Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana kalıcak ülke bulun:p

^^ShadowSong^^

Öne çıkan mesajlar

ghost_boo said:
Japon mutfağı rulz.

ya tabii.. antigua ve barbuda'da dünya teknoloji alanında liderdir zaten. ayrıca göz alabildiğine uzayan tarlalarında bizonlar koşturur ve gökyüzü orada kırmızıdır.. hede hödö..

dünya üzerinde sayılı mutfaklar varken mesnetsiz bir capon mutfağı sallaması her ne kadar animelerin gücünü gösterse de gerçeği değiştirmekten uzak... adamların mutfağı benim kiler odam kadar büyük. şurada başlıyor ve burada bitiyor.. pardon şuradabaşlıyor&bitiyor demek daha doğru..

her neyse, yemek olayını bir kenara bıraktıktan sonra -ve senin teknolojiden uzak kalamayacağını da göz önüne alarak- yaşaması zor da olsa ingiltere, almanya gibi teknoloji ile içli dışlı yerlerde şansını denemen olası.. ha bana kalsa kanada, yeni zelanda ve avustralya gibi daha sakin -ama uzak- yerleri 1.sıraya yazar ve bunlara kaçmaya çalışırdım..

şahsen beni alacak olsalar saniye durmam.. öyle diyim
Sosyal ağlarda paylaş

Nomak said:
bulgarıstana geç , ucuz, yaşanabılır ama ınsanlar cogu değerleri kayıp etmiş bunu takmazsan çok eğlenırsın.

Evet gel bulgaristana , sana davetiye olayını ben ayarlarım:) bi kızda buluruz güzellerden evlenir pasaportta alırsın sonra istediğin yere git gel :) hayat çok rahat stres falan yok, kızlar güzel , parası düşük kalır tabi ki ama atlama taşı olarak kullanırsın orayı;)
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Bulgaristan'da yasiyorum. Hayat cok guzel gercekten. Giderek gelisiyor da ulke AB'den oturu. DoubleW'nun dedigi gibi atlama tasi olarak kullanabilirsin. Hele Bulgar bir kizla evlenirsen (ki hepsi afet) pasaportta alirsin, schengen'e giderekler yakinda. Ondan sonra istedigin ulkeye cok rahat bir sekilde girersin.

Onun disinda soguk iklimi takmam diyorsan Kanada. Ben master yapma imkanim olursa Kanada'da yapip orada kalmayi dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:
Nomak said:
bulgarıstana geç , ucuz, yaşanabılır ama ınsanlar cogu değerleri kayıp etmiş bunu takmazsan çok eğlenırsın.

Evet gel bulgaristana , sana davetiye olayını ben ayarlarım:) bi kızda buluruz güzellerden evlenir pasaportta alırsın sonra istediğin yere git gel :) hayat çok rahat stres falan yok, kızlar güzel , parası düşük kalır tabi ki ama atlama taşı olarak kullanırsın orayı;)

Aile şirketimiz zaten bütün Mall ları yapıyor Bulgaristanda.Mall of Sofia , Plovdiv etc etc ek olarak bir kaç Otel.Israılı Yatırımcılar ele geçirmiş durumda Bulgaristanı arkalarından Ispanyollar geliyor.Bende project management olarak iş yapıyorum burada yakında Sofia Business Parka geciceğim.

Evet kızlar falan güzel, ama değer yargı -999.Bir ara ciddi bir şey deneyim dedim yüzüme gözüme bulaştı o günden beri my name is hitter diye takılıyorum gayet mutluyum ama hala yok be olm belli olmaz illa cizgisi duzgun bir kıza denk gelirsin sesi yankılanıyor.

Cidden stres 0, kavga edene rastlamadım aylardır.Trafikte yol verırler, yaya geçidinde beklerler, kornaya basmazlar bir sürü ek şey var stres üstüne zaten adamlar sabah 9 oglen 5 6 dedınmı çalışmıyorlar.İş onlar için ek bir yaşam tarzı değil bundan vesile hayatta yormuyorlar kendini.Buralarda sırada bekledğimde kıl oluyorum kıl.

Haberleşelim buralarda olanlar ile ek olarak oturumu olanlar yakında bütün AB ülkelerine visesiz girip çıkabilicek bu kanun en geç 1 yıl içinde aktif aklınızda olsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...