Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Ehehe biz anketi çok severiz di mi :-P Şimdiye kadar oynadığınız oyunları iyi düşünün öyle karar verin. Cevapları bekliyorum.. 1 Adventure 2 TPS (Action - Platform) 3 FPS (First person shooter - doom gibin) 4 TPRPG (Third Person RPG) 5 FPRPG (first person RPG) 6 RTS (real time strategy) 7 TBS (turn based strategy) 8 Yarış 9 Spor 10 Action/Adventure - Action/RPG (diablo gibi) 11 Araç Simulasyon (uçak - uzay..) 12 Ekonomi Simulasyon (Strateji) (sim, capitalism gibi) 13 Puzzle - Board - Card 14 Arcade - Dövüş 15 Stealth/Tactical Action [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 February 2004 07:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 1- Adventure: The Curse of Monkey Island 2- TPS: GTA: Vice City 3- FPS: Aliens vs Predator 2 4- TPRPG: Fallout 5- FPRPG: Morrowind 6- RTS: Dungeon Keeper 7- TBS: Shogun: Total War 8- Yarış: NFS: Underground 9- Spor: Fifa 98 10- Action/Adventure: Nox 11- Araç Simulasyon: Conflict: Freespace 12- Ekonomi Simulasyon: Theme Hospital 13- Puzzle - Board: Yohoho! Puzzle Pirates 14- Arcade: Metal Slug 15- Stealth Action: Thief Aklıma bunlar geldi şimdilik..[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki: İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler -coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 February 2004 07:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 1 Adventure Broken Sword serisi 2 TPS (Action - Platform) Çok kararsızım, Max Payne serisi olabilir 3 FPS (First person shooter - doom gibin) Half-Life 4 TPRPG (Third Person RPG) Tabii ki SW: KotOR 5 FPRPG (first person RPG) Böyle bir tür Deus Ex, morro felan var ama ben oynamadım onları, pc dandikti onlar çıktı zaman 6 RTS (real time strategy) WarCraft III 7 TBS (turn based strategy) Silent Storm (fallout tactics diyecem ama oynamadım ki, aldım bozuk çıktı :) 8 Yarış Midnight Club II 9 Spor PES 3 10 Action/Adventure - Action/RPG (diablo gibi) PoP, Diablo 11 Araç Simulasyon (uçak - uzay..) Simulasyon oynadım şu ana kadar 12 Ekonomi Simulasyon (Strateji) (sim, capitalism gibi) Theme Hospital 13 Puzzle - Board - Card Pokemonun oyunu iyiydi 14 Arcade - Dövüş Tekken serisi 15 Stealth/Tactical Action MGS tabii ki, soru mu bu![signature][hline]Legacy of Kain: Defiance deli etti beni abi ya! [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 February 2004 10:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 1 Adventure = Grim Fandango 2 TPS (Action - Platform) Fury Of the Furies 3 FPS (First person shooter - doom gibin) Unreal serisi 4 TPRPG (Third Person RPG) Santaryum 5 FPRPG (first person RPG) Thief 6 RTS (real time strategy) Knights & Merchants 7 TBS (turn based strategy) Homam series 8 Yarış cmr rally 2 9 Spor winning eleven 7 10 Action/Adventure - Action/RPG (diablo gibi) diablo 11 Araç Simulasyon (uçak - uzay..) raptor 12 Ekonomi Simulasyon (Strateji) (sim, capitalism gibi) Simcity 3000 13 Puzzle - Board - Card none 14 Arcade - Dövüş mortal combat trilogy 15 Stealth/Tactical Action Soldief of fortune II double helix[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 1- Adventure: Monkey Island 2- TPS: GTA 3- FPS: Call of Duty 4- TPRPG: Fallout 5- FPRPG: Morrowind 6- RTS: AOE 2 + exp 7- TBS: HOMM 3+arma+shadow 8- Yarış: NFS Porsche unleashed 9- Spor: Fifa 99 10- Action/Adventure: Diablo 2 11- Araç Simulasyon: StarLancer 12- Ekonomi Simulasyon: Pizza Tycoon 13- Puzzle - Board: Alchemy 14- Arcade: KoF 97 15- Stealth Action: Thief Diablo 2 yı sokacak yer bulamadım o yuzden oraya soktum gırermı bılmem ... [Bu mesaj The_Delucian tarafından 15 February 2004 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 1 Adventure Monkey Island 3 - Sanitarium (farkgözetmem) 2 TPS (Action - Platform) Max Payne (başka TPS gelmiyor aklıma) 3 FPS (First person shooter - doom gibin) Quake 2 4 TPRPG (Third Person RPG) KOTOR 5 FPRPG (first person RPG) Tabiyki de Morrowind 6 RTS (real time strategy) Red Alert 2 : Yuri's Revenge 7 TBS (turn based strategy) Battle Isles 8 Yarış NFS2 9 Spor NBA2003 10 Action/Adventure - Action/RPG (diablo gibi) Diablo 2 11 Araç Simulasyon (uçak - uzay..) Combat Flight Simulator 3 12 Ekonomi Simulasyon (Strateji) (sim, capitalism gibi) Simcity 4 13 Puzzle - Board - Card Hoyle Board Games 2002:) 14 Arcade - Dövüş Street Fighter Zero 2 15 Stealth/Tactical Action Splinter Cell (çıksın artık şu expansion!!)[signature][hline]She's taking the best part of me I'm half a man with half a heart With nothing left to tear apart Half of me is walking around the other half is on the ground [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 1 Adventure :Grim Fandango 2 TPS (Action - Platform) : Prince of Persia: Sands of Time 3 FPS (First person shooter - doom gibin) :Jedi Knight 2 4 TPRPG (Third Person RPG) :KotOR 5 FPRPG (first person RPG) :Morrowind 6 RTS (real time strategy) :Rise of Nations 7 TBS (turn based strategy) :Medieval: Total War 8 Yarış :NFS Underground 9 Spor :Tony Hawk's Pro Skater 3 10 Action/Adventure - Action/RPG (diablo gibi) :Fallout 11 Araç Simulasyon (uçak - uzay..) : X-wing Alliance 12 Ekonomi Simulasyon (Strateji) (sim, capitalism gibi) :Europa 1400: The Guild 13 Puzzle - Board - Card :Spider Solitaire 14 Arcade - Dövüş : Metal Slug 15 Stealth/Tactical Action : Raven Shield [Bu mesaj Heffer tarafından 15 February 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Heffer tarafından 15 February 2004 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 1- Adventure: Leisure Suit Larry 7 2- TPS: GTA: Rune 3- FPS: Call of Duty 4- TPRPG: Nox 5- FPRPG: Morrowind 6- RTS: C&C Generals 7- TBS: Heroes3 8- Yarış: Nfs Unerground 9- Spor: Fifa 97 (indoor stadium süperdi ehueh) 10- Action/Adventure: Heretic2 11- Araç Simulasyon: - 12- Ekonomi Simulasyon: Roller Coaster Tycoon 13- Puzzle - Board: - 14- Arcade: Street Hop 15- Stealth Action: Splinter Cell[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 1 Adventure: Full Throttle 2 TPS (Action - Platform): Prince of Persia 3 FPS (First person shooter - doom gibin): Half Life 4 TPRPG (Third Person RPG): Fallout 1-2 5 FPRPG (first person RPG): Morrowind 6 RTS (real time strategy): Warcraft 3 7 TBS (turn based strategy): HoMM 3 8 Yarış: F1 2003 9 Spor: Hehe en son World Cup 98 oynamıştım... 10 Action/Adventure - Action/RPG (diablo gibi): Diablo 2 11 Araç Simulasyon (uçak - uzay..): Flight Simulator 2003 12 Ekonomi Simulasyon (Strateji) (sim, capitalism gibi): Theme Hospital, Industry Giant 13 Puzzle - Board - Card: Bookworm 14 Arcade - Dövüş: Mortal Kombat Trilogy 15 Stealth/Tactical Action: Thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 1 Adventure 2 TPS (Action - Platform) star wars jedi knight serisi 3 FPS (First person shooter - doom gibin) medal of honor:allied assault 4 TPRPG (Third Person RPG) star wars kotor 5 FPRPG (first person RPG) 6 RTS (real time strategy) c&c serisi (c&c, redalert, tiberian sun, generals hepsi dahil) 7 TBS (turn based strategy) heroes of might and magic 3 (shadow of death + armageddon's blade eklentili) 8 Yarış 9 Spor fifa 2004 (ya da fifa serisi de denebilir) 10 Action/Adventure - Action/RPG (diablo gibi) 11 Araç Simulasyon (uçak - uzay..) 12 Ekonomi Simulasyon (Strateji) (sim, capitalism gibi) 13 Puzzle - Board - Card 14 Arcade - Dövüş cadillacs and dinosaurs 15 Stealth/Tactical Action delta force bonecrusher kategoriler arasına online oyunlar die bi kategori de eklersen tam olucak. ha bi de bazı kategoriler için 1 oyun deil de o oyunun serisini yazdım caiz midir?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 caizdir ehehe.. MMORPG'yi boşver çoğu kişi UO, DAOC veya SWG yazabilitesi olduğundan gereksiz gördüm.. katkılarınız için teşekkürler, not alıyım ben bunları..[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki: İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler -coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 1 Adventure GRIM FANDANGO 2 TPS (Action - Platform) çok oynamam ama Vice City 3 FPS (First person shooter - doom gibin) Unreal 4 TPRPG (Third Person RPG) böyle oyun çok çıkmıyor zaten NWN 5 FPRPG (first person RPG) Morrowind 6 RTS (real time strategy) Age of Kings 7 TBS (turn based strategy) Civiliziation:Call to Power II 8 Yarış NFS:Underground 9 Spor fifa falan iyi ama başında en uzun zaman geçirdiğim Tony Hawk's Pro Skater 3 10 Action/Adventure - Action/RPG (diablo gibi) Diablo II 11 Araç Simulasyon (uçak - uzay..) oyna(ya)mam :) 12 Ekonomi Simulasyon (Strateji) (sim, capitalism gibi) Rebuplicsayılmaz derseniz bilmeiycem 13 Puzzle - Board - Card Scrabble 2 14 Arcade - Dövüş Mortal Kombat Ultimate(sega) 15 Stealth/Tactical Action Desperados bir de hiçbir kategoriye sokamadım ama defalarca bitirdiğim hiç bıkmaıdğım süper oyun FINAL FANTASY 8[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge [Bu mesaj regulus tarafından 15 February 2004 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 MMORPG - Yohoho! Puzzle Pirates ... rehberi geliyor bone yakında :) yazıyorum hala hehehe[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 1.Adventure - Myst Serisi 2.TPS (Action - Platform) - Commandos serisi 3.FPS (First person shooter - doom gibin) - Half Life 4.TPRPG (Third Person RPG) - Fallout ve BG serisi 5.FPRPG (first person RPG) - Deus Ex 6.RTS (real time strategy) - Starcraft 7.TBS (turn based strategy) - Galactic Civilizations 8.Yarış - NFS:Underground 9.Spor - oynamam sevmem 10.Action/Adventure - Action/RPG (diablo gibi) - Diablo I-II ehe :D 11.Araç Simulasyon (uçak - uzay..) - FreeLancer 12.Ekonomi Simulasyon (Strateji) (sim, capitalism gibi) - Capitalism II 13.Puzzle - Board - Card - (böyle bişi mi var abi)Magic The Gathering 14.Arcade - Dövüş - Chaos Legion(bi tek bunu oynadim) 15.Stealth/Tactical Action - Thief serisi[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) [Bu mesaj OutTrader tarafından 16 February 2004 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar