? Edit : Gerçi bütün arena maçlarını yapan karakterler aynı. Sadece ilk maç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 karakter geliştirme mekanikleri hakkında bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Holy said: Şu vidyolardaki bölümler gayet de diablo 2'den daha çok darkness içeriyor. Boşuna dalga geçildiğinin göstergesi. aynen şunu diyecektim, gayet de iyi kotarılmış renkler, tonlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 blizz delivers beyler raad olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 respawn suresi ne kadar goremedim ama o mapde 4 life orb var. arena bence olmus gibi. duel harici pvp modu zaten gerekliydi. bi de benim anlamadigim neden herkes d3'u diger MMORPG'lerle karsilastiriyor? kiyaslanacak tek oyun d2 yahu. yani multiplayer'a dokunmadan sonuna kadar yillarca oynarsin. multinin en buyuk amaci pvp onu da bayagi adam etmisler d2'den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Kim karşılaştırıyor de ile mmo ları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 abi arena olmuş ya. mapteki hp runelar falan çok heyecanlı olur maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 dostum diaplo 3 dedin torchlight cikti demon hunter birebir torchlighttaki hatun neredeyse lan, yaksitimi hic blizz? sole bi amazon varken, assasin varken, d1 rogue varken tuttun cakma hunter verdin dual crossbowlu karakter tasarimi guze llaf yokta gameplay cok lame lan, nerde javazon nerde bu http://www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/tdomf/145756/are%20you%20a%20wizard-525x700.jpg http://chzderp.files.wordpress.com/2010/09/c0d8dfef-9d83-49d6-a641-3da82cb9d383.jpg olcak bu gidisle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roks Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bu demon hunterin erkegi yokmu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bütün classların erkek ve dişisi var. blizzard demon hunterı başta dişi olarak gösterdi diye torchlighttaki vanquishera benzetmek çok yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 BEN DEDİYDİM >.< shadow hunter olcak dediydim. demon hunter getirdiler sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar