SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 o olay ayrı bi geyik zaten. Ulan cennette bile para geçiyordu ya(orası cennet sayılmazdı araf falan sayılırdı amma :P) hadi onu geçtim gamble vardı ya orda... gamble abi... gamble... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 inanmiyorsanda saygi duyucaksin kurami cennette islemiyormus iste daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Xenocide said: DoGMeaT said: prime evil'lar ölmedi ölümü nasıl öldürecen koçerooooooooo büle http://www.youtube.com/watch?v=ZomZ_cyoQy0 ahahahahahah of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 SenariouS said: o olay ayrı bi geyik zaten. Ulan cennette bile para geçiyordu ya(orası cennet sayılmazdı araf falan sayılırdı amma :P) hadi onu geçtim gamble vardı ya orda... gamble abi... gamble... abi o spell component. mesela 30000gp worth gem gibi yani. annadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 orası cennet deil ama cehennem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Cuce said: orası cennet deil ama cehennem. last stand diye geçiyordu yav ? yamuluyor muyum yoksa edik: Pandemonium Fortressmiş yamuluyormuşum. nerden kaldı benim aklımda last stand ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 cehennemde kalan son outpostu işte bizim kankutların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 cehennemın ıcınde ufak bır ıyılıklerın kalesı modunda bişidi, pandemiun of bilmemneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 nasıl bir baskı vardır blizzardda oyunun havasını kaybettirmemeleri gerekli eskisinden çok kapsamlı daha çok itemli vs. olması gerekli oyun atmosferini de eskisi gibi devam ettirmeleri gerek yazık lan ben olsam ağlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 gözyaşlarını para ile siliyorlardır onlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 eee majesty oynarken görüyoruz, cehennemde kale işletmek bedava değil. o dükkanların envanteri filan bunların hepsi parayla dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 rpg istiyorum artık be. hacknslash da olsa hadi artık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Risen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yok yaw ben diablo tarzı istiyorum. third persona ısınamadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 var bi iki tane o tarz ya. bi tane karlı bir harita başlayan verdı bide sanki mısır tanrıları üzerine olan ikisininde ismini hatırlayamıyorum iyi mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 titan quest işte bi de torch the game (baya sağlam) loki var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 loki buglıydı baya patch çıktı mı bilmiyorum da oynayacaksan şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 buglı evet. aldım oynayamadım koydum kenara. 1 yıldırmı 2 yıldır mı ne duruyo.. ayar oldum ona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ardeth said: Risen var Risen kötü ya çok sevmeye çalıştım ama sevemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 titan quest nasil iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 İyidir tq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 lokiyi hiç sevmedim ama titan quest iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 TQ expantionu mutlaka yükle. ben yüklemedim. classic oynadım. baydı. sonra editorle lvl falan yaptım geyiine. sonra iice baydı :/ ama güzel oyun hakkatten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 çok güzel oyun hatta tüm karakterler için ortak banka olması oyunu alt karakterlerle sürekli ve diablodaki gibi farklı zorluk derecelerinde bitirebilmek fln acayip uzun ömürlü kılıyor grafikleri ve fizik motoruda çok sağlam detaylarda çok güzel sağlam ve uzun ömürlü oyunlar katagorisindedir TQ herkeze tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 hatta oynamıyan varsa D3 çıkana kadar doyurur sizi hackandslash a garanti veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar