axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Geçmiş olsun hocu. Arkadaşta karaciğerle ilgili benzer bi olay çıkmıştı ama ızgara balık tavuk falan yasak değildi ona. Senin yolun diyet gibi görünüyo kolay gelsin valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Geçmiş olsun İlke. Benim de bazen kızarıyor sağım solum, geçiyor diye gitmiyorum doktora falan. Bu konu düşündürdü, hmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 arcane senin koladan olabilir, sen feci tuketirdin kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Penthesilea said: Poff, ayrica mezuniyet balosu var 30 unda, bi gun izin vermem lazim kendime :) evet bi bok olmaz benden sanirim. adam daha başlamadan bitirmiş olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yok ya bişi olmaz. benim de yüksek çıktı ALT, içkiyi azalt o kadar da mühim değil geçer. 156 yüksek tabi de, 1-2 ay içmessen normale döner o, enginar falan ye bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ayrıca söylemek zorundayım ki 1 ay önceki halim buydu ama GELİP TOPİC AÇMADIM BUNDA BİLE REKLAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Benim de hala sırtımda kızarıklıklar oluşuyor, ellerimde lekeler çıkıyor nedenini bilmiyorum, acıyor böyle, yanıyor kaşınıyor falan. Ama kendi reklamımı yapmak yerine İlke'nin topicleri vasıtasıyla kendimi pazarlıyorum. Araya kaçan 1 milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Harbi bu arada ellerimde böyle kırmızı kırmızı lekeler çıkıyo. Genellikle hep aynı yerlerde, avuç içinde falan. Bi de ayaklarımın altında çıkıyo bazen. Niye olur bu? Alerji falan heralde diyorum, başına gelen var mı? Reklam topici açmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Volfied said: yanniz karaciger gg yi gorunce penth i gormeden aha kesin ilke acti bu topigi dedim lol budur, aynen. geçmiş olsun ilke de, sen o mezuniyet akşamında içeceksek bence yarın falan da iç, gerek yok yani detoksa. bende de karaciğer yağlanması varmış:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 karacigerin patlar insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ciğerin yağlısı guzel olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 gel de evde bi kasa sam adams cherry wheat vardi, yikariz onu, summer ale alirim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yani bazi kaynaklardan aldigim bilgilere gore ilke bi bavulu bile kaldiramiyomus o derece gucsuzmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 baska seyler kaldiramiyodur o, bavul zaten agir gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Sly-One said: ayrıca söylemek zorundayım ki 1 ay önceki halim buydu ama GELİP TOPİC AÇMADIM BUNDA BİLE REKLAM.can senin kafani kirarim, durumu ayniymis. ben sabah ultrasona giricem diyorum siz tasak geciyosunuz. insallah bisey yoktur gercekten oyledir de tasak gecilecek bi durum degil bu. basligi da korktugumdan, rahatlayayim diye actim bi daha gelip kisisele yazi yazarsam iki olsun. yaz lan karaciger testini buraya yavsak. bunun ne reklami yapilir 3.5 atiyorum dun aksamdan beri be. 100 ustu ALT'nin sirozdan kronik hepatite her turlu riski varmis dun nette gezerken gordum, cok mutluyum sanki ben. Yuksek ALT tedavisi goren adamlarin 70-80 arasi be ALTleri, forumdan 2 ay ilac tedavisi goren adam var onun 110mus, tirstim anasini satayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Geçmiş olsun Penth, toparlan biraz da, hastanede bitik bitik gezme. Sıkı bir diyetle sorun ortadan kalkar deniyorsa, sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 typodur o 156, 15.6 falandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bana da 3 sene önce aynı şey olmuştu alt fırlamıştı tavana benimki 120 civarıydı sanırım ultrason a fln girdiğimde karaciğer yağlanması çıkmıştı doktor cola, fast food gibi şeyleri mümkün olduğunca yemeyip dengeli beslen düzenli aralıklarla da testi tekrar ettir demişti(fazla alkol almıyorum o yüzden alkol yasağı varmı bilemiycem). Geçmiş olsun umarım benimki gibi sadece beslenme ile ilgili bir problemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 içki içmeyin. ben içerim sizin yerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 SoulCube sana 1 sandik Absinthe yolluyorum benim icin icer misin? yok oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bence etik olarak yanlış bir durum söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 TAMAM benim 60 tı ALT ewet, çünkü benim karaciğerim daha sağlam diye tahmin ediyorum, çünkü daha iyiyim ama konumuz bu değil. İlkecim acil şifalar dilemekle beraber, ultrasonda hamile çıkmandan korkuyorum. BİŞİ OLMAZ korkma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 İçine kusturdularsa bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 geçmiş olsun. karaciğer kendini en çabuk yenileyen organ. iyileşirsin merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ilke iyi yanından bak, sağlam bir karaciğere sahip emre de olabilirdin bu hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar