irin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 mat 1,mat1 saka gibi ama mat 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mat 1 den kalmak kadar doğal birşey yoktur. Hayır, ben de kaldım oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 aha evt formul acık=derse gitmiyorsunuz,lan universitenin ilk yılı ne dersi gezicem ben hazırlık da okutmadınız ki diyorsun ee sonra hosgeldin yaz okulu tabü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 irin said: aha evt formul acık=derse gitmiyorsunuz,lan universitenin ilk yılı ne dersi gezicem ben hazırlık da okutmadınız ki diyorsun ee sonra hosgeldin yaz okulu tabü aynı şeyi ben de yaptım ilk sene hazırlık okiim dedim, ingilizce biliosun ne hazırlığı boşuna zaman kaybetme dediler izin vermediler. sonra ilk sene gezdim tozdum. 4. senede anca toparlayabildim ve 1 sene okulum uzadı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bizim okulun sadece bu yönünü seviorm desem yeri var ya.. yaz okulu yok .. allah sabır versin yaz okuluna gidenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yaz okulunun BÜT den daha avantajlı olduunu düşünüorum yani alamadığın dersleri alabiliosun fazla ders alabiliosun. Ve en azından öğrenebiliosun öğrenemediin şeyleri normal dönemde. Tabi yazın gidip gelmesi sıkıcı ama yanına yüzme dersi alınca okulda sorun olmuo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ya yaz sıcağında konya çekilmez bence bizim okul için konuşuorum ben.. he bi de şöle bi olay var yaz okulunun avantajlı olduğunu düşünen ilk seninle karşılaşıorm. ben bütlerimden memnunum :D gerçi bu dönem büt de kalmadı çok mutlu ve mesudum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ya uzatmam heralde yaz okulu saolsun,yani umarım..mutluyum ben ya istanbul yazın da guzel bir yer ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yaz okulunun olması bence de büyük fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Sinan bişi sorcam sen niye yaz okuluna kalıyorsun ki 3.80 ortalamayla. 2. sınıf dersini vaktinde alsana abi çılgın mısın yaz vakti okulda hele durumun high honor vaziyetteyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 3.80 mi , vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 biri 3.80 mi dedi ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Değilmiş çok sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 of ya . böle okumak vardı üniyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ooo baya fark varmış ya 3.80 le dalga mı geçiosunuz abi ya ben 2 yi tutturaım da ortalamayla ders geçeim die bakarken küfür gibi geldi birden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Geç kaldık kanka =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 C+'lı derse dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Eet o yetoluk olmuş biraz, gidip Fizikten A getirip tarihten C+, komik olmuş. Aşınanyavuz burada dedikodunu yapıyoruz ayıp oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Tek ba alabildim 2 dönem boyunca o da tarihten haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 aha dedikodumu yapmışlar. Fizikten A getirmedim. B gelmişti. 102 Kimya + Biyo malum. Finalde kimya olmasa o da A olcaktı da :P Neden ders aldığıma gelince, ben tatillerde pek yerinde durabilen bir insan değilim. Genelde tatile çıktığımda 4. günden sonra sıkılırım. Ve şu anda da sıkılmaya başladım zaten. Bu yüzden aldım yaz okulu. Boş durmayayım, hem de bi işe yarasın üstten ders almış olayım diye. Ayrıca mümkünse ortalamamı da yükseltmek istiyorum, staj için yeterli bağlantım yok henüz. GPA'in + olması biraz önemli sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 O ortalama biraz daha yükselirse hedef haline gelirsin belirli örgütler tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yok yükselirse CONFIDENTIAL'a giricek :) bir ikincisi göremedik hala transkriptini senin ya. valla merak ediyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bi tek mikrodan çaktım derslere gitmediğim için, onu da yazın alıyorum diğerleri yıldızlı pekiyi havuza gidiyorum bye uğraşmayın transkriptimle ajhsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yaz okulu kaydı için son gun bugun daha notlar açıklanmadı grrr:X:X:X:X:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 2 ders alacagım. biri kaldıgım, biri de yükseltmek istedigim ders. yazın bile olsa okula gitmeyi seviyorum :P arkadaşlarımı görüyorum yetmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar