SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 imdb Filmi izlemeden önce çok iyi komedi falan diye indirmiştim ama bu filme amacının komedi olduğunu söyleyenler kenara geçsinler. film bildiğiniz drama. Ama içindeki ince esprileriyle sürükleyiciliğiyle güel bi filmdi. Colin Farrell'ın her zamanki gibi emrah kaşlarına hasta oldum bide. kısa saçlı olunca bu adam kaşları daha bi semir duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 collin farrell bu sefer kimle eşcinsel ilişki yaşıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Güzel film. Karanlık bir havası var. İzlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mükemmel bir filmdi valla. Son zamanların en garip komedisi diyebilirim :D ben çok eğlendim izlerken ya.. Hele dialoglar felan bayıldım süperler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 İzlesem mi diyorum indirdim başını izledim biraz uyumuşum :) sighsee olayı güzel bruge u iyi tanıtıyor sanırım. İmdb ye girerken genre zaten sighsee girilmiş bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ÇOOOK eğlenceli bir film. ama katiyen komedi filmi değil. komik bir dram. colin farrel, ve irlanda aksanı için izlenir =) snatch tarzı filmleri seviyorsanız izleyin diyebilirim, onlardan biraz uzak olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 colin amcam mükemmel oynamakla birlikte, kilise şapel benzeri bir yapıya giriyolar, o sahnede inanılmaz bir oyunculuk konuşturuyo kendisi. şu quotelar da süper: tıklama Don't know any Belgium jokes, and if I did I think I'd have the good sense not to...hang on. Is Belgium with all those child abuse murders lately? I do know a Belgium joke. What's Belgium famous for? Chocolates and child abuse, and they only invented the chocolates to get to the kids. I grew up in Dublin. I love Dublin. If I grew up on a farm, and was retarded, Bruges might impress me but I didn't, so it doesn't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 evet ya o dialoglar süper.. orada kızın verdiği ayar da takdire değer : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Beğendim filmi güzelmiş müzikte çok hoş. Collin farrell harika oynamış. Tam bir şımarık fırlama çocuk tribinde rolün hakkını vermiş. Sonuda güzeldi sadece sıcaktanmıdır bilmem filmi çok sık durdurarak izledim.Bi ara çok sıkıldım kapatıcaktım bitiriyim bari diyip izledim iyi ki kapatmamışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Henüz 55. dakikadayım ve hastası oldum şimdiden. Edit: Filim şimdi bitti. Hastası oldum. Herkese şiddetle öneririm. Kesinlikle izlenilmesi gereken filimler listesine girdi gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 mükemmel bir film. yani en sevdiğin filmler nelerdir diye sorsalar arasına katarım. tam piskopat işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 filmdeki kiz balli sut resmen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bende komedi değil, ekşın sanarak girmiştim olaya, önce yavaş gidince tereddüt ettim ama, böyle hani düz çok basit cümlelerle falan komik diyaloglar yakalamışlar bir çok yerde, ekşının ortasında durup mantıklı diyaloglar kurmaya çalışmalara falan bitirdi birkaç yerde beni :p güzel ve değişik bir film olmuş. ahuhaakoko çektikleri, sonra sen karate bilmiyorsun dedikten farell'in cücenin boyna bir kesme atıp yığdığı sahnede yarıldım yaahuau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 [spo]Farrel ile onu öldürmeye gelen adamın merdiven dibindeki muhabbetleri harika ya.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 iğrenç otesi bir filmdi cucelerle alakalı olan klasik ing. ame. düşmanlığı ile dalga geçen bilmiyorum da gereksiz harcanan zamanlara eklendi bu da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 o da bi görüş tabi. ama güzel bi filmdi gerçkten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 nesi güzeldi ya gerçekten saçma sapan bir film. buraya konu açıldı diye izlemiştim ve izlediğime pişman oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bunun tartışması da yapıldı zamanında her filme kült diyolar filan diye. sevmeyebilirsiniz filmi, anlarım ben. ama ben sevmediğim ama kaliteli olduğunu çok duyduğum bir filmi, doğru zamanda - burda doğru zamandan kasıt, filmi hissebileceğimiz uygun ruh hali- bidaha izlemeyi tercih ederim. çoğunda ikincisinden daha fazla zevk aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Müthiş bi filmdi. bi film yapabilcek olsam böle bişey yapardım. bence her filmden sabun köpüğü aksyonu beklememek gerek. ingiliz sineması başarılı işler çıkarıyor. bu da güzel bir örneğiydi. eğer hollywood vari öğeler filme serpiştirilmiş olsa, o beğenmeyenlerin fikri farklı olurdu, eminim. Ama bu filmi beğenmediyseniz (ki imdb den 8.1 almış) bence avrupa sineması izlemeyin. Titanic fln var mesela drama izlicekseniz, her sene geliyor hollywood a ölesi, o tarz takılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 İzlediğim en iyi filmlerden biriydi gerçekten. İnanılmaz bir performans göstermiş oyuncular, hayran kaldım. Özellikle şu dialog baya güldürdü Ken: Harry, let's face it. And I'm not being funny. I mean no disrespect, but you're a cunt. You're a cunt now, and you've always been a cunt. And the only thing that's going to change is that you're going to be an even bigger cunt. Maybe have some more cunt kids. Harry: [furious] Leave my kids fucking out of it! What have they done? You fucking retract that bit about my cunt fucking kids! Ken: I retract that bit about your cunt fucking kids. Harry: Insult my fucking kids? That's going overboard, mate! Ken: I retracted it, didn't I? Kesinlikle izlenmesi gereken bir film, zaman kaybı falan değil, filmi nasıl izlediğinize bağlı. Her tarafta patlama bam güm holivud filmi arıyorsanız uzak durun. "You've got to stick to your principles." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 İzlerken zorlandığım filmlerden biri keşke izlemeseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 çok çok iyi bir film, tavsiye ederim izlemeyenlere ve film arayanlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 aaa ben bunu izlicektim, hep unutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 maelstrom said: nesi güzeldi ya gerçekten saçma sapan bir film. buraya konu açıldı diye izlemiştim ve izlediğime pişman oldum :( uzuldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Sıkıcı falan diyenler olabilir onu anlarım, sonuçta ağır bir film izleme havasında değilse insan eeeh diyip kapar da, şu filme saçma sapan demek olmamış ya. Çok güzel işlenmiş bir konu, olağanüstü oyunculuklar. Hüzünlendirirken iyi güldüren bir film, saçma sapan demek yanlış. Zevkler renkler olayını geçtim yanlış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar