sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Fotoşap di mi bu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ergenekon yapmsitir onu hukumet kucuk dussun maksat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hepsi baykalın suçu, akp yi suçlayabilmek için o yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Erkeğin yanında denize giremeyen kadınlara rahatlık falan filan nedir be ? Al sana asıl özgürlük düşmanı düzen işte, ondan sonra tutup laik düzen Atatürkçü düzen bizi eziyor diyorlar. O gün kadınlar giricek denize erkekler neden giremicek neyi elinden alıyosun. Kadın erkekten çekinip giremiyor ise o kendi ayıbı kendi sorunu, sen kanun koyup da erkeğe deniz YASSAH kardeşim diyorsan bunun adı dayatmacı düzendir asıl. Öh be Anneannem bile okumamış kadın başörtülüdür falan ama denize götürdügümüzde bu ne böle herkes mayolu bende yok diyip gidip mayo alıp giyip gelip başörtüsünü de cıkarıp denize girmiş kadın. O bile diyo yerine göre davranıcaksın tarlada calısırken takar başörtüsünü namaz kılarken takar denize giderse de mayosunu giyer gider. Diğerleri arap özentisi yaşamdan başka bişi değil. Okumamış kadın kadar olamıyor bu insanlar ona yanarım ben heh. Kadın okuma yazma bilmiyor ama hepsinden daha kültürlü ve bilgili :) Ondan sonra erkek yanında denize giremeyiz haremlik selamlık lütfen saçmalıkları ile boğuşsun türkiyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Categoryid=1&Newsid=165630 Bu haber komple fotoşap herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 legal mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bir de birşeyi belirtmek istiyorum onu anlamışız sanırım; kadınlar oradaki plajdaki erkekten çekinmiyor olabilir yani kocası abisi eşi dostu fln kısaca aile baskısı olabilir len ne yapacan len erkeklerin olduğu plajda girme len denize fln töbe töbe töbe ya len ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Sparkcaster said: demokrasi bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 sg-1 said: Fotoşap di mi bu da? Yok öyle sırada ona buna dayamaaaaak peeh.:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bu şeriat hareketi gazinolarda "kadınlar günü" ile başladı zaten, ben biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 noob musunuz efenim? ne alakası var açarsın bi dükkan hoap kardeşim buraya erkek almıyorum dersin, açarsın bi yer hoap buraya damsız almıyorum dersin, burası aile lokantası öyle sap gibi giremezsin dersin ama sen hoap kardeşim denize giremezsiniz diyemezsin kimseye, haa kısıtlama getirirsin yer gösterirsin o ayrı iş, dersin burası aile plajı aileleri rahatsız etmeyin girin şu tarafta girin ne boh yiyorsanız yiyin dersin, ya da halka açık plajda kadınları rahatsız eden tipler varsa sahile 2 3 4 5 tane polis koyarsın zabıta koyarsın görevli koyarsın o adamları alırsın içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 vay güzel ülkem vaay ne hale geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 sir said: bu şeriat hareketi gazinolarda "kadınlar günü" ile başladı zaten, ben biliyorum. Televizyondaki kadın programlarıyla da devam ediyor, di mi sir? Ne argüman yaratmışsın ama, helal. Kadınlar matinesine "erkek giremez" diye bi kural yoktur, sadece erkekler gitmez, o kadar. O günleri kadın günü yapan kadınların ta kendisidir. O ortamlar erkeklere göre değildir. İstersen annenin bi altın gününde evde kalıp o kadınlarla oturmayı dene. Ben denedim, inan bana, çinlilerin işkencelerini tercih ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 cinsiyetlerin kendilerine özel günler özel işler ayarlamaları işte kına gecesi , bachelors party felan gibi.. Altın günü ps günü gibi tmm.. Kabul edilebilirken. Bir belediye'nin belli bir bölgeyi belli bir kesime tahsis etmesi ????? ftw ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
auroraa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 erkekler de "kardeşim biz sapık mıyız!" diye ayaklanmıyo, bu çok ilginç bence :) plajların ayrı olması her şeyden çok erkeklere hakaret :D "siz sapıksınız bu kadınlar sizinle yüzmesin, çok sakıncalı" mantığı değil mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Prawler said: bence bilerek yapiyor bunu , bilincli olarak. Attention whoreluk sanırım başka birşey değil. Birinin fake i değilse zaten topum yani okadar. Birazdan değilim değilecek onu da biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 dota +3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bunu direk dini olarak algılamamak lazım normalde tabii. abazan dolu etraf. böyle bir uygulama mantıklı normal şartlar altında. ama söz konusu akp olunca işte insan ister istemez altında bişiler arıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 gazino ozel bir isletmedir belediye ise kamu yararina var olan bir yerel yonetim teskilatidir yani kamunun malidir kamuya ait yerler herkese ait yerlerdir yoneticinin su girsin su girmesin deme yetkisi yoktur cunki sahibi degildir oranin kamu adina orayi yonetmekle gorevlendirilmistir ve bunu yaparken halkin bir kisminin degil hepsinin ckarini dusunup esit davranmak zorundadir gazino yoneticisinin ise kendi malidir isterse sadece yesil gozlu escinsel zencileri almak gibi bir kural koyup bunu uyguliyabilir cunki kendine ait tapulu bir mekandir orasi herkesin ortak kullanim alani degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 EagleEye said: bunu direk dini olarak algılamamak lazım normalde tabii. abazan dolu etraf. böyle bir uygulama mantıklı normal şartlar altında. ama söz konusu akp olunca işte insan ister istemez altında bişiler arıyo. Abazanı adam edeceksin abi abazan olmayan erkeklere de plajı yasak etmek saçmalıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bu haberleri gördükçe içim sızlıyo. nasıl bir millet olma yolundayız , bunları yapanlar nasıl oluyoda içimizden çıkıyo. Atatürk inkilapları bunlar içinde yapmadı mı ben anlıyamıyorum artık cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 sg-1 said: sir said: bu şeriat hareketi gazinolarda "kadınlar günü" ile başladı zaten, ben biliyorum. Televizyondaki kadın programlarıyla da devam ediyor, di mi sir? Ne argüman yaratmışsın ama, helal. ehahea bu haber için özellikle oturup bi "argüman" yaratmayı lüzumlu görmedim açıkçası, alt tarafı bi espri yapmıştım, yine de ciddiye alıp cevaplayan herkese teşekkür ederim. madem cevapladınız ben de olayla ilgili düşüncelerimi sıralayayım. kadınlar belediyeden böyle bi ricada bulundularsa (ki haber öyle diyo) belki öncesinde tatsız olaylar yaşandığı ve rahatsız oldukları için olabilir. son zamanlarda artan tecavüz vakalarını düşününce çok da haksız değiller. veyahut aileden, mahalleden baskı da yiyo olabilirler. bi şekilde erkeklerle aynı ortamda yüzmek istemeyen kadınlar var. burada yaşamsal bir ihtiyaçtan söz etmiyoruz, belediye bu şikayetler ve istekler üzerine böyle bi çözüm önermiş. heralde zonguldakta başka plajlar da mevcuttur di mi? yani belediye gidip de "bundan sonra sadece kadınlar bu plajda yüzecek" diye bi yasak getirse kendiliğinden, ya da "müstehcen görüntüler istemiyoruz" tarzı gereksiz tavırlar alsa, hani o zaman anlarım yaygarayı da..zonguldak belediyesine bağlı diğer plajlarda haftanın her günü her isteyen denize girebiliyosa, öküz altında buzağı aramamak gerek. şimdi niye bu kadar tantana yapılıyo ve olay direk dini ve şeriatı çağrıştıracak şekilde "haremlik" olarak adlandırılıyo ona gelelim. orada denize giren veya güneşlenen kadınlar arasında eşi mhp'li olan kadın yok mudur mesela? elbette vardır. laf olsun torba dolsun, şeriat tehlikesi gösterelim de nerden gösterirsek gösterelim. ayrıca "kamuya ait yerler" tartışmasına hiç girmeyelim bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yukarda bir horizon süfer saçma bir şey yazmış hasta oldum; "yaa tabi teyzeler giremesin dime". bundan sonra konserlerde sesi kısalım teyzelerin başı ağrır, barda bira içmeyelim teyzelere ayıp olur, şu yemekleri bu kadar baharatlı yapmayalım teyzelerin midesini ekşir. zuzuzu.. galba bize fazla türkiye nin şu anki hali. suriye ligine geripardon ileri tabi doğru yol alıyoruz herhal du bakalım. "o plajın parasını ben veriyorum, sen o plajda beni eleştiremezsin!!!!11birbirbir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar