Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metin2 ve babam.

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Selam. babam 45 yaşından sonra Metin2 diye bi mmo'ya başladı. Bildiğin içine girdi asosyal oldu falan.

Diyeceğim odur ki yoğun istekleri sonucu bu topiği açtım ve oynayan var mı diye merak ediyorum. İsteklerim / satın alacaklarım olabilir ulaşın bana siz kazanın benim de başım rahatlasın ^^
Sosyal ağlarda paylaş

benim babamda 50 den sonra int. okeye,tavlaya,bilardoya başladı. 3 yıl önce bilgisayarın b sinden anlamazdı. İşin kötü tarafı evde 2 pc olmasına rağmen gidiyo yeni ve 22 inc. lcd olan pc de oynuyor.

Hepsi benim sucum 2 yıl önce solitare oynarken gördüm acıdım dedim bari internet'ten tavla oynamayı gösteriyim . O gün bugündür ızdırap oldu............ :(
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
benim babamda 50 den sonra int. okeye,tavlaya,bilardoya başladı. 3 yıl önce bilgisayarın b sinden anlamazdı. İşin kötü tarafı evde 2 pc olmasına rağmen gidiyo yeni ve 22 inc. lcd olan pc de oynuyor.

Hepsi benim sucum 2 yıl önce solitare oynarken gördüm acıdım dedim bari internet'ten tavla oyna o gün bugündür ızdırap oldu............ :(

tamamen aynısından bende de var :(
tek farkımız bizde tek pc olması ve babamla her gün kavga etmemiz :(
adam briç manyaa oldu koaka mıdr kaoka mıdır her gün girip saatlerce oynuyo.
bi de çocuk gibi heyecanlanıp bana anlatıyo bak sanzatu çaktım, tref dedi alcaz bu eli de falan.üzülüyorum lan
Sosyal ağlarda paylaş

feiticiera said:
Olsun sizinkiler iyi yine babam forumlarda rep kasmakta çılgınca admin falan oldu bir ikisinde allahtan ayrı evlerde yaşıyoruz da bir de pc kavgası çıkmıyor. :)

anhahahaa en çok buna güldüm

benim babam işyerinde bütün gün autocad karşısında olduğundan eve gelince takati kalmıyor pek. ama bi aralar briçe sarmıştı. çoook uzaktaki amcamla ortak olurlardı, yabancı rakiplerle oynarlardı. durum kötüye gidiyorsa amcamla msn den oyunun durumunu konuşup yine yenerlerdi.

türklerin gururu :) hiç bi yabancı 2. ye kalamadı o masada :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
babamın bilgisayarla arası çok iyidir en az benim kadar anlar ama bilgisayar oyunlarını pek sevmez.
babanem beni internetten batak oynarken gördü geldi, oturdu yanıma hiç konusmadıgı tatlı bi ses tonuyla bana da öğretirmisin nası oynıcaz bilgisayardan, okey var mı burda falan dedi. yok dedim öğretmem imkanı yok. manyak mıyım lan sabahtan aksama kadar oturcak sora. kadın 74 yasına geldi yaşıtlarıyla konken günü falan yapıyolar düşünün o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşımın annesi ve ananesi wow oynuolar. geçen gün ziyarete gittim. napıosun ne ediosun fln. wow nası gidio, oynayamıorum fln dedi. neden dedim. içeri bi gittik annesinin kulağında kulaklık mikrofon ventrilo serverına girmiş mc yapıomuş saatlerdir raiddeymiş. wtF, ananesi fln da aynı raiddeymiş annesiyle. imba?!?
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:
Masticore said:

Hepsi benim sucum 2 yıl önce solitare oynarken gördüm acıdım dedim bari internet'ten tavla oyna o gün bugündür ızdırap oldu............ :(

tamamen aynısından bende de var :(
tek farkımız bizde tek pc olması ve babamla her gün kavga etmemiz :(
adam briç manyaa oldu koaka mıdr kaoka mıdır her gün girip saatlerce oynuyo.
bi de çocuk gibi heyecanlanıp bana anlatıyo bak sanzatu çaktım, tref dedi alcaz bu eli de falan.üzülüyorum lan

www.pogo.com
briç üstüne site tanımam.tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:
yahu briç nası oynanır? kitabı falan varmış nerden edinebilirim antalyada? bide briçten önce 3-5-8 ve king öğren dedi bizim kimya hocası, 3-5-8i biliyorum zaten de, king nası oynanır onu nerden öğrenebilirim :D

mynet te king oynaya oynaya öğrenirsin. 3-5-8 i biliyosan anlarsın yani. 3-5-8 öğrenmişken batak,ihale falan da öğren pek bi yakınlar zaten birbirlerine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...