Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES 2009 Yıl sonunda piyasada

Mumu

Öne çıkan mesajlar

patchler çıktı isteyen pm atabilirim.bu arada her takıma edit bölümünde tezahuratını ekleyebiliyorsun:P become a legend modunda 8. hafta sonunda ilk 18 e girebildim. 2. yarı nobrenin yerine oyuna dahil oldum, çok fazla pozisyona girdim ama bi türlü son vuruşu yapamadım, uzatma dakikalarında yediğim golle boca juniorsa 2 1 yenildik. şimdi lyon maçı klubede çekirdek yiyoruz rüştüyle
Sosyal ağlarda paylaş

ben fifa al derim ama burda tabi gozu kararmis fanboylar tarafindan "populer olani kotuleyen tip" olarak virvira ugramak istemiyorum heh. pes 2 den beri pes oynuyorum fifayi en son 2000 demi ne oynadim ama bu sene fifa bence pes'i gecmis tamamiyle. ayrica buraya yaziyimda insanlarin kafasi karismasin. burasi konsol bolumu oldugu icin konsola alacagini varsayiyorum, fifayi kesinlikle bilgisayardaki fifa ile karsilastirma. bu konuda pes gibi degil, hem pc de hem playstation 3 de oynadim, inanilmaz bir fark var ikisi arasinda. bilgisayardaki fifa inanilmaz igrenc bir oyun ama playstationdaki bence cok guzel olmus. en azindan psn den demosunu falan indirip dene ama benim normal oyundan aldigim zevkin %10unu vermedi demo oylede bisi var.
Sosyal ağlarda paylaş

fifa da cok iyi bu sene, pes guzel olmus gecen yila gore ama sadece 8 yone hareket edebilme ve first touch olayinin olmayisi uzuyor beni biraz.

Fifanin en guzel ozelligi top gelir gelmez istedigin yone cekip bosluga atip kosabilmen... peste daha sinirli geliyor hersey ama guzel oyun olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

r2 yi kullanmayı denedin mi azmo?

------------

Disappear said:
ben fifa al derim ama burda tabi gozu kararmis fanboylar tarafindan "populer olani kotuleyen tip" olarak virvira ugramak istemiyorum heh. pes 2 den beri pes oynuyorum fifayi en son 2000 demi ne oynadim ama bu sene fifa bence pes'i gecmis tamamiyle.

dis,

ilgisi yok vırvırla. pes'in geçen yıl yarattığı hayal kırıklığından sonra insanlar itildi pesten bariz şekilde. senin de bu kesime dahil olduğunu düşündüğüm için yazı yazdım.

pes 2009'a nasıl kötü diyebilirsiniz anlayamıyorum. oyun tarihinin en güzel grafikli futbol oyunu bir, sistem ve fizik olarak en sağlam futbol oyunu iki.

oyun çok güzel abi yalan mı söylüyorum yani. fanboylukla ne ilgisi var ben manyak mıyım kötü oyuna iyi diyeyim sanki bi çıkarım var, konami'den para alıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

gecen sene ne fifa08 ne pes08 keyif vermemişti bana. aradığımı euro08 de bulmustum. bu sene pes09 baya güzel olmuş. ilk başta pes08 in problemsizi gibi geldi cok sıcak bakmadim ama cafede 4 kişi multiyi denediğimizde hakikaten beğendim (ps2 zamanlarinda aldiğim keyfi aldim diyeiblirim). uefa09 nasıl olur bilemiyorum ama ben demolardan aldiğim izlenimlere göre pes09 u daha fifa dan başarili buldum bu sene.

p.s: fifa daki sağ stikle cambazlik yapip adam gecme olayina hakikaten kılım. tony hawk oynar gibi futbol oynamak istemiyorum acikcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

mumu o lafi ben DoruK isimli arkadasa soylemistim, kendisi biraz sosyoloji dokturmus ya ondan dolayi.

ben pes 2008 de pesten sogudum ama birakmadim, hatta arkadasim fifa 08 i getirdi dene sunu bi diye, dedim ben oynamam bunu pes varken. oynanabilirkik konusunda pes'i hala seviyorum ama cildirtiyo adami. o sutlar ne olmus oyle, kaleyle 1 metre ara varken eto gibi bi adam ust direkten out a atabiliyo topu, hadi bu cogu zaman olmuyo bisi demiyorum. ama senelerdur su oyunda arapaslara bisi yapamadilar. adamlar yaninda mal mal bakiyolar, fifanin en sevdigim ozelligi adam eliyle onunu gosterip aciga kacmaya basliyo arapas vermen icin. ayrica bu seneki pes ozellikle transfer konularinda bastan savmis yahu, o ne oyle hic bi takimda transferler tam degil. bunu da gectim ayni takimda 2 tane ayni adamdan ilk 11 e sokmak gibi fantastik bir bug bulunduruyo.

