Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Luis Aragones

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Bu adam zico'ya benzemez. Asla işine kimseyi karıştırmaz, bu adam ispanya kralını bile soyunma odasına sokmamış bir adam ve Fenerbahçe bu tarza alışkın değil. Bu alanda sıkıntı olur.

Ayrıca 34 yıllık kariyerinde İspanya dışına çıkmamış bir adam. Gerçi Skibbe'de öyle.. İkisinin de alışması zaman alacak. Beşiktaş aynı tas aynı hamam. Trabzon aradan sıyrılabilir gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

orası belli olmaz.

fenerbahçenin kadrosu tek başına bile şampiyonluğa oynar zaten. tdsiz de olsa takviyesiz de olsa. kezman banko 11 de oynasa

gs zaten iman gücüyle yapıyor birşeyler :D milli takım gibi onun da mantığını anlayamıyorum ben yine banko oynarlar şampiyonluğa :)

biz geçmiş günahlarımız sebebiyle başımıza demirörenin getirilmesiyle cezalandırılıyoruz şu anda zaten. takım tam bir kara kutu ama bu yönetim tarihinde ilk defa doğru bölgelere transfer yaptı. stoper, sol bek, ön libero. ağlatacak kadar güzel birşey bu ama oyuncular nasıl çıkacak göreceğiz :)

trabzon birşeyler yapabilir ersun yanalla o kadroyla ama kapalı kutu

bence gayet eğlenceli bir sezon olacak
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:
onu diyenler bunu diyenler dediğin bir grup taraftar hep saçmalama luinir transferi taraftar mı yapıyor...

Öncelikle bir grup taraftar değil çoğunluğu böyle diyor. Ayrıca taraftar yapmıyor olabilir transfer ama taraftarın bu transferleri hazmetme çabasını dışarıdan izlemek çook zevkli oluyor. :D
Sosyal ağlarda paylaş

demek istediğim brazilyalılarla problemi olur demek değil direk, olabilir demek istemiştim, adam zaten hayatında ilk defa ispanya dışına çıkıyor görücez bkalım noolmuş..

diyosunuz adam ırkçıysa niye gelsin ispanyol olmayan takıma, zaten bu güne kadar gelmemiş olması bişey demektir bence. direk gelip alex git kezman git dicek hali yok, ama takıntılı bir adam.

bide sarıyı sevmiyo lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:
eagle_dnz said:
onu diyenler bunu diyenler dediğin bir grup taraftar hep saçmalama luinir transferi taraftar mı yapıyor...

Öncelikle bir grup taraftar değil çoğunluğu böyle diyor. Ayrıca taraftar yapmıyor olabilir transfer ama taraftarın bu transferleri hazmetme çabasını dışarıdan izlemek çook zevkli oluyor. :D

ya biraz fazla sevindiniz ya mahallenin bakkalı gelmiş gibi sanki...
Sosyal ağlarda paylaş

Kariyeri ve teknik direktörlüğü muhteşem biri , atl.madrid barça ispanya milli takımı vs çok kurt bir td.Ama kişiliği pek iyi değil gibi gözüküyor , zamanında daum un kişiliğini sevmezdim ama td liğini beyenirdim gene aynı bir durum oldu..
Geçen sene kaçan şampiyonlugun sebebi aşırı rehavet ve disiplinsizlikti , bu tip şeyler aragones le olmaz umarım hayırlı olur...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...