Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 alırız da pili bitti mi değiştirmesi bouldu mu yenilemesi nasıl olcak türkiyede tükkan yok eee yollıcas yenisi gelsin die mi beklices oldu ben kendi bankamdan yeni aleti 1 2 haftada aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 draedan said: FreEmoon said: Aktif 10,5 milyon hesap var 3,5 nerden çıktı. satin alinmis wow account i bunlar, su anda aktif oyuncu sayisi demek degil ama. Mayıs ayında aylık ücretini ödemiş hesap sayısı 10,5 milyon. Bu konu sürekli tartışılıyor çünkü bu rakama inanamayan kişilerle, "abi herkez WoW'u bırakıyor yakında kimse kalmıyacak" safsatasının gazına gelen kişiler bu 10,5 milyonu toplam satış sanıyor. Bulmaya çalışayım ama basılmış WoW kutusu sayısının 25 milyon, satılmış WoW sayısının 17,5 milyon olduğuna dair bir yazı okumuştum blizzin sitsinde. Hemen aramaya başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 7.5 milyon kutu ellerinde patlamış yani :P dağıtsınlar bize pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 dogruysa dehset rakam, yk mu bu adamlarin borsada kagidi, wotlk oncesi topliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 onun ıcınde digitallerde vardır diye tahmin ediyorum. yanı 25m cd-key basılmıs gıbı bışey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Abi arıyorum, bulunca daha net anlarız. Öyle okuyup geçmiştim. Böyle şeyleri bir kenara yazmak gibide huyum yokturki hiç (huyum batsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Öyle veya böyle, bu sene sonunda 11.5 - 12 milyon subscriber olur aktif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 TBC ilk cıktıgında bu bolumdeki baslıkları hatırlayanlar var mı? "Bırakıyorum oyunu" "TBC cıktı mertlik bozuldu" "Blizz sıctı, kimse kalmaz artık" ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 toggie said: TBC ilk cıktıgında bu bolumdeki baslıkları hatırlayanlar var mı? "Bırakıyorum oyunu" "TBC cıktı mertlik bozuldu" "Blizz sıctı, kimse kalmaz artık" ehueh. gosterdikleri sebep neydi, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 zibilyon sebep vardı hayalkırıklığı yaratan ki tbc biraz hayal kırıklıgıdır aslında ozellıkle ısıklı mor itemlar yuzunden. Nese ki WOTLK temaları mukkemmel olucak. Buzlu kurukafalı setler sılahlar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 draedan said: dogruysa dehset rakam, yk mu bu adamlarin borsada kagidi, wotlk oncesi topliim. Şu anda şirketin değeri $19 "milyar" resmen saçmalık^^ Bu arada... Bu aleti herhangi bi yerden (mesela garanti bankasından) alıp serial key ini acc a apply etsek oluo mu yoksa illa blizzard dan mı almamız gerekio? Eğer blizzarddan almamız gerekiosa europe ta satış yapılcakmı? Bliz online store sadece amerikaya satış yapıodu deiştiyse bilmem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Sadece Blizzden aldıgın işe yarar. Öbür türlü güvenli olmaz. Muhtemelen cep telefonuna veya PC için özel bi versiyonu olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Cuce said: aksine muhtemelen gecicek. bu alete basıyosunzu işte belli b iarmoritmaya göre bir numara üretiyor, oyunun o kodla giriyorsunuz, yanı sizin aletinize sahip ve şifrenizi ve acc namenizi bilmesi gerekiyor acc'unuza girmek için. tabı bu alet opsiyonel olucaktır. fesat okusak neler dönüorda bu postta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 http://www.blizzard.com/shared/blizz-com/images/misc/AuthKeychainBlack.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 eu sitesinde yok bitmiş lol us sitesinde sadece us gönderilir diyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 10.5 milyon x 13.99 € = hede hesabı ne yazık ki o kadar büyük bir hesap değil. en fazla kazanan firma genelde hep EA oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 6.99 olan şey türkiyeye gelince nerden baksan 26.99 oluyo ya. en çok ona ayar oluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bu alet bozulunca yada kaybolunca noluyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yenisini alıyon. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 di said: 6.99 olan şey türkiyeye gelince nerden baksan 26.99 oluyo ya. en çok ona ayar oluyorum ben. Avrupada satılırsa öle bişi olmaz ya. Ben senditten falan bir sürü şey aldım. wow+tbc dahil yazan fiyata sadece £3 kargo masrafı ekliolar. Kısacası ingilterede paris te falan satılırsa bize gelmesi 15lirayı geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Fazla tutmaz bencede, senditte satarsa dedigin gibi makul bir fiyata alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 En sonunda ben çok önceden bekliyordum. Garanti şiframatik olayını bilmem kaç sene öne yapmıştı.Halen kullanıyorum. Ip kısıtlaması ve şifre üreten bu aletler ile %100 güvendesin diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 blizz burda store açmadıgı sürece almak yalan olur. o alet kesin bozulur... değiştirene kadar oyuna giremezsin fln delirirsin. aleti kargola. bakılsın ok lensin yeni kargolansın gelsin al. ve bozuk çıkmasın oktnxbye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bunun algoritması kırılmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 butun dunyada buur şeyler kullnılıyo zaten, kırılsa hepsi kırılır. bide algoritmayı kırsa bile şifrenide bilmesi lazım. bide üretilen sayı cok kısa bi süre işlevsel kalıyo falan gıbı bı olayda var. ne biliyim işe yarıyo bu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar