Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Son zamanlarda yaratıcı başlık çalışmalarımız ve türevleri bir takım yeteneksiz ve kısıtlı hayal gücüne sahip kişilerin ellerine düştüğünden ötürü Sendika olarak adam akıllı başlıklarla oyuncu alma kararı almış bulunmaktayız. Adam akıllısını taklit edecekseniz de yüce bir amaca hizmet etmek dışında lütfen bu tür eylemlerde bulunmayınız. Bunun yanı sıra dotaya adam arıyoruz şu anda, kendine saygısı ve sevgisi olan arkadaşlar servera girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 generalsa +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Takdir ettim Xae. /clap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yalnız bir tezat var : said: Kabiliyeti Olan said: kendine saygısı ve sevgisi olan hangisini referans alalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Kabiliyetsizin tekiysen kendine saygı ve sevgi duymamalı, resto speclememelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 oyunu bilmiorm daha önce uo , ko , mu online fln oynadim ogretiosan 7/24 geleyim dotaya +1 demekten vazgeç sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 BU NE LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ASDASFASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 mauahahahaa sdfsdfdsfa öz güven diyince gaza geldim agalar. sori thx bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Hadi server söyleyin güzel Mu Online oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 OK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 prezantabl bi insan lazım dotaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 pati mu online serveri açalım. fantezi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ya çok kabiliyetli değilim, DOTA yüklü bilgisayarda ama nasıl sizinle oynicam onu bilmiyorum. Şimdiye kadar hep lan game yaptık çünkü. Anlatırsanız 7 25 sizinle oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ilk ben söledim sana ne oluyo *ayar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 RapBoYZ, U FooL bEn dOta BiliOrM AmmA Nassı OnLİne oyNanIR oNu BilmiOYrm. AnlADN Mı? ResPECt Yo Yo, Andırgrand On tHe BorD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Roket şu oyun bitsin anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 xaenin senle oynamam. gelip büyü atıp geri koşuosun. bayıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Xaenin said: Roket şu oyun bitsin anlatırım. Ok pls t$k kib sçs aeo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 wepla patchiyle giriliomu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Buradadaki Buradan'dan .reg dosyasını çekiyosun, sadece regi çalıştırman yeterli diğer işlemlere gerek yok. Versiyon 1.20c olacak, 1.21 le gelirsen çünkü oyundan düşüyorsun ve bir miktar küfüre maruz kalabiliyorsun. O kadar, sonra oyuna girip battlenete giriyorsun, acc. yaratıyosun hemen dalıyosun. Bu kadar basit yani esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 noob kontejanı varsa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Yanlış sörvıra bağlanıyorsun sanırım diye hata veriyor battle net e tıklaınca. 1.20c. Dediğim gibi wepla falan hiç blmiyorum, oyunu sadece lan dan oynamak için kurdum şimdiye kadar. betıl net butonuna ilk defa tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar