Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] Eğer bunları yapıyorsanız aşmışsınız :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
asalt ta teröristtim awm ile iki kurşula 5 kişiyi aldım yeşil kapının orda...
:-P
(şahitlerim var :-P)[hline]After the last tree has been cut down
After the last river has been poisoned
After the last fish has been caught
Then u ll find that money can not be eaten...
Mesaj tarihi:
said:
Mephisto_, 05 August 2003 12:41 tarihinde demiş ki:
aşmış adam counter-strike oynarken ellerini kullanmaz[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum

haha işte bu
siz kimsiniz be[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
said:
GICIK2, 05 August 2003 19:08 tarihinde demiş ki:
said:
Sly-One, 19 July 2003 20:47 tarihinde demiş ki:yada 4 kişiyle karşılaşınca ölmeden kurtulur yada hepsini alırsınız.
bunlar zordur.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

Eheueh aha bu dediğini ben bikeresinde yaptım! Inferno'da Teröristken sg bilmemnene var ya adınını unuttum (4-2) ondan aldım, ctlerin ordan gidilen hani arka taraf varya orda 4 tane ct vardı yanyana dizilmiş geliyolardı bi ateş ettim 3 tanesi head 1 taneside nası geberdi annamadım oda gitti arada ahaha :D Ama bal zaten balsız yapmak neredeyse imkansız :) Daha sonra ben öldüğümde adamların konuşmaları çok komikti:
-Oha
-Abi napionuz ya
-Noldu lan öyle[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer.

bak arkadaşım ne demişim ben
said:
Sly-One, 19 July 2003 20:47 tarihinde demiş ki:
aşmışsanız bence m3 le tk çekersiniz yada 4 kişiyle karşılaşınca ölmeden kurtulur yada hepsini alırsınız.
bunlar zordur.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
said:
TaZmAnYaK, 20 July 2003 12:46 tarihinde demiş ki:
said:
Sly-One, 19 July 2003 20:47 tarihinde demiş ki:
aşmışlıkla alakası yokki resmen bal işte hehe.
aşmışsanız bence m3 le tk çekersiniz yada 4 kişiyle karşılaşınca ölmeden kurtulur yada hepsini alırsınız.
bunlar zordur.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

benim bi ark var adam paso m3 kasmıs cs hayatı boyunca
ne tk lar çekio ..[hline]ICQ: 4435695

ben hem cs hem HL hem de ondan önce oynadıım her türlü fps oynunda pompalı kastım hehe kapışalım bakalım :p
swgc nin istatistiklerine bi bak istiosan..1-2 kere istatistik açık olan yerde oynadım gerçi de yetmiştir die düşünüorum ben bakmadım..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
snn kapanmadan 4 ay önce fln sıkıntıdan tekrar cs oynamaya başlamıştım 2 hafta sonra fln normal bir performans elde etmeye başlamıştım her neyse bi sabah girmiştim 4 erli takımlardık herneyse dustdayız sol balkondan rush yapıcaktım bi baktım karşımda 3 adam zıpladım ateş ettim biri indi döndüm diğerini öldürdüm sonuncusuda şaşkınlıktan ateş etmemişti onuda aldıktan sonra birden önüme son ct çıktı desert eagle ile head vurdu, bir kerede dust 2 de awp ile ct basede etrafa bakıyordum birden yanımda adam gördüm bıçak çekmişti zoomsuz onu öldürdüm , öldürür öldürmez 2 adam daha karşıma çıktı bir zıplaya bir ateş ede 2sinide zoomsuz öldürdüm ama tabiki bu baldı :)[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional |
| Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun |
| Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Mesaj tarihi:
SNN 6.2'de 3 tur boyunca Para Heavy Machine Gun ile yaklaşık 280 ping eşliğinde 25 frag yapmıştım.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

Mesaj tarihi:
ballllllllllllllllllll...

ama benim gibi 5 e bir oynarken 4 el üstğste almak aşmaktır işte...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Mesaj tarihi:
dustta bi gun bi b ye rush yaptım ct ydim
girdim kapıdan pasaja bakayım dedim elimde colt abi bi taradım 8 ki$iyi head aldım ben dahi $ok cafede millet koptu falam abi unutamıyom onu bu akdar olmas bi taardım 8 kişi head gitti auhaushauhsauhsauhıahsıuas[hline] A$k Cikolata Gibidir
Araya Fıstıklar Karı$abilir...
Kal Vas da Buna Benzer
Araya Uus Jux lar Girebilir...
Mesaj tarihi:
mekan : Dust
team : ct
silah :ak47

gerci eki surumlerde oluodu bu olay hack mak de diildi annamam zate ama ct mekandan t mekana 10 sn de gittim kopru altından 3 kişi vurmuştum.. :D

Buny Sagolsun bilen bilir :D[hline]The Ørc Captain

][ u ]/[ß{€}RØ][[€
[[µmbërØne]][[µmbërØne

[Bu mesaj redpaladin tarafından 20 August 2003 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
wpervert, 18 August 2003 19:46 tarihinde demiş ki:
dustta bi gun bi b ye rush yaptım ct ydim
girdim kapıdan pasaja bakayım dedim elimde colt abi bi taradım 8 ki$iyi head aldım ben dahi $ok cafede millet koptu falam abi unutamıyom onu bu akdar olmas bi taardım 8 kişi head gitti auhaushauhsauhsauhıahsıuas[hline] A$k Cikolata Gibidir
Araya Fıstıklar Karı$abilir...
Kal Vas da Buna Benzer
Araya Uus Jux lar Girebilir...
*! ellerini kaşlarının üstüne gözlerine paralel koyarak uzakları izler*
imzanı düzeltmisin[hline]Xestar Soulforge
Efsane Topic

Mesaj tarihi:
Birinde kurşun tam burnumun ucundaykene eğildim kurşun duvardan sekip adamı vurdu süperdi yaa :D[hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...
Mesaj tarihi:
OTN'nin son günü iyice cıvımışken assault'ta "follow me" deyip çatıdan atlamıştım, ardımdan tüm takım "roger" çekip peşimden atlamıştı, daha bir sürü saçmalık da yapmıştık ama ilk aklıma gelen bu :)

Herşey iyi oynamak veya frag değildir..[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Mesaj tarihi:
Hmm sanırım ben oyunu bıraktıktan sonra çok şey değişmiş :)

Bizim zamanımızsa söylediğiniz şeylerin çoğu Farma'da hmn herkesin sürekli olarak yaptığı şeylerdi yani :)

19 mermi ile tüm takımı öldürmüştüm bi kere, militia'da sanırım unuttum map adını fln da.. hepsi head shot'tı..

1 kere de yine 30 mermi ile uzi ile team kill yapmıştım, son adamda mermi bitmişti onu da deagle ile 1 mermi ile almıştım..

Eh zevkli günlerdi :)

Oilrig de rekor kırdığım zaman 30 dakikalık map'de 89 frag sonra office de 45 dakikalık map'de 126 frag :) ( a.k.a hile'nin çıkmadığı zamanlar )

a.k.a ex pisikopat=TRK=[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
D2 de T'yim merdivenden gidiom elimde awm+desert var..
3 eleman A dan geliolar merdivenin karlısındaki köşeden dönerken desertla tek mermiyle ikisinide öldürdüm(hs) sonra awm çıkarıp dierinede hs..
Desertla tek nasıl attım hala anlayabilmiş değilim..[hline]Save me from the nothing i've become...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
dustta terörlerin tünel cıkısındaydım adamda köprü tarafında sniper la bekliyodu elimde 3/1 vardı.Kosarak cıktım zıpladım havada 3/1 i attım,2sniper mermisinde sıyrılıp önümde duran 4/6 yı aldım ve adam 3.mermiyi atamadan head koydum.
ahh ahhh nostajik oldu.Yanılmıyosam 7.1 de olmustu bu olay...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Mesaj tarihi:
kurşundan nası sıyrıldın the one felanmısın yoksa :P[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Mesaj tarihi:
KemalBaba.pos (ZNN zamanları)

Sora Riff felam girdiği zamanlar...

İlk SNN server ı açıldığı zamanlar (2000 miydi 99 mu?)

KemalBaba sağolsun,Train oynuyoruz,bi o bi ben kalmışız..Bomba patladı patlayacak
Defuse ederken geldi kafama saydırdı tabi..
bir tırstım...Mausu arkamdaki duvara doğru hızla çekip kırdım :D
sora maussuz defuse ettim o bombayı...Ve Maus bozukken bombaya doğru gelen bi kişiyi mefta ettiydim.

Birde bomba patladıktan sonra CT WiN dediği bir an olmuştu
Tüm server yatmıştık yere..ehuae Defuse ettim ama patladı hesabı :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
  • Yeni Oluştur...