Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Değişik şeyler tavsiye ediniz efenim.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçtiğimiz aylarda yazmıştım ama pek takan olmamıştı , garip bir grup olduğu için sanırsam. Grubumuzun ismi Machinae Supremacy olup , eşi benzeri olmayan bir grup dünyada. Süper müzik mi yapıyorlar ? Hayır tabi ki. Ama sanırsam 1 hafta boyunca aralıksız dinlemişliğim vardır bu grubu. Grubu farklı kılan ne diyecek olursak Commodore 64'ün sid synth entegrelerini kullanarak , çok hoş parçalar ortaya çıkarmış olmaları. Özellikle Overworld albümünü de tavsiye etmekteyim.
Mesaj tarihi:
the arcade fire var, çok hoş.. rock ve metalden çok bildiğin indie; ama atıyorum bir the libertines'ten falan çok daha duygusal. onları da deneyebilirsin aslında, ama umursamaz ve mutlu bir müzikleri var (o nasıl bir şeyse..).

sonra the mars volta var, değişik bir grup. güvenle tavsiye edebilirim, rock çizgisinden çıkmadan istedikleri gibi oynuyor adamlar sahada. dinlenesi şeyler yapıyorlar çoğu zaman.
Mesaj tarihi:
Transatlantic, The Mars Volta gibi gruplar önerilince bunlara yakın zamanlarda tanıdığım Grobschnitt, Gentle Giant, Focus, Oblivion Sun, Hidria Spacefolk, Nektar, Glass Hammer gibi gruplar geldi aklıma, dinleyip beğenmiştim hepsini zamanında, birer ikişer şarkılarından edinip deneyebilirsin. Belki hoşuna gider.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...