Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 hayır klima üfleyince kadın hasta oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ya yok korkuomuş tutulmaktan bilmem ne bildiğin ecel terleri döküorm burda yaa kaç gndr.. kırıcam kafayı allahtan bgn çok az daha serin hava.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 odamda bir adet cam birde kapali balkon var balkon kapasi ile koltugum ayni dogru ustunde a ve b noktalari cam ise gene koltugumla 90 derece aci ile kesisen bir B dogrusunun c noktasi cami aciyorum balkonun kapiyi ve camini aciyorum balkona vantilatoru takip atiyorum orta ayara ohhh sahane tek problem gecen sene salak gibi gidip deri mudur koltugu almistim acayip terletiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 off deri koltuk bu sıcaklarda yapılabilecek en ölümcül hata. çarşaf falan sermek lazım koltuğun üstüne 2-3 kat, yoksa bir de kokmaya başlıyor fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 30 ytl ye vantilatör aldım. 1. kademede bile yeterli serinliği sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Quadrophenia said: Ufo nun reklamlarda çıkan su puskurten vantilatorumsu şeysini kullanan, goren, deneyen oldu mu? valla ben de merak ediyorum bunu.. kullana nkimse var mı ya da bilgisi olan. ne kadar soğutuyor? 40 derece bi yeri ne kadar soğutabilir? harbiden soğutuyosa alacam lan.. foşur foşur terliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 en etkili yöntem, bak kendim de kullanıyorum (satış tekniği (: ) bir leğene soğuk su koyup ayakları ona daldırmaktır. bilgisayar masasının altına koyduğunuz takdirde gayet kullanışlı oluyor, çok soğuk olmasın aman hasta olmayın bir de bi iki buz atarsanız içeri oynarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 oha serinletiyo mu şimdi bu teknik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 serinletiyomu harbiden ayağı buzlu suya koyma? ama benim bilgisayar masamın altında çoklu priz var bi sıçratırsam suyu mahvolurum:D kenara koyarım gerçi, harbiden serinletiyosa deniyim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ben bi kaç kişiden teyit bekliyorum yoksa denemeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ayakları fazla serin tutmak pek iyi değil ama yani. kemikler üşümeye başladığı anda kasıklara kadar soğuğu iletiyor ve motoru bozmaktan midenizi bozmaya kadar yolunuz var. böbreklerinizi de üşütürsünüz o taktikle söyleyeyim. pek mantıklı gelmedi. en güzeli buzlu su tası yapıp yanınızda tutun çok sıcak hissettiğnizde yüzünüzü daldırın yarısına kadar hem yüzüyo gibi hissedersniz kendinizi. bi de vantilatörün önüne direk küp büyük buz koyma tekniği de var ama o boyutta buzu satın almanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Viktor said: tek problem gecen sene salak gibi gidip deri mudur koltugu almistim acayip terletiyor :/ Sırta plaj havlusu + alta el yuz havlusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 serinlemeye calısmayın sabah dusunuzu alın sonra tum gun oturun sıcakta. terlersiniz zayıflarsınız iyi olur gece yine dus sonra uyku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 nem felaket |: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 oper said: Quadrophenia said: Ufo nun reklamlarda çıkan su puskurten vantilatorumsu şeysini kullanan, goren, deneyen oldu mu? valla ben de merak ediyorum bunu.. kullana nkimse var mı ya da bilgisi olan. ne kadar soğutuyor? 40 derece bi yeri ne kadar soğutabilir? harbiden soğutuyosa alacam lan.. foşur foşur terliyorum :( Baya baya iyi. odamda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 aslında eve şu kafelerde oluyo ya, zerrecik fışkırtıyolar ondan yaptırıcan. offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 elaidi said: oper said: Quadrophenia said: Ufo nun reklamlarda çıkan su puskurten vantilatorumsu şeysini kullanan, goren, deneyen oldu mu? valla ben de merak ediyorum bunu.. kullana nkimse var mı ya da bilgisi olan. ne kadar soğutuyor? 40 derece bi yeri ne kadar soğutabilir? harbiden soğutuyosa alacam lan.. foşur foşur terliyorum :( Baya baya iyi. odamda var. hmm olanakları seferber etmeye başlayalım o zaman hafiften.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ceyran olan bi yerde bacakları testis yuzeylerinin acıkca goruncel bicimde acıp oturmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 sıcak bunalttıysa daha kötüsünü düşünün montla sıçın sdf ya da yüzün kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 şu ufonun şeyi nem yapmaz mı ya epey bana öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 benim de aklıma takılıyor.. bu alet su buharı üfleyecekse ortalık nem olmaz mı? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sabahtan başlamak üzere belirli aralıklarla çay. Harareti alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 çay içer içmez ne kadar terliyosam iki katı terlemeye başlıyorum, sıcak çünkü. harareti falan almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yada atlıyorsunuz otobüs e yanıma geliyorsunuz. şu an kazak var üzerimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 seriletiyo ya ama dendiği gibi bi süre sonra kötü hissetmeye başlayıp çıkarıyorum ben. denemesi pek zor değil (: ayağın vücut üzerindeki etkisinin küçümsememesi gerektiğini düşünüyorum, ayak o q: suya çap çup vurması çok zevkli, yerler daşsa daha iyi tabi sıçrıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar