Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 fiberlan'ın var öyle bir özelliği..hatta lan olan herşeyde var o özellik.. misal wireless lan var bizim öğrenci evinde de..ipod'a flash diske falan şarkı atıp birbirimize vermektense msnden gönderiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karamelabonbon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 saten adsl fiyatı ttnet ile aynı oranda. Ancak quicknet midir o çok avantajlı cidden ama bizim buralara gelmemiş daha 3-4 yerde var oda eger quicknet türkiyedeki heryere ulaşırsa (varsayarsak) adsl devri kapanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 gleoddyn said: yoo gayette oluyordu. rapidshare ile 300-400 arası download yaparken.. dc++ ta aynı şehir içinde ki hubtan 3.4 mb/s ile download yapıyordum. Ya da yahoo messengerdan 3-4 dakikada film gönderip alabiliyordum(aynı şehirdeki elemanla). türkiyede onu anca ayni site icinde falan alirsin gibime geliyo :) bizim memlekette genelde musterinin kullanim kolayligi yerine sirketin kar'i daha cok on planda oldugu icin. burda isvectede yok öyle bi ozellik,cunku dusuk baglantilarin hepsini adslden veriyolar,fiberlan ile vermiyolar genelde,tabi yine yerine sehrine gore falan degisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Zaten Quicknet=Tellcom . İsveç'te durum nasıl bilmiyorum ama Romanya'da öyle idi.. Romanya falan dersin ama adamlar bilişim işinde bizi aşmış. Bir sürü firma var. En azından kablolu tv için bile 3 tane falan firmaları var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 quicknet olayı heryerde var mı? Anladığım kadarıyla telefon hattı üzerinden olmuyor bu bağlantı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 özel fiberoptik kablo döşüyolar abi. genelde lüks yerlerde varmış istanbulda. bizimki toki evi bizde nasıl var anlamadım. gerçi yan tarafta göl manzaralı lüks konutlar var, ordan geldi zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 normal hattimla test ettim site patladi, bende ipodumun net hattiyla test ettim onun sonuclari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ipod'un bağlantısı türkiyenın yurt dısı cıkısından fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 eed, zaten turkiye'nin cikisi benim ipod ustunden veriliyo, ben download yaptigimda (gunluk olarak tum interneti dowload ediyorum arsiv olsun diye) sizin hat ondan yavasliyo, az oncede yurtdisi cikislarinin 3 dk ligina gitmis olmasi laizm, cunku kablosunu cikardim test icin kusr bakmayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 nedanko, backing up internet since ar-pa net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ehiheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Korax said: Benim anlamadığım turkcell,avea falan neden diğer ülkelerede açılmıyoki?Yani mesela ukraynaya falan,bulgaristana falan. Mesela tele2 ve telia norvecte finlandiyada isveçte danimarkada,hatta letonya,litvanya,estonya falan buralara bile girmiş herifler.E doğal olarak hem iyi karları var,hem bu isi daha rahat gelistirmisler busekilde. Dikkat! Turkcell Ukrayna da var. Fakat Life:) adı ile piyasadalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 paticik'e ping atınca 14ms çıkıyor superonline adsl'den.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 en az 4 ms en çok 5 ms ortalama 4 ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 8 Mbit mi demek bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 8/8 hatta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 nedanko said: normal hattimla test ettim site patladi, bende ipodumun net hattiyla test ettim onun sonuclari.. ttnete söyleyelim omurgayı senin ipod üzerinden versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 tellcom kullanalım kullandıralım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar