Fly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 televizyonlarda jeneriğe falan da atıyorlar, böyle adam hürübumaratdarabarıvadinvabaraba gibi manasız sesler çıkarıyor , hatta ilk hürü gibi dediği şeyden sonra daha sakin bir tonla söylüyor falan. arkada da egzotik davullarla ritm vermişler hafiften, öyle bişeydi. nedir bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yanlız tanımlama süper sevdim! +rep verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 welcome to the jungle geldi aklıma nedense... nananananananananiss niss diyo ya ondan heralde. of saat 3 buçuk olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Abi gece gece böle topik ismi mi olur ya babam uyandı ksjdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 tepkiyi sevdim sanada +rep verdim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Deacon said: welcome to the jungle geldi aklıma nedense... nananananananananiss niss diyo ya ondan heralde. of saat 3 buçuk olmuş. kmdflkadfsssDaafdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ahaha topaa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yattiksappara distaridonlan gibi bişey vardı bi de loutima mıydı neydi öyle bişiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 loituma değil yok hani mehmet al ierbil nin programı vardı OOOOUUV diyen bi herif de fix sunucuydu seyirciydi sonra pantalonunu indirmişti omfg flaan olmuştu basın işte o ouv diyen herif modeli sesli bir erkek vokal (denebilirse artık) var, dım daranda dım daranda tıkıtıkıtık (tıkıtık lar da adam "cümlesinin" sonlarına gelirken oluyor) diye düz bir davul ritmi var arkada. YOK MU HİÇ BİLEN :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 goran bregovic konserlerinde yapıyor onu.arkada hafif bir bas eşliğinde bazen bazen başka birşey bazen hiçbirşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 aa ben hatırladım ama isimlerini bilmiyorum.hatta tuhafta bi klibi vardı o şarkının türk olduklarını duydugumda şaşırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 chacarron? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 kahramanımsın oymuş evet rahat bir uyku çekebilirimartık. www.youtube.com/watch?v=pnoaj8b2bGM hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 homünibüüdüü şükürrek homünibüüdüü şükürrek şakaron şakaron diye gidiyo deseydin bulurduk hemen. habüdübüşlürüpülübübü ne ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 oha o şarkı böyle mi tanımlanır yuhh :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 dikkat şahan çıkabilir in jenerik müziği değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 şarkıyı koyun bura dinleyeq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yutub koydum, ninjacloaktan falan açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar