Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem Yılmaz'dan milli takıma destek videosu

Burax

Öne çıkan mesajlar

haber burada
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=82197&cat=170&dt=2008/06/25

Cem Yılmaz, bu akşam Euro 2008 finali için Almanya ile karşılaşacak milli takıma özel bir video ile destek oldu. Milliler, maçtan önce Türk Telekom’un hazırlattığı videoyu izleyerek Cem Yılmaz’ın esprileriyle moral depoladı
Türk Milli Takımı’nın ana sponsoru olan Türk Telekom’un millilere moral desteği vermek için reklam yüzü Yılmaz’a hazırlattığı yaklaşık 15 dakikalık video İsviçre’ye gönderildi. İşte Millileri coşturan video...

ahanda videosu;
http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=36398&k_A=haberturk

video hakkında yorum

videoya çok güldüm lo yine yapmış yapacağını + maçlar da böyle bağırsalar süper olur ha, ozan güven ve cem yılmaza +rep

Sosyal ağlarda paylaş

diosun ki, süpriz yaparak milli takıma destek vermenin en yaratıcı şekli bu, öle mi? milli takıma destek en iyi film setinde, görüntünün sonuna kendi filminin kesitini koyarak verilir diosun yani.

bunlar reklam kokan hareketler değil, ilgili sponsor kanalıyla basına dağıtılacak bi tanıtım malzemesi hiç değil, sporculara süpriz öle mi?

kim anlamamış acaba videonun olayını.

ayrıca reklam yapılmasın da demiorum, böle moktan yapılmasın diorum. yapan tarzını konuştursun, bi yaratıcılık bi zeka pırıltısı bi bişey olsun diorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bao said:
diosun ki, süpriz yaparak milli takıma destek vermenin en yaratıcı şekli bu, öle mi? milli takıma destek en iyi film setinde, görüntünün sonuna kendi filminin kesitini koyarak verilir diosun yani.

Yoo ben oyle bisey demiyorum, sen bu anlami simdi kendi hayal gucunu kullanarak yarattin.

said:

bunlar reklam kokan hareketler değil, ilgili sponsor kanalıyla basına dağıtılacak bi tanıtım malzemesi hiç değil, sporculara süpriz öle mi?

Oyle biseyde demedim :). Hatta "akilli adam bu Cem Yilmaz" dedim bu reklam sokusturma olayinada.

said:

kim anlamamış acaba videonun olayını.

Sen iste. Ben videonun icinde reklam oldugunuda, asil amacinin "yaratici espri" yapmak olmadigini, boyle nacizane bir surpriz yapmak istediklerini, arayada reklam sokusturdugunu, bunuda akilli yaptigini soyledim. Ama sen uctun.

said:

ayrıca reklam yapılmasın da demiorum, böle moktan yapılmasın diorum. yapan tarzını konuştursun, bi yaratıcılık bi zeka pırıltısı bi bişey olsun diorum.

Bu video kisa surede dusunulmus, hemen harekete gecilerek kisa surede hazirlanmis. Bunun arkasinda yaraticilik, mukemmellik aramak saflik. Reklam, program, film yapimi hakkinda bilgi sahibi olanlar anlar. Oyle 3-5 gunde cikmaz "yaratici ve harika" isler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...