Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bornovadan teleferiğe gitmek

Llama

Öne çıkan mesajlar

öyle bi dolmuş yok.
edit:varsa da ben bilmiyorum.

bornovadan metroyla son durak üçyola,üçyoldan betonyol çıkışından çıkıcaksın.Çıkar çıkmaz solunda bi durak olacak orda balçova yazılı(ya da direk 586) otobüslerden birine binicen,adama da abi ben teleferikte inicem diycen geldiğinde o söyler olmadı görürsün zaten yanında koca teleferik direklerini,yol yaklaşık 40 dk filan.
Sosyal ağlarda paylaş

Afush said:
öyle bi dolmuş yok.
edit:varsa da ben bilmiyorum.

bornovadan metroyla son durak üçyola,üçyoldan betonyol çıkışından çıkıcaksın.Çıkar çıkmaz solunda bi durak olacak orda balçova yazılı(ya da direk 586) otobüslerden birine binicen,adama da abi ben teleferikte inicem diycen geldiğinde o söyler olmadı görürsün zaten yanında koca teleferik direklerini,yol yaklaşık 40 dk filan.

valla ben arabamla gezdiğim için artık nereye dolmuş var tam bilmiyorum. sallamıştım.

Verilmek istenen mesaj : Arabam var! :P
Sosyal ağlarda paylaş

yukarda hizmet durmuyor ama bildiğim kadarı ile. arabayla çıkabiliyorsun. gerçi o yola jeeple girilir ancak. Benim gibi salaklık edip arabayla girmeyin. (15 yıl önce yaptım o salaklığı hala terliyorum o günü hatırladıkça, yağmur yağmaya başladı dağın yarısına gelmişim birden karşıma bir çöp kamyonu çıktı, yol tek şerit ve dağın etrafını dolaşan spiral biçimindeki yoldayım )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...