Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 27 Haziran...... Normal olarak doğum günüm ...Gezme tozma içme günü...Ancak bu sene aynı gün babamın amelyat olması ve riskli bir amelyat geciricek olması sebebiyle lanet olasıca boktan bir gün! En çok koyanda ben hiç babamla doğum günü geçirememiştim bu yaşıma kadar...İlk defa babamla beraber gidicektik anlaşmıştık...Ama lanet olsunki böyle hayata... LANET OLSUN BE! Dalga geçin yada fakesin emrah vs vs aptalca şeyler yazın diye açmadım konuyu...Sadece çok daraldım...Gerekirse silin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Geçmiş olsun umarım iyileşir de sonradan kutlarsınız telafi olarak baba-oğul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nileppezdel said: Geçmiş olsun umarım iyileşir de sonradan kutlarsınız telafi olarak baba-oğul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 baba işleri zor tabii ama 30 haziranda ben de 30 yaşıma giriyorum. bu da zor be kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nileppezdel said: Geçmiş olsun umarım iyileşir de sonradan kutlarsınız telafi olarak baba-oğul. çok çok geçmiş olsun hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nileppezdel said: Geçmiş olsun umarım iyileşir de sonradan kutlarsınız telafi olarak baba-oğul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 daha sonra telafi edersiniz onu umarım herşey en kısa zamanda düzelir.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ameliyat ne zaman olacak? 27 sinde mi daha mı erken.. 27 sinde ziyarete gitme durumunuz varsa elinde bi doğum günü pastasıyla git orda beraber kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ne ameliyatı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 babanın yanında ol, onla kutlamış ol. o kadar lanet etmeyin hayata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 büyük bir derdin varsa Rabbine benim büyük bir derdim var deme, derdine; benim büyük bir Rabbim var de. 29 mayıs TDV hastanesi Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ilk olarak herkeze teşekkür ederim.. Omur ilikte kayma ve omur ilik sinirlerinde sıkışması ile ilgili bir amelyat olucak...uyuyamiyorum bile 9.30'da amelyati..%30 başarı şansı olan bir amelyat...artık kader kısmet diyorum hayırlısı neyse o olsun...ve gene böyle hayata lanet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 geçmiş olsun acil şifalar dileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Allah şifa versin. Ayakta dimdik dur hayata karşı, gerekirse dalga geç hayatla. 18 yaşında babamı kaybettim. 19 yıl oldu. Hala hatırlar üzülürüm. Baban ameliyat olacak ama sağlığına kavuşacak, sevinmelisin. editledim şunu eklemek için. keşke kişisele açsaydın bu çöpte olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 geçmiş olsun garbage da açmasaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Hadi hayırlısı gidiyoruz hastaneye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 geçmiş olsun, iyi ki doğdun. kutlarsınız ya bu kadar dert etme. hem bak; huun said: baba işleri zor tabii ama 30 haziranda ben de 30 yaşıma giriyorum. bu da zor be kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laffie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 çok çok geçmiş olsun... dilerim baban başarılı bi ameliyat geçirir ve bu da senin için güzel bir doğum günü hediyesi olur:) doğum günün kutlu olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 hayırlı oldu! babam çok iyi amelyat başarılı geçti! oh be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 allaaa şükür =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Çok sevindim :) İyi bir doğum günü hediyesi oldu bu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 gelmiş geçmiş olsun hayatının en güzel doğum günü hediyesi olmuştur. doğum günün de kutlu olsun ayrıca bi gün geç olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 netcafe bizi çok yanlış tanımışsın valla ciddi konularda oldukça birbirimizin yanında olan bir komüniteyiz biz. çok geçmiş olsun ve geçmiş doğum günün kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Dalga geçilecek bir konu yok. Niye dalga geçelim. Sevindim babanın iyi olduğuna :) Mutlu yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar