Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 valla 24 yaşındayım izmirliyim hiç gitmedim bana tarif edinde bi yukarı çıkayım ... bornovadan nası gidicem
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ege üni-Balçova Dolmuşlarına bin. direk götürür
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Metro'yla Bornova-Üçyol, Üçyol sondurakta in, Teleferik veya Balçova yazan otobüslere bin. Otobüs duraklarını kime sorsan gösterir. Bu arada, Bornova'dan Balçova'ya direk dolmuş var mı yav?
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 öyle bi dolmuş hiç duymadım be
Afush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 öyle bi dolmuş yok. edit:varsa da ben bilmiyorum. bornovadan metroyla son durak üçyola,üçyoldan betonyol çıkışından çıkıcaksın.Çıkar çıkmaz solunda bi durak olacak orda balçova yazılı(ya da direk 586) otobüslerden birine binicen,adama da abi ben teleferikte inicem diycen geldiğinde o söyler olmadı görürsün zaten yanında koca teleferik direklerini,yol yaklaşık 40 dk filan.
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Afush said: öyle bi dolmuş yok. edit:varsa da ben bilmiyorum. bornovadan metroyla son durak üçyola,üçyoldan betonyol çıkışından çıkıcaksın.Çıkar çıkmaz solunda bi durak olacak orda balçova yazılı(ya da direk 586) otobüslerden birine binicen,adama da abi ben teleferikte inicem diycen geldiğinde o söyler olmadı görürsün zaten yanında koca teleferik direklerini,yol yaklaşık 40 dk filan. valla ben arabamla gezdiğim için artık nereye dolmuş var tam bilmiyorum. sallamıştım. Verilmek istenen mesaj : Arabam var! :P
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 63'le bornovadan alsancağa gidiyosun, gardan 169'a binip son duraktan bir durak önce iniyorsun. bu sırada izmir ekonomili öğrenci insanlarını yazokulundan çıkarken görebilirsin. hatta beni bile görebilirsin:) sdfdsf bu arada teleferik henüz açılmadı benim bildiğim.
Afush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 benim yolum daha hızlı ve daha serin olur sfdfsdfs.. metroda klima var :D ve 15-20 dkda götürüo bornovadan üçyola. bana noluyosa sanki metroyu ben işletiyorum =P 2 yıldır her sabah&akşam kullanıyorum o ayrı.Ordan bi sahiplenme şeyoldu heralde
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 anneannelerin ya da noob sevgililerin aktivitesi degil mi teleferik?
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bu arada teleferik uzun süreler kapalı kaldı (kasımda kapatmışlar dediklerine göre), hoş haziranın başından beri gitmiş değilim balçova tarafına ama açılmamış olabilir. önce okumak lazımmış, ama olsun.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 redge said: telefrik kapalı değilmiydi? bugün öğrendim kapalıymış...
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 gülme olum yaa hefeslendim yaa of
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 olum aç google earth, al sana teleferik:D sdfsgdf
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Lafta mayıs sonuna doğru açılıyordu, hala kapalı eh.
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yukarda hizmet durmuyor ama bildiğim kadarı ile. arabayla çıkabiliyorsun. gerçi o yola jeeple girilir ancak. Benim gibi salaklık edip arabayla girmeyin. (15 yıl önce yaptım o salaklığı hala terliyorum o günü hatırladıkça, yağmur yağmaya başladı dağın yarısına gelmişim birden karşıma bir çöp kamyonu çıktı, yol tek şerit ve dağın etrafını dolaşan spiral biçimindeki yoldayım )
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Madcat said: llama sağlam fail yemişin :) abi nerden bilcem kapalı olup olmadıgını şimdi asansöre hefeslendim oraya gideyim bari orayada gitmedim ama şimdi orasıda kapalı çıkar :D
Eno Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Teleferikte bir ara teknik bir sıkıntı vardı, o yüzden kapalı sanırım halen... Asansör her daim açıktır. Restoranı çok güzeldir.. Biraz da tuzludur yanlız..
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 teknik sebeplerden, taşıyıcı tellerin yıpranmasından ve ilgili fabrikanın kapatılmasından dolayı bakım çalışmaları beklemeye alınmıştır...ama yukarı gene çıkabiliyosun bildigim kadarıyla ama öyle çok eglenceli ahım şahım biyer bekleme, küçücük, minicik, içi dolu turistçik :P
Afush Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 asansör olayını gitmeden metkete sor..o yakın oturuyo bilir. gerçi yaz döneminde sorman lazım sonra kıbrısa gidio.
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ben erçinlerde 1 hafta geçirdim teleferiğin dibinde ama gitmedik
Öne çıkan mesajlar