Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 valla 24 yaşındayım izmirliyim hiç gitmedim bana tarif edinde bi yukarı çıkayım ... bornovadan nası gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ege üni-Balçova Dolmuşlarına bin. direk götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Metro'yla Bornova-Üçyol, Üçyol sondurakta in, Teleferik veya Balçova yazan otobüslere bin. Otobüs duraklarını kime sorsan gösterir. Bu arada, Bornova'dan Balçova'ya direk dolmuş var mı yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 öyle bi dolmuş hiç duymadım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 öyle bi dolmuş yok. edit:varsa da ben bilmiyorum. bornovadan metroyla son durak üçyola,üçyoldan betonyol çıkışından çıkıcaksın.Çıkar çıkmaz solunda bi durak olacak orda balçova yazılı(ya da direk 586) otobüslerden birine binicen,adama da abi ben teleferikte inicem diycen geldiğinde o söyler olmadı görürsün zaten yanında koca teleferik direklerini,yol yaklaşık 40 dk filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 telefrik kapalı değilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Afush said: öyle bi dolmuş yok. edit:varsa da ben bilmiyorum. bornovadan metroyla son durak üçyola,üçyoldan betonyol çıkışından çıkıcaksın.Çıkar çıkmaz solunda bi durak olacak orda balçova yazılı(ya da direk 586) otobüslerden birine binicen,adama da abi ben teleferikte inicem diycen geldiğinde o söyler olmadı görürsün zaten yanında koca teleferik direklerini,yol yaklaşık 40 dk filan. valla ben arabamla gezdiğim için artık nereye dolmuş var tam bilmiyorum. sallamıştım. Verilmek istenen mesaj : Arabam var! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 63'le bornovadan alsancağa gidiyosun, gardan 169'a binip son duraktan bir durak önce iniyorsun. bu sırada izmir ekonomili öğrenci insanlarını yazokulundan çıkarken görebilirsin. hatta beni bile görebilirsin:) sdfdsf bu arada teleferik henüz açılmadı benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 benim yolum daha hızlı ve daha serin olur sfdfsdfs.. metroda klima var :D ve 15-20 dkda götürüo bornovadan üçyola. bana noluyosa sanki metroyu ben işletiyorum =P 2 yıldır her sabah&akşam kullanıyorum o ayrı.Ordan bi sahiplenme şeyoldu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 anneannelerin ya da noob sevgililerin aktivitesi degil mi teleferik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bu arada teleferik uzun süreler kapalı kaldı (kasımda kapatmışlar dediklerine göre), hoş haziranın başından beri gitmiş değilim balçova tarafına ama açılmamış olabilir. önce okumak lazımmış, ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 redge said: telefrik kapalı değilmiydi? bugün öğrendim kapalıymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 gülme olum yaa hefeslendim yaa of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 olum aç google earth, al sana teleferik:D sdfsgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 llama sağlam fail yemişin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Lafta mayıs sonuna doğru açılıyordu, hala kapalı eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yukarda hizmet durmuyor ama bildiğim kadarı ile. arabayla çıkabiliyorsun. gerçi o yola jeeple girilir ancak. Benim gibi salaklık edip arabayla girmeyin. (15 yıl önce yaptım o salaklığı hala terliyorum o günü hatırladıkça, yağmur yağmaya başladı dağın yarısına gelmişim birden karşıma bir çöp kamyonu çıktı, yol tek şerit ve dağın etrafını dolaşan spiral biçimindeki yoldayım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Madcat said: llama sağlam fail yemişin :) abi nerden bilcem kapalı olup olmadıgını şimdi asansöre hefeslendim oraya gideyim bari orayada gitmedim ama şimdi orasıda kapalı çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 iğrenç bişi zaten boşver yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Teleferikte bir ara teknik bir sıkıntı vardı, o yüzden kapalı sanırım halen... Asansör her daim açıktır. Restoranı çok güzeldir.. Biraz da tuzludur yanlız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 teknik sebeplerden, taşıyıcı tellerin yıpranmasından ve ilgili fabrikanın kapatılmasından dolayı bakım çalışmaları beklemeye alınmıştır...ama yukarı gene çıkabiliyosun bildigim kadarıyla ama öyle çok eglenceli ahım şahım biyer bekleme, küçücük, minicik, içi dolu turistçik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 asansör olayını gitmeden metkete sor..o yakın oturuyo bilir. gerçi yaz döneminde sorman lazım sonra kıbrısa gidio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yakın mı oturuom? karşımda lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ben erçinlerde 1 hafta geçirdim teleferiğin dibinde ama gitmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar