Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
benimde işlerim yoğun adli tatil üzeri birikmiş işlerin temizlenmesi gerekti geçen gün girdim fena değil gibi geldi toparlanmış gördüm ama daha çok eksik,anladığım kadarıyla teknik sorunları bir nebze çözdüler şimdi içerikde pvp patch ini bekliyorum o çıkınca belli olur ak koyun kara koyun :)
Mesaj tarihi:
@odiflame
her firma senin gibi bir gamer ister valla :) .

Hiç oynamadım aoc ama inanıyorum bu oyun güzel olucak. Hem bug dediğin şey oyunun tadı tuzudur. Mesela bugsız ultima online düşünebiliyor musunuz :D
Mesaj tarihi:
ya ben de aynen senin gibi iyimser başladım oyuna. bug vardı baya ama oynanıyor yani. 34 mi ne oldum beni tekdüzelik baydı biraz. daha sonra devam ederim
Mesaj tarihi:
Ben devam ediyorum da lvl80 olunca yapacak pek bisey yok. guild deki cogu kisi de benim gibi alt karakter kasip zaman geciriyor.
Raidleri sevmedim, yarin ciddi bir deneme yapilcak guildcek, fazla deneyimim yok. birkac guilde yardim icin bulundum bazi raidlerde tam bir karmasaydi. Boss ortalikta kosusturuyor onune geleni biciyor, tanklar tutamiyor, buglu vs...
2. Siege battle deneyimi mi dun yaptim. Ilkinden pek bisey anlamadim. 2. zevkliyidi. Ama 2 kere client crash oldum. kalabalik savaslarda (30+) client crash oluyor. Forumlarda ayni sorunu yasayan cok insan var. Balista calismiyor. Ana kapi disardan acilmiyor. Icerde dolasan geri zekali NPC'ler kapilar kirildiktan sonra savasirken surekli bize saldirdilar.
Yinede Guild Wars'in GuildVSGuild savaslari cok daha taktik agirlikli ve zevkliydi.
oyun akici degil surekli biseyler takiliyor, atin takiliyor, sen takiliyorsun, oyun takiliyor.
Gemler yuzunden ozellikle melee class'lar cok imba oluyorlar. Tek vurusla yada 2-3 saniyede 5-10k damage'le oldurulmek, 100% healtten fatality yemek sacma. Karsinizdakine karsi hicbir skill kullanamiyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Kimsenin kesemediği boss konurda şu anda healing i geliştirmenin bir yolu yok mesela, yani olay tank'ın kendi gearını geliştirmesinde bitiyor, level 80 olan healer başta ne ise sonda da o, saçma olmuş aslında ama birşeyler yaparlar yakında. Millet epicleri donatırken pvp de healerların pek bir şansı olmaz yoksa =P
Mesaj tarihi:
WoWun ilk ciktiginda olan hata, oyun ciktiktan sonra yaklasik 6 ay? boyunca +healing vs. itemlari koymadilar oyuna, spirit setleriyle ki healing e bonus bile vermiyolardi, molten giant tanklayan adamlari heal etmeye calisiyoduk. akillari baslarina geldi sonra +healing vb. kavramlari oyuna koydular, hersey degisti hemen. tabii aoc bunu baslangictan yapmis olmasi gerekirdi, wow a benzemeyelim diye wow un gelistirdiklerini gormemezlikten gelmek mantikli degil.
Mesaj tarihi:
Bunlar amerika'yi yeniden kesfetmeye calisiyorlar. Wow'un ilk aylariyla bu oyunun ilk aylarini karsilastirmamak lazim. Wow 4 sene once cikti. O gunden bu gune cok yol katedildi.
Mesaj tarihi:
cidden wow ilk cıktıgında healerların durumu feciydi. Priestler bile shadow oluyordu . (Gerçi o zamanlar shadow olunmayacak gibi değildi. Herkes ağlıyordu shadow priestlerden dolayı :D )
Mesaj tarihi:
hunty said:
Raidleri sevmedim, yarin ciddi bir deneme yapilcak guildcek, fazla deneyimim yok. birkac guilde yardim icin bulundum bazi raidlerde tam bir karmasaydi. Boss ortalikta kosusturuyor onune geleni biciyor, tanklar tutamiyor, buglu vs...

herşey tamamda bu oyun kaynaklı değil :) beceriksizlik kaynaklı

benim guildin tankaları gayet güzel aggroyu tutuyor ama temel tank becerisinin yanında dps in mal olmaması lazım hiçbir zaman initial aggroyu almaması ve dps ini kontrol edebilmesi lazım bunlar yapılınca okadar karmaşa olmuyor :)

salaklar tutuşmuş vaziyette artık onlarda pvp patchini bgler vs i iyi ayarlayamazlarsa bunun sonları olacağını biliyorlar. işin kötü tarafı piyasada oyun olmadığı gibi yakın zamanda çıkacak oyunda yok war aoc gibi güzel bir isim ve hikayenin çöp edilmiş hali benim için,özellikle wowdan daha kötü grafileklerle bir clone yapmayı becermeleri ayrı bir başarı

temennim pvp patch inin adam gibi olup oyunu kurtarması yada stargate in veya war40k nın adam gibi olması kurtar bizi relic
Mesaj tarihi:
Ustte belirttigim gibi deneme ve yardim amacli raidlerde bulundum. Bu aksam guildimle duzgun bir raid yapma sansim var.(Vistrix)
Mesela Onyx chamber da bulundum bir kac kez. Zombilerin oldugu odayi temizliyorsun mesela oda daha bitmeden arkanda ilk oldurduklerin spawn oluyor. Tum grup olurse de butun yolu sil bastan temizlemek zorunda kaliyorsun.
Bir de in game threat meter, Dps, heal meterlar olmadan duzgun bir raid yapilmiyor.(ktt var dps, heal meter var ama ayri bir exe. Oyunu windowed modda calistirmak gerekiyor o zamanda vista'nin oyun performansi cok dusuyor) Ben surekli forumlari arastiriyorum, healimi, dps'imi, buyu siralamami en iyi sekilde ayarliyorum. Obur elemanin ingilizcesi yok daha kendi buyulerini, skillerini tam bilmiyor. Cay, kahve icip, isemeye gidiyor.
Mesaj tarihi:
hunty said:
Ustte belirttigim gibi deneme ve yardim amacli raidlerde bulundum. Bu aksam guildimle duzgun bir raid yapma sansim var.(Vistrix)
Mesela Onyx chamber da bulundum bir kac kez. Zombilerin oldugu odayi temizliyorsun mesela oda daha bitmeden arkanda ilk oldurduklerin spawn oluyor. Tum grup olurse de butun yolu sil bastan temizlemek zorunda kaliyorsun.
Bir de in game threat meter, Dps, heal meterlar olmadan duzgun bir raid yapilmiyor.(ktt var dps, heal meter var ama ayri bir exe. Oyunu windowed modda calistirmak gerekiyor o zamanda vista'nin oyun performansi cok dusuyor) Ben surekli forumlari arastiriyorum, healimi, dps'imi, buyu siralamami en iyi sekilde ayarliyorum. Obur elemanin ingilizcesi yok daha kendi buyulerini, skillerini tam bilmiyor. Cay, kahve icip, isemeye gidiyor.

hangi guilddasın hangi server bide?

aynı gün vistrix'e gitmek nasıl bir tesadüf :D onyx chamber a bir kere girdim ondad da dediğin şey vardı. hatta boss res pointe reskill filan bile çekti. o odada sorun var
Mesaj tarihi:
hunty said:

bu onyxdeki hadise eski oyuncular bilir eq den gelmedir. dengeli ve orayı geçmeyi hak eden grubun wipe yememesi gerektiği üzerine kurulu bir anlayış ayrıcada public olduğu için başka insanlarında o moblara ihtiyacı var nekadar hızlı poplarlarsa arkanızdan gelen insanlar okadar az downtime yaşar

threatmeter a ihtiyaç yok işler dolayısıyla ara vermeden önce hep top3 deydim bir kere aggro almadım çok tuşa basmak yerine efektif basanlar daha başarılı oluyor :D bide raidler dps fight degil ilkkez gidiyorsanız sabırlı olun özellikle vistrixde ilk bir kaç kesişte sindire sindire kesmek en güzeli
Mesaj tarihi:
kredi kartı bilgilerinizi silmeyi unutmayın....cancel etseniz bile payment methodda KK bilginiz saklı kalıyor o bilgiyide mutlaka silin yoksa Funcom haberiniz olmadan emiyor bilginize.

http://wowriot.gameriot.com/blogs/Epidemic-Obesity/Funcom-Investors-Jump-Ship-as-Age-of-Conan-Founders/
Mesaj tarihi:
Udinen said:
kredi kartı bilgilerinizi silmeyi unutmayın....cancel etseniz bile payment methodda KK bilginiz saklı kalıyor o bilgiyide mutlaka silin yoksa Funcom haberiniz olmadan emiyor bilginize.

http://wowriot.gameriot.com/blogs/Epidemic-Obesity/Funcom-Investors-Jump-Ship-as-Age-of-Conan-Founders/

udien iyiki değin.bende aoc yi bırakmak istiyordum.hisselerim düşmüş.bir funcom yatırımcısı olarak hemen wow a geçeyim.saol verdiğin finansal analiz için.wow tier kaç setlerini kasıyorduk en son? takip edemedim de.
Mesaj tarihi:
odiflame said:
Udinen said:

udien iyiki değin.bende aoc yi bırakmak istiyordum.hisselerim düşmüş.bir funcom yatırımcısı olarak hemen wow a geçeyim.saol verdiğin finansal analiz için.wow tier kaç setlerini kasıyorduk en son? takip edemedim de.

yok abi Funcom hisse senetleri $46,98 olmadıkça oynanmaz bu oyun.
Mesaj tarihi:
verilen link ve mesajı okumamak bize özgü birşey sanırım...Accaounutunuz cancel ettiğiniz halde para kesmeye devam ediyor Funcom. Aynısı LOTR'dede olmuştu. Mesajı rektumdan anlayan toplum olduk vesselam!

Account Billing Beyond Cancellation

Cancel your account, and get billed later anyway! Given the prevalence of electronic credit card fraud, and the already-shady nature of Funcom's subscription numbers, this is a very serious matter. Ask on the forum why you are being charged for a new month despite having canceled your subscription, and your thread will be deleted along with an account ban.
  • Yeni Oluştur...