Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

In Bruges

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

imdb

Filmi izlemeden önce çok iyi komedi falan diye indirmiştim ama bu filme amacının komedi olduğunu söyleyenler kenara geçsinler.
film bildiğiniz drama.
Ama içindeki ince esprileriyle sürükleyiciliğiyle güel bi filmdi.

Colin Farrell'ın her zamanki gibi emrah kaşlarına hasta oldum bide.
kısa saçlı olunca bu adam kaşları daha bi semir duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

colin amcam mükemmel oynamakla birlikte, kilise şapel benzeri bir yapıya giriyolar, o sahnede inanılmaz bir oyunculuk konuşturuyo kendisi. şu quotelar da süper:

tıklama

Don't know any Belgium jokes, and if I did I think I'd have the good sense not to...hang on. Is Belgium with all those child abuse murders lately? I do know a Belgium joke. What's Belgium famous for? Chocolates and child abuse, and they only invented the chocolates to get to the kids.

I grew up in Dublin. I love Dublin. If I grew up on a farm, and was retarded, Bruges might impress me but I didn't, so it doesn't.

Sosyal ağlarda paylaş

Beğendim filmi güzelmiş müzikte çok hoş.
Collin farrell harika oynamış. Tam bir şımarık fırlama çocuk tribinde rolün hakkını vermiş.
Sonuda güzeldi

sadece sıcaktanmıdır bilmem filmi çok sık durdurarak izledim.Bi ara çok sıkıldım kapatıcaktım bitiriyim bari diyip izledim iyi ki kapatmamışım =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bende komedi değil, ekşın sanarak girmiştim olaya, önce yavaş gidince tereddüt ettim ama, böyle hani düz çok basit cümlelerle falan komik diyaloglar yakalamışlar bir çok yerde, ekşının ortasında durup mantıklı diyaloglar kurmaya çalışmalara falan bitirdi birkaç yerde beni :p
güzel ve değişik bir film olmuş.

ahuhaa
koko çektikleri, sonra sen karate bilmiyorsun dedikten farell'in cücenin boyna bir kesme atıp yığdığı sahnede yarıldım yaahuau

Sosyal ağlarda paylaş

bunun tartışması da yapıldı zamanında her filme kült diyolar filan diye. sevmeyebilirsiniz filmi, anlarım ben. ama ben sevmediğim ama kaliteli olduğunu çok duyduğum bir filmi, doğru zamanda - burda doğru zamandan kasıt, filmi hissebileceğimiz uygun ruh hali- bidaha izlemeyi tercih ederim. çoğunda ikincisinden daha fazla zevk aldım
Sosyal ağlarda paylaş

Müthiş bi filmdi. bi film yapabilcek olsam böle bişey yapardım. bence her filmden sabun köpüğü aksyonu beklememek gerek. ingiliz sineması başarılı işler çıkarıyor. bu da güzel bir örneğiydi.

eğer hollywood vari öğeler filme serpiştirilmiş olsa, o beğenmeyenlerin fikri farklı olurdu, eminim.

Ama bu filmi beğenmediyseniz (ki imdb den 8.1 almış) bence avrupa sineması izlemeyin. Titanic fln var mesela drama izlicekseniz, her sene geliyor hollywood a ölesi, o tarz takılın.
Sosyal ağlarda paylaş

İzlediğim en iyi filmlerden biriydi gerçekten. İnanılmaz bir performans göstermiş oyuncular, hayran kaldım. Özellikle şu dialog baya güldürdü

Ken: Harry, let's face it. And I'm not being funny. I mean no disrespect, but you're a cunt. You're a cunt now, and you've always been a cunt. And the only thing that's going to change is that you're going to be an even bigger cunt. Maybe have some more cunt kids.
Harry: [furious] Leave my kids fucking out of it! What have they done? You fucking retract that bit about my cunt fucking kids!
Ken: I retract that bit about your cunt fucking kids.
Harry: Insult my fucking kids? That's going overboard, mate!
Ken: I retracted it, didn't I?

Kesinlikle izlenmesi gereken bir film, zaman kaybı falan değil, filmi nasıl izlediğinize bağlı. Her tarafta patlama bam güm holivud filmi arıyorsanız uzak durun.

"You've got to stick to your principles."
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Sıkıcı falan diyenler olabilir onu anlarım, sonuçta ağır bir film izleme havasında değilse insan eeeh diyip kapar da, şu filme saçma sapan demek olmamış ya. Çok güzel işlenmiş bir konu, olağanüstü oyunculuklar. Hüzünlendirirken iyi güldüren bir film, saçma sapan demek yanlış. Zevkler renkler olayını geçtim yanlış yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...