-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Geçtiğimiz aylarda yazmıştım ama pek takan olmamıştı , garip bir grup olduğu için sanırsam. Grubumuzun ismi Machinae Supremacy olup , eşi benzeri olmayan bir grup dünyada. Süper müzik mi yapıyorlar ? Hayır tabi ki. Ama sanırsam 1 hafta boyunca aralıksız dinlemişliğim vardır bu grubu. Grubu farklı kılan ne diyecek olursak Commodore 64'ün sid synth entegrelerini kullanarak , çok hoş parçalar ortaya çıkarmış olmaları. Özellikle Overworld albümünü de tavsiye etmekteyim.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ha bunlara ek olarak iki grup daha söyliyeyim bu aralar çok sık dinlediğim , Mogwai ve Russian Circles.
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 the arcade fire var, çok hoş.. rock ve metalden çok bildiğin indie; ama atıyorum bir the libertines'ten falan çok daha duygusal. onları da deneyebilirsin aslında, ama umursamaz ve mutlu bir müzikleri var (o nasıl bir şeyse..). sonra the mars volta var, değişik bir grup. güvenle tavsiye edebilirim, rock çizgisinden çıkmadan istedikleri gibi oynuyor adamlar sahada. dinlenesi şeyler yapıyorlar çoğu zaman.
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Transatlantic, The Mars Volta gibi gruplar önerilince bunlara yakın zamanlarda tanıdığım Grobschnitt, Gentle Giant, Focus, Oblivion Sun, Hidria Spacefolk, Nektar, Glass Hammer gibi gruplar geldi aklıma, dinleyip beğenmiştim hepsini zamanında, birer ikişer şarkılarından edinip deneyebilirsin. Belki hoşuna gider.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Aeon Spoke! COG! bu 2 grubu dinleyin.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 mogwai biliyorum hatta konseri muhteşemlikti falan fakat russian circles bilmiyorum oda aynen instırımentıl mıdır?
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Beatles zamanında Amerika yasağından dolayı geri planda kalmış bir grup var: The Kinks. Brit müziğin bir numaralı ilham kaynağıdır ayrıca.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Scottish Al - Evil Scotsman dinle. İnan çok değişik :P "I ll take your legs and spread them wide..."
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 natacha atlas, yeterince özgündür kendisi. dünya müziği yapar.. i put a spell on you ile başlayabilirsin mesela.. evet, marilyn manson'ın cover'ı.
plasticmouth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 izlanda'dan yine şahane bir grup, slowblow.. noi albinoi (buzdan hayaller) filmini izleyenler hatırlayacaktır..
Öne çıkan mesajlar