Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 site mükemmler ötesi olmuş çok az bilgi olmasına rağmen dizayn bakımından aşmış koparmiş bitmiş,oyun içi videosunu izledim,değişen grafikler haricinde pek bir fark yok gibi öncekinden,yine sürekli boss kes en iyi itemi düşür,sonra bi sonraki zorluk seviyesine geç daha iyi item düşür vs. şeklinde olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 cinsiyet seçimi olduğu için amazon yerine rogue koymuşlar sanırım amazonsuzda olmazki ama ya o mem- şey endam ve duruş muhteşemdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 fede said: 5. class paladin olur muhtemelen ama d2den alışık olduğumuz paladine benzemez. o zaten pasif gözüküyodu diğerlerine göre bu daha da pasif olur. sonra ek pakette bikaç tane daha eklerler. 7 de kalmazlar bence bu sefer paladin diabloda en cok vuran classdı uzun bi süre, sonra amazon aldı tekrar o namı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Cuce said: diabloda her class her armorı giyer her silahı kullanır. expansionda class specific eşyalar gelmişti onlar dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 pasiften kastım yani o 7 class içinde supporta en yakın class olması. yoksa PALADİN yani. ezmek için demedim. diyemem de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ben ezmek icin paladin derim. paladinler cok ezik insanlardır. bi tane adam gibi paladin var koca alemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 diabloda pasif class diye bişey yok ki zaten hepsi allah ne verdiyse dalıyodu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Darksun said: 5. class ağır armor giyen bir class olur muhtemelen. Eğer barbara platemail vari birşeyler vermeyi düşünmüyorlarsa =P Paladin benzeri birşey olur muhtemelen. yok zaten videoda gothic plate düşürüp giyiyor barbar, öyle birşey yapmayacakları belli. karakterimizin kaşını gözünü seçebiliriz umarım bu sefer. herkes babalık barbar filan olmasın. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 aman allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 DIABLO ULAN DIABLO ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yetkililere sesleniyorum diablo3 bölümü açılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 _ILuVaTaR_ said: yetkililere sesleniyorum diablo3 bölümü açılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 çıkacağına yakın açılır açılırsa öyle bişey. yoksa pek mantıklı değil şu dakika açılması. daha ne çıkış tarihi var ne bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 "paticik sitesi açarız yapmak isteyen varsa" demiş zegna zaten, öyle birşey olursa kesin açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Dark_Soul said: yine sürekli boss kes en iyi itemi düşür,sonra bi sonraki zorluk seviyesine geç daha iyi item düşür vs. şeklinde olmaz umarım. e öyle olacak hack&slash&keep hopin for better items... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Tutmayın lan beniiiiiiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Ne bölümü ya saçmalamayın. Yeni forum açılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 monk oynamak ıcın hellfire i mi tekrar kurmam gerekecek pfff witchdoctor bıraz garıbıme gıttı oyundakı herolardan bırı degılde sankı d2 de kestıgımız fallen ları resleyen shaman gibi duruyor daha cok ısınamadım bı turlu hıc hero gıbı olmamıs bıde belkı adamlar warcraft gibi yaparlar d3 cıkar arkasından world of diablo cıkar yani oyun erkende cıkabılır ayriyetten kın bu abd al hazir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Herhalde coktan konmustur ama acil cıkıcagım icin evden hemen paylasayım bilmeyen azınlık icin.. http://www.dailymotion.com/cluster/videogames/video/x5y0ua_diablo3gameplayfr_videogames Barbarian ve witch doc classları ön tanıtım ve diablo 3 ilk bakıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Yine set itemları olur böyle mis gibi =) yeşil yeşil tamamlarız. Birde depo alanı bu sefer çok daha geniş olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 charm olayını kaldırırlar umarım, lod'da önce inv büyüdü diye sevindik ama eskisinden bile küçük kaldı incik boncuk misali run speed charm vs doldurunca heryeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 WTB Bul-Kathos !1!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 which doctor=dhalsım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 witch doctordaki wall of zombie olayı çok iyiymiş ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 evet onu ben de çok tuttum, gösterdikleri oynanış gayet iyiydi doğrusu. umarım beklentileri yeterince karşılar. bu arada sonraki boss duriel gibiydi cidden heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar