Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serinleme taktikleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
odamda bir adet cam birde kapali balkon var

balkon kapasi ile koltugum ayni dogru ustunde a ve b noktalari cam ise gene koltugumla 90 derece aci ile kesisen bir B dogrusunun c noktasi

cami aciyorum balkonun kapiyi ve camini aciyorum
balkona vantilatoru takip atiyorum orta ayara

ohhh sahane

tek problem gecen sene salak gibi gidip deri mudur koltugu almistim acayip terletiyor :/
Mesaj tarihi:
off deri koltuk bu sıcaklarda yapılabilecek en ölümcül hata.

çarşaf falan sermek lazım koltuğun üstüne 2-3 kat, yoksa bir de kokmaya başlıyor fena.
Mesaj tarihi:
Quadrophenia said:
Ufo nun reklamlarda çıkan su puskurten vantilatorumsu şeysini kullanan, goren, deneyen oldu mu?

valla ben de merak ediyorum bunu.. kullana nkimse var mı ya da bilgisi olan. ne kadar soğutuyor?
40 derece bi yeri ne kadar soğutabilir?
harbiden soğutuyosa alacam lan.. foşur foşur terliyorum :(
Mesaj tarihi:
en etkili yöntem, bak kendim de kullanıyorum (satış tekniği (: ) bir leğene soğuk su koyup ayakları ona daldırmaktır. bilgisayar masasının altına koyduğunuz takdirde gayet kullanışlı oluyor, çok soğuk olmasın aman hasta olmayın

bir de bi iki buz atarsanız içeri oynarsınız
Mesaj tarihi:
serinletiyomu harbiden ayağı buzlu suya koyma? ama benim bilgisayar masamın altında çoklu priz var bi sıçratırsam suyu mahvolurum:D kenara koyarım gerçi, harbiden serinletiyosa deniyim:D
Mesaj tarihi:
ayakları fazla serin tutmak pek iyi değil ama yani. kemikler üşümeye başladığı anda kasıklara kadar soğuğu iletiyor ve motoru bozmaktan midenizi bozmaya kadar yolunuz var. böbreklerinizi de üşütürsünüz o taktikle söyleyeyim. pek mantıklı gelmedi. en güzeli buzlu su tası yapıp yanınızda tutun çok sıcak hissettiğnizde yüzünüzü daldırın yarısına kadar hem yüzüyo gibi hissedersniz kendinizi.

bi de vantilatörün önüne direk küp büyük buz koyma tekniği de var ama o boyutta buzu satın almanız lazım.
Mesaj tarihi:
oper said:
Quadrophenia said:
Ufo nun reklamlarda çıkan su puskurten vantilatorumsu şeysini kullanan, goren, deneyen oldu mu?

valla ben de merak ediyorum bunu.. kullana nkimse var mı ya da bilgisi olan. ne kadar soğutuyor?

Baya baya iyi. odamda var.
Mesaj tarihi:
elaidi said:
oper said:
Quadrophenia said:

Baya baya iyi. odamda var.

hmm olanakları seferber etmeye başlayalım o zaman hafiften.. :)
Mesaj tarihi:
seriletiyo ya ama dendiği gibi bi süre sonra kötü hissetmeye başlayıp çıkarıyorum ben. denemesi pek zor değil (:

ayağın vücut üzerindeki etkisinin küçümsememesi gerektiğini düşünüyorum, ayak o q:

suya çap çup vurması çok zevkli, yerler daşsa daha iyi tabi sıçrıyo
  • Yeni Oluştur...