Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karaciger gg

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Sly-One said:
ayrıca söylemek zorundayım ki 1 ay önceki halim buydu ama GELİP TOPİC AÇMADIM BUNDA BİLE REKLAM.
can senin kafani kirarim, durumu ayniymis.
ben sabah ultrasona giricem diyorum siz tasak geciyosunuz. insallah bisey yoktur gercekten oyledir de tasak gecilecek bi durum degil bu. basligi da korktugumdan, rahatlayayim diye actim bi daha gelip kisisele yazi yazarsam iki olsun.
yaz lan karaciger testini buraya yavsak. bunun ne reklami yapilir 3.5 atiyorum dun aksamdan beri be. 100 ustu ALT'nin sirozdan kronik hepatite her turlu riski varmis dun nette gezerken gordum, cok mutluyum sanki ben. Yuksek ALT tedavisi goren adamlarin 70-80 arasi be ALTleri, forumdan 2 ay ilac tedavisi goren adam var onun 110mus, tirstim anasini satayim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da 3 sene önce aynı şey olmuştu alt fırlamıştı tavana benimki 120 civarıydı sanırım ultrason a fln girdiğimde karaciğer yağlanması çıkmıştı doktor cola, fast food gibi şeyleri mümkün olduğunca yemeyip dengeli beslen düzenli aralıklarla da testi tekrar ettir demişti(fazla alkol almıyorum o yüzden alkol yasağı varmı bilemiycem). Geçmiş olsun umarım benimki gibi sadece beslenme ile ilgili bir problemdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...