Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bornovadan teleferiğe gitmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Metro'yla Bornova-Üçyol, Üçyol sondurakta in, Teleferik veya Balçova yazan otobüslere bin. Otobüs duraklarını kime sorsan gösterir.

Bu arada, Bornova'dan Balçova'ya direk dolmuş var mı yav?
Mesaj tarihi:
öyle bi dolmuş yok.
edit:varsa da ben bilmiyorum.

bornovadan metroyla son durak üçyola,üçyoldan betonyol çıkışından çıkıcaksın.Çıkar çıkmaz solunda bi durak olacak orda balçova yazılı(ya da direk 586) otobüslerden birine binicen,adama da abi ben teleferikte inicem diycen geldiğinde o söyler olmadı görürsün zaten yanında koca teleferik direklerini,yol yaklaşık 40 dk filan.
Mesaj tarihi:
Afush said:
öyle bi dolmuş yok.
edit:varsa da ben bilmiyorum.

bornovadan metroyla son durak üçyola,üçyoldan betonyol çıkışından çıkıcaksın.Çıkar çıkmaz solunda bi durak olacak orda balçova yazılı(ya da direk 586) otobüslerden birine binicen,adama da abi ben teleferikte inicem diycen geldiğinde o söyler olmadı görürsün zaten yanında koca teleferik direklerini,yol yaklaşık 40 dk filan.

valla ben arabamla gezdiğim için artık nereye dolmuş var tam bilmiyorum. sallamıştım.

Verilmek istenen mesaj : Arabam var! :P
Mesaj tarihi:
63'le bornovadan alsancağa gidiyosun, gardan 169'a binip son duraktan bir durak önce iniyorsun.

bu sırada izmir ekonomili öğrenci insanlarını yazokulundan çıkarken görebilirsin. hatta beni bile görebilirsin:) sdfdsf

bu arada teleferik henüz açılmadı benim bildiğim.
Mesaj tarihi:
benim yolum daha hızlı ve daha serin olur sfdfsdfs..
metroda klima var :D ve 15-20 dkda götürüo bornovadan üçyola.
bana noluyosa sanki metroyu ben işletiyorum =P
2 yıldır her sabah&akşam kullanıyorum o ayrı.Ordan bi sahiplenme şeyoldu heralde
Mesaj tarihi:
bu arada teleferik uzun süreler kapalı kaldı (kasımda kapatmışlar dediklerine göre), hoş haziranın başından beri gitmiş değilim balçova tarafına ama açılmamış olabilir.

önce okumak lazımmış, ama olsun.
Mesaj tarihi:
yukarda hizmet durmuyor ama bildiğim kadarı ile. arabayla çıkabiliyorsun. gerçi o yola jeeple girilir ancak. Benim gibi salaklık edip arabayla girmeyin. (15 yıl önce yaptım o salaklığı hala terliyorum o günü hatırladıkça, yağmur yağmaya başladı dağın yarısına gelmişim birden karşıma bir çöp kamyonu çıktı, yol tek şerit ve dağın etrafını dolaşan spiral biçimindeki yoldayım )
Mesaj tarihi:
Madcat said:
llama sağlam fail yemişin :)

abi nerden bilcem kapalı olup olmadıgını
şimdi asansöre hefeslendim oraya gideyim bari
orayada gitmedim ama şimdi orasıda kapalı çıkar :D
Mesaj tarihi:
Teleferikte bir ara teknik bir sıkıntı vardı, o yüzden kapalı sanırım halen...

Asansör her daim açıktır. Restoranı çok güzeldir.. Biraz da tuzludur yanlız..
Mesaj tarihi:
teknik sebeplerden, taşıyıcı tellerin yıpranmasından ve ilgili fabrikanın kapatılmasından dolayı bakım çalışmaları beklemeye alınmıştır...ama yukarı gene çıkabiliyosun bildigim kadarıyla
ama öyle çok eglenceli ahım şahım biyer bekleme, küçücük, minicik, içi dolu turistçik :P
  • Yeni Oluştur...