Drigeolf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Sabah gazetesindeki olayda kendi kendisini yalanlamış arkadaş (belediye başkanı) zaten :). Biraz tutarlı olmasını beklerdim ama, beni yine hayal kırıklığına uğrattılar. Sir'ün verdiği linkte iki kısımlı bir haber var, biri yazarın diğeri başkanın tarafını anlatıyor, belediye başkanı bakın ne demiş: Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer ise Tekin'in cumhurbaşkanı ve başbakana aşağılayıcı bir tavır sergilediğini söyledi. Erer, "Karabük halkının muhafazakârlaştığını ve kadınların başlarının kapatıldığını iddia edince müdahale ettim" dedi.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sir said: o zaman ben de bu olayla "madımak'ı hissetmek" nası bağdaşıyo onu tartışmak isterim. madımak olayında da işleri alevlendiren belediye başkanı olmuştu. kadın benzeri olay başına gelmesin diye korkup kaçmış işte.
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Güzel ülke burası ya, sevdim, alıyorum :/
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Yazar latife Tekin'in üzerine yürüyen başkandan alkollü suçlaması AKP'li Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, hükümeti ve AKP'nin enerji politikasını eleştirdiği için kürsüden inmesini istediği ve üzerine yürüdüğü yazar Latife Tekin'in, kürsüye alkollü çıktığını, alkolün etkisi ile sinirlendiğini söyledi. Karabük Kültür Sanat ve Sanayi Festivali kapsamında düzenlenen "Kentleşme Sanayi ve Edebiyat" konulu konferansa katılan yazar Latife Tekin'in hükümeti ve AKP'nin enerji politikasını eleştirmesine kızarak, kürsüden inmesini isteyen Hüseyin Erer, yazara, Karabük'ün adını kötülediği ve siyaset yapmaya kalktığı için tepki gösterdiğini açıkladı. AKP'li olmasa da aynı tepkiyi göstereceğini söyleyen Erer, konuşmasını şöyle devam etti; "Karabük'te yaşanan bu olayları bir Madımak olayına benzetmesi çok yanlıştır. Ben bunu Karabük halkına bir hakaret olarak değerlendiriyorum. Karabük çağdaş bir cumhuriyet kentidir. Ak Partili olmasam da aynı tepkiyi koyardım. Yaptıklarımdan pişman olduğum için değil, bir misafirimiz olduğu için kendisinden özür diliyorum. Böyle bir olay nedeniyle Türkiye gündemini tuttuğumuz içinde Türk halkından özür diliyorum. Konu mahkemeye taşındı. Mahkeme sonunda kendisini isterse Karabük'e davet ederiz ve onu Karabük'ü gezdirerek, Karabük'ü ve halkını tanıtma fırsatı bulmuş oluruz"
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Böyle bir konu açıp sizleri rahatsız ettiğim için özür diliyorum. Alkollü bir kadının hezeyanlarını olay yapıp büyütmüşüz efendim.
Öne çıkan mesajlar