ayni senin gibi benimde fifadan bi kazancim yok mumu bende fifayi savununca ea hesabima para aktarmiyo. ben paraya kiydim hem pes 09 hem fifa 09 aldim, pes oynayan arkadaslar geldimi pes oynuyoruz ben fifa oynuyorum kendi basima. ama ikisini birden almayacak/alamayacak arkadaslara en azindan fifayi denemelerini tavsiye ediyorum. son olarak grafik konusunda fifa cok daha ustun mumu bilmiyorum bilgisayardami baktin fifaya ama ps3 teki fifa ile pes arasinda daglar kadar fark var.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
r2 yi kullanmayı denedin mi azmo?

------------

Disappear said:
ben fifa al derim ama burda tabi gozu kararmis fanboylar tarafindan "populer olani kotuleyen tip" olarak virvira ugramak istemiyorum heh. pes 2 den beri pes oynuyorum fifayi en son 2000 demi ne oynadim ama bu sene fifa bence pes'i gecmis tamamiyle.

dis,

ilgisi yok vırvırla. pes'in geçen yıl yarattığı hayal kırıklığından sonra insanlar itildi pesten bariz şekilde. senin de bu kesime dahil olduğunu düşündüğüm için yazı yazdım.

pes 2009'a nasıl kötü diyebilirsiniz anlayamıyorum. oyun tarihinin en güzel grafikli futbol oyunu bir, sistem ve fizik olarak en sağlam futbol oyunu iki.

oyun çok güzel abi yalan mı söylüyorum yani. fanboylukla ne ilgisi var ben manyak mıyım kötü oyuna iyi diyeyim sanki bi çıkarım var, konami'den para alıyorum.

ayni sey degil mumu, ama seninle tartismayacam, super bi herifsin ama lakin birseye karar verdin mi baska birseye ikna edemiyoruz seni :( Xboxa karsi goruslerin degisti mi mesela halen bilemiyorum sdaf.

Fifa da iyi bu sene, pes te fena degil. guzel bir yil oldu.

bir de fifanin bu sene grafikleri falan cidden pesten cok daha iyi, atmosfer falan da oyle kanimca. Pesinki kotu degil tekrar ediyorum, pes te gayet iyi olmus ama fifanin oynayisi daha bole tatmin etti. Ha son 1 haftadir sadece pes oynuyorum o ayri :)
Sosyal ağlarda paylaş

jfkdsfjs

tamam azmo doğrudur ben bişeyi beğenirsem onu kötületmiyorum kesinlikle.

r2 yi söylememin sebebi ise şeydi. fifanın odunluğuna karşı özellikle ps2 de r2 nin kullanımı o kadar güzeldir ki, her topu istediğim gibi kontrol edebilmem, topları gelişine istediğim yere çekebilmem, çok kritik çalımları atabilmem, ara paslara koşabilmemi sağladığı ve bana oyunda resmen istediğim gibi bi serbestlik sağladığı için pes bu konuda devrim yapmıştır diye düşünüyorum.

pes2008 de ps3 te r2 kullanımını berbat etmişlerdi, pes2009 u her allahın günü oynamıyorum ama en azında ilk tecrübelerime göre düzeltilmiş oldukça. en azından paslara falan koşabiliyorum yani.

neyse fifayı oynamadım hala, yakın zamanda oynicam çok merak ettirdiniz hakikaten yani.

bi de dipnot : xbox'tan hala nefret ediyorum dslfkds
Sosyal ağlarda paylaş

sirf pes icin ps3 alicam da..

ntsc alsam mahmutpa$adaki dvd vcd, ps1-2 oyunlari cali$mayacak di mi? ille netten hd-rip indirecez..

MKV, xvid falan aciyo muydu ps3? bi de bunun beyaz kasali olanlari var cok artitik duruyo, kullanan var mi burada? Bir de yeni versiyonlar 40 lik galiba, ba$ka bilmedigimiz ek ozellikleri var mi?

thx.

multi soru sordum yalniz =P
Sosyal ağlarda paylaş

ps2 oyunları falan oynamak istiyorsan zaten 80 liklerden alman lazım, backwards compatibility onlarda var sadece. MKV ve xvid oynatmayı denemedim, ama oynatıyordur. Beyaz olanından ben de istiyordum ama hep japonu vardı, ben senin yerinde olsam gri olanına bakarım, mgs4 bundle şeklinde satılanı, onun yüzeyi ps2 gibi, parmak izi falan tutmuyor. Default siyahın üstü mahvoluyor parmak izi ve tozdan çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...