Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ben 1 2 kere yedirdim de uğraşmaya değmez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kendini yere atma tuşu ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 l2 r2 r1 mi ne unuttum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Yeni Pes 2009 Trailer http://www.eurogamer.pt/tv_video.php?playlist_id=12818 Messi Render Kaynak : http://www.winningelevenblog.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 2008den pek farkı yok gibi gozukuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 2008 gibi hayal kırıklığı olmaz inşallah. Fazla bişi kalmadı zaten çıkmasına çıksın görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ps3 oyunlarım arasında para verdiğime pişman olduğum tek oyun. Bu kadar bug nası olabiliyor? hakem sürekli ayak altında, oyunda sürekli yavaşlamalar var, kaleci out u yerden kullanınca orta sahaya kadar çıkar kendi kendine geri gelir. 2 tane ps3 kumandası kırdım sinirden hiç çekilcek gibi değil. Online da çok kastırıyor. Fifa nın çıkış tarihine yetiştirilmek için aceleye geldiği belli çok eksisi var bence. Beni pesten soğuttu sizi bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 PES2008 severek oynuyorum valla. FIFA yıllarca bizi aynı tırt oyunla uyutup hiçbirşey yapmazken PES serisini ilk hayalkırıklığında satanları da kınıyorum. Sadakat ve güven biraz, lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toroid Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 autta kalecinin ileri çıkması bug diil. yani biraz bugda pas verdikten sonra L1e basınca verkaç yapmaya çalışıo kendi aklınca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Çıkmış. Sigara almaya gittim evde sıkıldım diye bi de level aldım incelemesini yapmışlar, 9.7 patlatmışlar baya iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Oha cidden mi? Kaan sıkmıyosun di mi? Hemen ısmarlamam lazım sıkmıyosan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Hahaha abi niye sıkayım valla gördüm yani, dur bi daha bakayım. Dur galiba çıkmamış bunlar test etmişler şey yazıyo notun altında: Oyun bikaç önemsiz detay dışında tamamlandığından puan vermek istedik. Verdiğimiz bu puan +1 ya da -1 değişkenlik gösterebilir. Demek ki çıkmamış daha, sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 PS3 için mi? Güzel miymiş? 2008'deki mallıklardan eser yokmuş de. Noolur de :D Abi ön incelemede puan vermek de :D LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bi de FIFA 2009 20 kişilik multiplayer desteği koymuş, o şahane olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Herkes bi adam mı alacak? Herkes forvette durur ya oynanmaz öyle :D Bi kere FIFA oynanmaz balonla futbol oynanır mı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 11 eylülde demosu psn de ve xbl de olacakmış. 15 ekimde de avrupa versiyonu çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 15 ekim... holey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 şortlar ne zaman gerçekteki gibi bacağa yapışacak, içi boş silindir teneke gibi olmaktan çıkacak, o zaman diyeceğim ki adamlar yapıyor.. 10 yıl olacak hala yapamadılar şu teknolojiyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Level'dan alıntı : Efsane, köklerine dönüyor ve futbol ruhunu - bir sene aradan sonra - tekrar aşılıyor bizlere. Şaşırdık, şok olduk, aşık olduk, kusur bulamadık. Gerçekten kusursuz bir PES var elimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Xaenin said: Hahaha abi niye sıkayım valla gördüm yani, dur bi daha bakayım. Dur galiba çıkmamış bunlar test etmişler şey yazıyo notun altında: Oyun bikaç önemsiz detay dışında tamamlandığından puan vermek istedik. Verdiğimiz bu puan +1 ya da -1 değişkenlik gösterebilir. Demek ki çıkmamış daha, sori. leveldaki incelemeden önemli kısımları yazsana buraya dergiye para vermiyeyim şimdi zaten param yok. artıları eksileri neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 DoruK said: şortlar ne zaman gerçekteki gibi bacağa yapışacak, içi boş silindir teneke gibi olmaktan çıkacak, o zaman diyeceğim ki adamlar yapıyor.. 10 yıl olacak hala yapamadılar şu teknolojiyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 gene kalecinin eldivenleri çöpçü eldiveni gibi ya off... inş bu pes2008 deki sorunlar bunda olmaz fifa nın çıkışına yetiştirilmeye çalışıldığı çok belliydi 2008 in inş bu sefer sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 DoruK said: şortlar ne zaman gerçekteki gibi bacağa yapışacak, içi boş silindir teneke gibi olmaktan çıkacak, o zaman diyeceğim ki adamlar yapıyor.. 10 yıl olacak hala yapamadılar şu teknolojiyi.. o zaman nba oyna onda öle değil adamın hareketine göre formanın dalganmasını yapmışlar pes de sadece kırışma var formalarda çok hafif eğer 2008 varsa replaylerden dikkat et görürsün o ayrıntıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Toroid said: autta kalecinin ileri çıkması bug diil. yani biraz bugda pas verdikten sonra L1e basınca verkaç yapmaya çalışıo kendi aklınca :p L1 e fln basmıorm bildiğin X ile bas veriyorum ve kendiliğinden çıkıo orta sahaya kadar ordan geri dönüo bu bug deilde nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 o kalecinin çıkması olayı da bende 2vs2 de falan oluyo hep(PC). tam kuzenle oynuyoruz böyle ateşli bi maç falan. kaleci uçup gidiyo kafasına göre, gol yiyorum. skor dönüyo falan, bi şekilde etkiliyo maçın gidişatını. "ulan böyle gol mu olur bug var sayılmaz lan!1!" falan desem de "sttr lan" diyen kuzen tarafından mağlup ediliyoruz arkadaşımla. asıl sorun da kuzende değil sadece bende olması bunun. delircem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar