Burax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 haber burada http://www.haberturk.com/haber.asp?id=82197&cat=170&dt=2008/06/25 Cem Yılmaz, bu akşam Euro 2008 finali için Almanya ile karşılaşacak milli takıma özel bir video ile destek oldu. Milliler, maçtan önce Türk Telekom’un hazırlattığı videoyu izleyerek Cem Yılmaz’ın esprileriyle moral depoladı Türk Milli Takımı’nın ana sponsoru olan Türk Telekom’un millilere moral desteği vermek için reklam yüzü Yılmaz’a hazırlattığı yaklaşık 15 dakikalık video İsviçre’ye gönderildi. İşte Millileri coşturan video... ahanda videosu; http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=36398&k_A=haberturk video hakkında yorum videoya çok güldüm lo yine yapmış yapacağını + maçlar da böyle bağırsalar süper olur ha, ozan güven ve cem yılmaza +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 güzel üçlü çekmişler be cem ortaya üçlü çektir tayfaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yengen vizesi iyimiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ahah süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yengen vizesi rofl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 oo reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 açılmıyo bende ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Yengen vizesi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 açamayanlar vtunnel e girip youtube linkini cp yapsın açarlar güzel olmus video haberi okuduydum bi gazetede de izlememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 abi bomba yaaa tvlerde falanda verselerdide herkeze ulaşsaydı hiç görmedik maçtan önce olsa idi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 verdiler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Milli Takımı kullanarak bi güzel de reklamını yapmış filmin, bunu da kaçırmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Akilli adam Cem Yilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bana komik gelmedi :p hatta sıkıldım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bencede komik değil ya reklam kokuyo diğer arkadaşlarında dediği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Hiç beğenmedim, zerre kadar komik değildi bence, bir de basbayağı filminin reklamını yapıyor işte. Tek espri yengen vizesi, onun dışında birşey yok, uğraşmayın boşuna izliycez diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 cem yılmaz da espiri mi yapıo, geyik ayagna bzi ayakta mı mikio çözmek mümkün değil. sıfır yaratıcılıkla, handcam le iki geyik muhabbetini çekip upload ediolar, millet de cem yılmaz diye bişey sanıp izlio. kısaca, tam olarak fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bao sana epic fail asil. Izledigin seyin amaci nedir onu anlamak lazim once. Bu Cem Yilmaz'in espri videosu, stand-up'i, komiklik vaad eden reklami degil. Amaclari surpriz yaparak milli takima destek vermek. Senin dedigin, The Signs'i "uzayli filmi/bilim kurgu" sanan gruba dahil oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 diosun ki, süpriz yaparak milli takıma destek vermenin en yaratıcı şekli bu, öle mi? milli takıma destek en iyi film setinde, görüntünün sonuna kendi filminin kesitini koyarak verilir diosun yani. bunlar reklam kokan hareketler değil, ilgili sponsor kanalıyla basına dağıtılacak bi tanıtım malzemesi hiç değil, sporculara süpriz öle mi? kim anlamamış acaba videonun olayını. ayrıca reklam yapılmasın da demiorum, böle moktan yapılmasın diorum. yapan tarzını konuştursun, bi yaratıcılık bi zeka pırıltısı bi bişey olsun diorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bao said: diosun ki, süpriz yaparak milli takıma destek vermenin en yaratıcı şekli bu, öle mi? milli takıma destek en iyi film setinde, görüntünün sonuna kendi filminin kesitini koyarak verilir diosun yani. Yoo ben oyle bisey demiyorum, sen bu anlami simdi kendi hayal gucunu kullanarak yarattin. said: bunlar reklam kokan hareketler değil, ilgili sponsor kanalıyla basına dağıtılacak bi tanıtım malzemesi hiç değil, sporculara süpriz öle mi? Oyle biseyde demedim :). Hatta "akilli adam bu Cem Yilmaz" dedim bu reklam sokusturma olayinada. said: kim anlamamış acaba videonun olayını. Sen iste. Ben videonun icinde reklam oldugunuda, asil amacinin "yaratici espri" yapmak olmadigini, boyle nacizane bir surpriz yapmak istediklerini, arayada reklam sokusturdugunu, bunuda akilli yaptigini soyledim. Ama sen uctun. said: ayrıca reklam yapılmasın da demiorum, böle moktan yapılmasın diorum. yapan tarzını konuştursun, bi yaratıcılık bi zeka pırıltısı bi bişey olsun diorum. Bu video kisa surede dusunulmus, hemen harekete gecilerek kisa surede hazirlanmis. Bunun arkasinda yaraticilik, mukemmellik aramak saflik. Reklam, program, film yapimi hakkinda bilgi sahibi olanlar anlar. Oyle 3-5 gunde cikmaz "yaratici ve harika" isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 jembeyden ne kadar alıyorsan 2 katı lath : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ilerde calisacagim Jembey'le insiluvatar (insallah). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Kendi filmine destek olmuş daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 lathspell bu ne ya avukat mısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar