BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 böyle eski konulara mesaj yazmak yasak mıdır haberim yok ama tarihe ve kimlerin neler yazdığın baktım da peeeeh peh dedim :D AO bölümünün ilk konusunu açtığımı hatırlamıyorum bile, resimler de kayboldu gitti yoksa yine koyardım ;) not: yasak masaksa silin gitsin valla, bi an içimden geldiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 vay vay peeh 9 yıl olmuş valla Ben gebe açtım AO yu ama bırakılmıyo nasıl pis bişeyse hehe gelmiş 3 expansion ortalık bi ilginç olmuş :) ama tabi nerdeee o eski günler gidip belial forest da cyborg çekmeye çalışırdık üzerimde biomech armor yumurta gibi bi kafalık aaah ah keşke tutsaymısım ne screenshotlar vardı ne efsane şeyler hehe neyse bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 şimdi pocket heck teamleri var. 220 enf veya doc kanka topluyor başına 15-20 tane heckler'ı, lowbie team'in nt'si basıyor aoeyi heck yığınına. 15 dakikada 80'den 90 oluyor team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 bu bölümü satın alsam bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Sufi yoksa sen hala oynuyo musun AO? :D helal olsun diyecem öyleyse, benim oynadığım MMO'lar arasında apayrı bir yeri var AO'nun, çok farklı çok değişik bir dünyaydı çünkü, hiç tanımadığımız bir firma yapmıştı ve ben norveç hastası olmuştum bi anda :p teeey tey diyorum sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 oynuyorum evet:D. main karakter benim emektar engy, çok önce 220 olmuştu ama hala gearup yapmaya çalışıyorum onu. diğer accountta da bi doc var 208 daha. aynı accountta bi de 150 twnk ma var. raid organizasyonları epey hareketli endlevelde. pandemonium ve alien playfield raidleri hergün yapılıyor, yeni boosterpacklerle gelen 12man vortex mitaar falan da yapılıyor sık sık. haftada 1 gün de sector42 raidi var. 50-60 kişi falan toplanabilirse raid yapılıyor. şu 2 haftadır da omniler (biz :D) titlelevel7 fieldları farmlamaya başladı, hepsini aldık clammerlardan :D 9 saatte 1 de tarasque mekanında sağlam pvp dönüyor. bu oyundaki havaya yakın bi havayı verebilen oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 vay be benim de engineer vardı :D sonradan NT favorim olmuştu, hatta neydi o Fixer mıydı sınıfın adı, onlara özel "kill button" ımız vardı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 aah aah bizim zamanımızda omni ler cesaret edemezdi o tower lara dokanmaya, o zamanki pandemonium ve tower war ları ben lead ederdim. Keelhaul ile. Asıl pvp o zamanlar vardı :) Hala özlüyorum wow u geçenlerde 10. yıl icin davet geldi indirdim yükledim ama eskilerden bir tek redemption guildi kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 tarasque raidini clanlar denemiyor bile artık. ama toparlanmaları an meselesidir. liderleri dönerse veya yeni bi lider çıkarırlarsa toparlanabilirler. şimdilik sadece towerlarımızı harraslıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 heheh saadet uzun sürmedi. clanlar toparlandı. neyse 3-4 ay sefasını sürmüş olduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Şu grafik update-i bi gelemedi şu oyuna . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Sayısını bile bilmiyorum erken erişimine para verip aldıgım ,1 saat bile oynamadıgım oyunları. Hatta Liste başı olan oyunlara ne kadar boş yere para verdiğimi. Anarchy online daki o yapamadıgınız oyunun izin vermedigi , gücleri başka oyunculardan buff alarak, (Tweak) kendi levelınızın +5 level üzerindeki mobları kesmenin verdiği zevki . Anarchy online ...... Neden kimse böyle bir oyun yapamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Valla MP ile köşe başında durup millete buff sattığımı hatırlıyorum :D Mocham's Gift'lerdi sanırım... Şimdi kaç çeşit var bilmiyorum ama o zamanlar 3 petim vardı çirkin çirkin; isimleri Saldıray, Yıldıray ve Batıray idi :p Konuyu da ben açmıştım hey gidi, resimler gitmese veya ben orjinallerini kaybetmeyip tekrar yükleyebilseydim... Sware/Lion_Strimple vardı... Allah rahmet eylesin yeri gelmişken :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Oyunda baya değişiklik var yeni patchle , tamamen newbie friendly öğeler eklemişler , bir çok şey class nano vs değişmiş. 15-20 gündür oynuyorum yine eski tat , bu oyun hiç eskimeyecek galiba ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar