Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CHP'nin 4 ayrı hesabıyla ilgili usulsüzlük tespit edildi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de aynı şeyi söylüyorum , her iki tarafında haberini post eden birisi var mı burada ? , bu konu başlığı altında benim yorumum olmamasına rağmen sırf bu haber postunu açmam üzerine konuşulmuş olması rahatsızlığı belli ediyor.

Tabiki biri o taraftan post açıp diğerlerini açmaz ise , biri de diğer taraftan post açacak bunda anormal birşey yok. Dediğim ben bunu genel olarak yapmıyorum , ama açasım geldi ve açtım.

Sırıtarak açmamda da hiçbir sakınca yok. Ortalıkta bağıra bağıra biz dürüstüz diye gezenlerin bu tarz haberlere konu olması komik çünkü.
Mesaj tarihi:
Bakın illa yazdılarımı biyere çekmeye çalışma huyunuz var. Ben diyorumki açmışım haberi buraya yorumda yapmamışım. Sorununuz nedir peki ? Ne kimseye "sen şöylesin böylesin" demişim ne de "hesap ver bak chp böyle yaptı" demişim.

Tam tersine diğer mesajlara bakın. Kusura bakmayın burada bende bir sorun yok , diğer arkadaşlarda bir sorun mevcut mesajlara bakarsanız.

Polemik yapmadan duramıyorsunuz bu çok açık. Yazılmayan şeyleri yazılmış gibi göstermek de ayrı bir yetenek.
Mesaj tarihi:
Bir de herşeyi bırakalım bunları bana diyen de viktor ve fedaykin.

Aman tanrım herzaman tarafsız yazıların sahipleri. Benim taraflı olup olmadığımı sorgulayanlara bak. Çok gücendim , utandım..

Onun dışında fedaykin , tartıştığın dediğin insanlarla burdaki mesajları okursan ben tartışmamışım. Bana laf atmışlar. Benim onlara sen chp lisin filan diye bir atışmam veya herhangi birşey de olmamış. Ben başkaları gibi kimseyi x ilan etmem ya da niyet okumam.
Mesaj tarihi:
Niyet okumaz mısın ehüehe

Geçen gün "toplantıya gidiyorum, tartışmaya vaktim yok" dediğimde çocuk gibi "cevap veremiyosun kaçıyosun" diyen sen değil miydin özelden?

Niyet okumazmış peh.

Hadi doğru okusan bi yere kadar.
Mesaj tarihi:
Oooo hoşgeldin takım tamamlandı :) , o niyet değildi konuşmamızın sonucunda gayet açık bir değerlendirmeydi. Boş mesaj filan , bak gene boş mesaj. Hani nerde kişisel öm ler. Başlığın haline bak , alakasız sataşanlar , ve değerli arkadaşlardan süper değerlendirmeler.
Mesaj tarihi:
Yolmaya devam

CHP’li Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’den sonra CHP’li Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin yolsuzluktan tutuklandı... Adalet karşısında herkesin boynu kıldan incedir. Yargı her türlü yolsuzluğu soruşturmalı ve cezalandırmalıdır...
Derken gazetelerde gözümüze bir başka haber ilişiyor...
Gaziantep’in AKP’li Belediye Başkanı Asım Güzelbey, kentte bir Disneyland yaptırmaya karar veriyor. İhale bu yılın başında yapılıyor. İhaleye tek bir firma: “Yükseliş Eğlence Parkları AŞ...” katılıyor... Ve tabiatıyla o kazanıyor...
Gaziantep’te yayımlanan Telgraf gazetesi ihaleyi kazanan şirketin ihaleden sadece üç hafta önce 2 Ocak 2008 günü kurulduğunu, sermayesinin 5 bin YTL olduğunu yazıyor. Belediye Başkanı Asım Güzelbey ile oğlunun bu firma ile özel ve güzel bazı ilişkilerinden söz ediliyor. AKP Gaziantep İl Başkanı Ökkeş Eruslu, yerel bir kanalda, “Biz tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmeyeceğiz diye dört dönmüş adamlarız. Bunu hangi şerefsiz yapıyorsa o benim kan düşmanımdır” diye zehir zemberek sözler sarf ediyor. İl Başkanıyla Belediye Başkanı birbirine giriyor. Yargı olaya el koyuyor mu? Hayır... AKP Genel Merkezi el koyuyor. İki başkan Ankara’da Tayyip Erdoğan’ın huzuruna çıkarılıyor. Barıştırılıyor. Kol kırılır yen içinde yapılıyor. Fonda “Beraber yürüdük biz bu yollarda” şarkısı çalıyor. Parkartlarda “Durmak yok, yola devam!” sloganı okunuyor... Ülkemiz “Adalet” ve “Kalkınma”yı aynı titizlik içinde tatlı tatlı yürütüyor.

Melih Aşık
Mesaj tarihi:
Horizon said:
Açıkça görüyoruz burda zaten insanların yaklaşımlarından ne kadar tarafsız olduklarını ne kadar ön yargısız olduklarını...

tarafsiz olmak ne zamandan beri zorunluluk? forum uyesi olurken forum kurallarinin printer ciktilarina el basip tarafsiz olmakla ilgili bi yemin ettigimi hatirlamiyorum. bende dahil hicbir forum uyesinin tarafsiz olmak gibi bir zorunlulugu yok (benim oyle bir iddiamda yok zaten). on yargiya gelince, o senin dusuncen. bende onyargi felan yok. yazdigim mesajlarda da onyarginin o'su yok, yalan dolanda yazmiyorum.
-bu ulkenin maliye bakani dokunulmazligi kalktigi an dolandiriciliktan iceri girecekmi girmeyecek mi?
-bu ulkenin cumhurbaskanininda icine karistigi kayip trilyon davasinda Gul'e ait 6kg dosya kayboldu mu kaybolmadi mi?
-tayyipin gemicigi varmi yok mu?ne oldu o gemicik?
-bu ulkede sabah gazetesinin alinmasi kadar acik "ALLEM EDER KALLEM EDER ISTEDIGIMIZI ALIRIZ, BU ULKE AKPNIN BASINDA AKPNIN" diyen bir olay oldumu olmadi mi?
-yasam tvsine yedirilen para akp tayfasina yedirilenin kacta kacina denk geliyor?
-sen forumun tarafsizliktan sorumlu modumusunda "yaa hep akpyle ilgili yolsuzluk basliklari aciliyor, haksizlik bu! birazda chpyle ilgili acalim" gibisinden tuhaf dusuncelere sahipsin?
-kendini cidden tarafsiz mi goruyorsun?
bana bu sorularin (ozelliklede sonuncusunun)cevaplarini acik acik ver, onla sonra anlariz kim onyargili.
Mesaj tarihi:
Bu arada habere başka bir kaynaktan bakalım

Radikal

Verilen bilgilerin aynısı olduğu gibi yer alıyor, ama Anayasa mahkemesinin kararında "küçük" bir detayın berilmesi "unutulmuş":

"Kanaltürk parasında usulsüzlük yok: CHP ile Kanaltürk arasında yapılan anlaşma gereği, kanala ödenen paralar konusunda Mahkeme usulsüzlük tespit etmedi. Bazı basın yayın kurumları CHP’nin Kanaltürk TV ile yaptığı anlaşma sonucunda ödediği 4 milyon 102 bin YTL’nin sadece 1 milyon 180 bin YTL’sini faturabildiğini öne sürülmüştü. CHP ile Kanaltürk arasındaki anlaşma 2005’te yapılmıştı. Mahkeme CHP’nin 2005’teki hesapları üzerinde yaptığı inceleme sonucunda parti ile Kanaltürk TV arasında yapılan anlaşmada herhangi bir usulsüzlük tespit etmedi. Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, CHP ’nin mali denetimi sonucu belirlenen usulsüzlükle ilgili olarak yapılan suç duyurusunun ardından yaptığı açıklamada “Yasalarımız, Anayasa açık. Kapatma nedeni olabilecek bir şey yok” dedi. "

Hükümsüzdür.
Mesaj tarihi:
Drakkahn said:
Oley be bulduk be bulduk bir yolsuzluğu varmış CHP'nin offf ya bulduk abi, sevinin kankalar, vakit yeni şafak yardırın başlıkları. Sonunda be kardeşim. Ulan kurulduğu günden beri, Atatürk kaynaklı olmasından beri, bişey bulduk. Bulduk di mi lan? Bulduk lan tabi, zamana haber verin koysun çocuğu başlığa. AKP kapatılacak CHP neden kapatılmasın? Evet ya 4 hesapta usülsüzlük var ulan biliyodum bunun çıkacağını var ya! Blizzard'dan daha hype bi durum bu ya! Of be sonunda bişey bulduk lan! Yazın yardırın yürüyün be! CHP Genel Merkezi'ndeki kedi ciğer çalmış sakın bunu da atlamayın! Hırsız CHP vurun bea vurun!

usulsuzluk dedikleri de "bilet alırken kişi adına değil parti adına alması gerekliydi" gibi şeylermiş.
gerçi bu kadar fazla para neyden çıktı bilmiyorum.
ama usulsuzlukten dolandırıcılığa kadar gider bu iş, epey büyütürler hehe. ayvayı yedi chp.
Mesaj tarihi:
kimin gırtalığından bir lokma tüyü bitmemiş yetimin hakkı geçiyorsa şerefsizdir, her oluşuma da şerefsizler bir şekilde sızar..

gözümde chpninde herhangi bir partiden bir gram farkı yok, bu gün cumhuriyete sahip çıkma poltikasıyla iktidara oynuyor, acıyorum hatta diğerlerinden daha da çok.. sosyal demokrat bir oluşum, hırsızlıkla yargılanıyor ve suçlu bulunuyor, oda oyunu kuralına göre oynuyor..

ülkenin bu kadar sorununu çözmesi için bu haysiyet yoksunu siyasetcilere güvenmekten başka çaremiz olmadığı için
karnıma ağrılar giriyor. bu kadar mı bitik bir ülkeyiz, bu kadar mı aciziz.
  • Yeni Oluştur...