Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serinleme taktikleri

Voys

Öne çıkan mesajlar

odamda bir adet cam birde kapali balkon var

balkon kapasi ile koltugum ayni dogru ustunde a ve b noktalari cam ise gene koltugumla 90 derece aci ile kesisen bir B dogrusunun c noktasi

cami aciyorum balkonun kapiyi ve camini aciyorum
balkona vantilatoru takip atiyorum orta ayara

ohhh sahane

tek problem gecen sene salak gibi gidip deri mudur koltugu almistim acayip terletiyor :/
Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:
Ufo nun reklamlarda çıkan su puskurten vantilatorumsu şeysini kullanan, goren, deneyen oldu mu?

valla ben de merak ediyorum bunu.. kullana nkimse var mı ya da bilgisi olan. ne kadar soğutuyor?
40 derece bi yeri ne kadar soğutabilir?
harbiden soğutuyosa alacam lan.. foşur foşur terliyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

ayakları fazla serin tutmak pek iyi değil ama yani. kemikler üşümeye başladığı anda kasıklara kadar soğuğu iletiyor ve motoru bozmaktan midenizi bozmaya kadar yolunuz var. böbreklerinizi de üşütürsünüz o taktikle söyleyeyim. pek mantıklı gelmedi. en güzeli buzlu su tası yapıp yanınızda tutun çok sıcak hissettiğnizde yüzünüzü daldırın yarısına kadar hem yüzüyo gibi hissedersniz kendinizi.

bi de vantilatörün önüne direk küp büyük buz koyma tekniği de var ama o boyutta buzu satın almanız lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
Quadrophenia said:
Ufo nun reklamlarda çıkan su puskurten vantilatorumsu şeysini kullanan, goren, deneyen oldu mu?

valla ben de merak ediyorum bunu.. kullana nkimse var mı ya da bilgisi olan. ne kadar soğutuyor?

Baya baya iyi. odamda var.
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi said:
oper said:
Quadrophenia said:

Baya baya iyi. odamda var.

hmm olanakları seferber etmeye başlayalım o zaman hafiften.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...