Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 şuanda birton Graphic upgrade in içinde olduğu bir torrent cektim. Herşeyin grafiği,detayı müthiş oldu. Karakterler kare kare değil artık. Şişeler oblivion daki gibi gözüküyor, agaclar acayip detaylı oldu. Bi ton şey değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 morrowind ıcın tonla mod vardır. ıstedıgın herseyı bulabılırsın. bastan custom adventure lar yapan adamlar da var. journal ıcın de bır mod var bu arada. ısmını hatırlamıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Masticore said: Volfied said: fallout filan ayri bi atmosferi var Morrowind elinizden tutmuyor, ana quest i yapmak icin aramaniz gerekiyor, oyuna basladiginizda sadece size aha git bunla konus diyolar. herseyi gelistirmeyi kendiniz yapmaniz gerektiginden ve yaptikca gelistiginden karakterle buyuyorsunuz. bkz. Zelda oyunlari bu taktik mukemmel bir taktik bence bu arada oyunlarda, cok tasvip ediyorum Bende onu diyicektim ya ana quest nedir nerde başlıyor :D . Oyuna girişte koruma ile konuşuyoruz dışarı cıkmadan o değilmi ana quest? Aldığın questler silinmiyosa baştan başlıycam oyuna heralde. Oblivion'daki gibi her önüme geleni aldım nasıl olsa yapmazsam silerim diye ama herşey karman çorman olduevet o salindigin yerde sana Balmora'da bi adami bul diyorlar orda basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 caius cassius! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 "we are the emperors blades..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Penthesilea said: Ya ilk goz agrisi vs durumu da var ama, onlardan once Morrowind ciksa ayni mi olcakti goruslerin :P Morrowind Theme haricinde tuylerimi diken diken yapan oyun muzigi yok mesela benim. (Hikaye var gerci su 3 wishes geyigi, P:Torment den o da :) ) ilk gözağrısıyla pek alakası yok benim için. ben morrowind oynarken tek başına mmorpg oynuyomuş gibi hissetmiştim. müzik konusundada yuh diyorum.hayır morrowind müzikleri güzel de (jeremy soule sonuçta) başka nasıl olmaz bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 fenris said: ilk gözağrısıyla pek alakası yok benim için. ben morrowind oynarken tek başına mmorpg oynuyomuş gibi hissetmiştim. aynen, bethesda dışında hiçbir şirketin rpg'sinde aynı hissi alamadım. dialog ağacıyla filan alakası olmayan birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 e iyi bişey değil ama bence o :P sevmiştim yine morrowind i ama teleport yüzüğü modu ve şu speed botlarıyla. bi haftadan kısa sürmüştü oyun (yalan olmasın gün olarak hatırlamıyorum şimdi). öyle aylarca yavaş yavaş yürüyerek filan hayatta oynayamazdım.bi daha da bitiresim gelmedi. edit: bu arada torment le bg yle uzaktan yakından alakası yok oyunun.kıyaslamak absürd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bence çok iyi birşey. (:P) farklı tatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Irk olarak Khajiit aldım. Hiç bir ayarla oynamadım hazır thief'lerden açtım . Balmora'da thief guild'indeyim ama hiç birşey çalamıyorum hep yakalanıyorum bu yüzden questleride yapamiyorum ızdırap oldu resmen. Çalamayınca kasamıyorsunda skill. Daha 3. questini bile yapamadım çalamadığım için birşey. Ne pis bişeymiş bu khajiit ya ayakkabı giyemiyo , kafasınada full helm geçirilmiyo tip desen o biçim zaten :P Biri bana yardimci olsun baştan sağlam bi thief,rogue açmak istiyorum. Mümkünse Khajiit olmasın yeni karakter :) . Aslında en iyi thief olacak class o gözüküyor ama bilmiyorum nerede yanlıs yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 hazır sınıf = fail (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 harbiden fail olduk . Toplasan 5 saat oynamisimdir 6 quest fln yapabildim anca. Bildiğiniz bir site varmı düzgün bir thief yapmam için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Kendim yaptım gerek kalmadı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Yaw bu oyunda zengin trader yokmu .Ana questim gereği çölde bir dungeon'a girdim içerde 20k lık itemlar fln buldum ama ağırlar. Şu anda oyunda donla geziyorum ağırlık yapmasın diye bunları satacak biryerde bulamadım atamıyorumda paraya ihtiyacım var. öyle donla kapı kapı dolasiyorum şuan... Birde mana dolmazmı bu oyunda. Oblivion'da doluyordu bunda rest olmadan doldurmayı başaramadım. Bende oblivion'da ki gibidir dedim illusion fln verdim main skill'e ama dolmadıgı için kasmasıda zor geldi kullanmasıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Vardi bi tane hatta foruma yazmistim yanlis hatirlamiyorsam simdi hic hatirlamiyorum. Ama onun bile verdigi 1000 mi oyle biseydi, 1 gun wait yapip yine satiodun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 resmi mod var vivec'e ok vendor ekleyen, onda 8k idi kasa. evet mana dolmuyor işte tam hardcore, hatta pot bile kullandırtmayan birthsign vardı sanırım ehe (:P) caster tavsiye etmem şahsen, en güzeli marksman içeren (ufuktaki cliff racer'a one shot keyfine doyum olmaz) fighter buildleri. bir tavsiyede bulunmam gerekirse morrowind'de en overpowered ve gerekli olay enchant olayları. zırhımın altına permanent stam & hp refresh veren pantolon ve gömlek giyip güle oynaya geziyordum. istediğim zırhı ve silahı (daedric filan kullanmıyordum, imperial steel broadsword dalıyordum daedralara bile, gizli saklı enchantların dmg'si ergeç gebertiyordu heh) giyip rp'sini yapıyordum zaten lvl 46 mı ne olmuştu (:P) çok manyak artifactlar var ücra dancınlarda filan, hatta bir kitapta tarif ediliyordu özellikleri. en beğendiğim hayvani range leech yapan ring of vampirism vardı. yerleri sabit ama neredeydi unuttum. çok sıkışan onu bulsun ama oyunu basitleştirebilir benim yaptığım gibi rp geyiği yapmayacaksanız. daedric silah + ebony set üzerine tanrı mod geziliyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Belli valla ama bokunu çıkarmaya gerek yok oyunun lvl 7 questinden böyle itemlar çıkıyorsa ilerde neler çıkar kim bilir... ozm bana en kral vendorlar hangi şehirdedir onu söyleyin .Şu itemlara karşılık İyi bir light armor bulsam kafidir. Donla geziyorum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Daggerfall 'u tek geçerim! Hala başkent sokaklarında gece dolaşma gafletinde bulunduğunuzda arka plandan gelen sesi hatırlıyorum... 'Vengeanceeeeeeeeeeee!!!' bir kere ghost nasılsa bunlar diye çıktım ghostları kesmeye başladım meğerse bu anıran tipde oralardaymış =P yerleri sildi benle sonra bir daha göremedim onu ühüühhüü , bir daha yükliyeyim daggerfall u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 lvl'a bağlı değil quest olayı, 4'te neyse 40'ta da o ödüller. glass en iyisi light olarak ama bütün parçaları satan yer bulamazsın. satılanlar arasında en iyisi maalesef chitin. glass loot bekleyeceksin mecbur onu aldıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Daggerfall'u bende tek geçerim hatta direk pass geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Sam said: lvl'a bağlı değil quest olayı, 4'te neyse 40'ta da o ödüller. glass en iyisi light olarak ama bütün parçaları satan yer bulamazsın. satılanlar arasında en iyisi maalesef chitin. glass loot bekleyeceksin mecbur onu aldıktan sonra. chitin'i almayını dövüyorlar be :D üstümdekide oydu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ben tüm exp. lar yüklü oynadığım için, beni kesmeye gelen assassin lerin zırhını almıştım. oyunun başında baya iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Ana questte bi dark elf vardi mage house larindan birindeydi hatta, onun bolumunu tamamladiktan sonra elemani oldurebiliyodun, uzerinden daedric set cikiyodu, yanindaki kasayi acinca da boyut degistiriyodun oradaki daedrayi oldurunce uzerinden crescent sword cikiodu imba bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ewt çok saçma bi item dı o bea.vurduğunu paralyze ediyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ya artifact işte, oblivion'da bile o eşyaları anlatan kitap vardı. giyince gandalf, aragorn filan oluyorsun. (:P) main quest tamamlayınca verilen ödül de artifact yüzüktü gene. ammavelakin benim elyapımı fırfırlı pantolon daha kuvvetli permanent stam regen veriyordu sanırım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar