oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 evet burdan yakalım biz gemileri :P ben önceden sezen aksunun gülümse şarkısında "tut ki karnım acıktı" kısmını "tut gitar bacaksız" diye anlıyodum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 askin nur yengi: ay inanmiyorum - ay inanmiyorum, ay inanmiyorum, ay inanmiyorum - hayir almiyorum, hayir almiyorum, hayir almiyorum istiklal marşında "korkmaaa sönmeeezz kuşa baaakkk" hande yenerin pinokyo parçasında da normalde pinokyo pinokyo ne kadar güzel yüzün var tahtadan gücün var diyor ben pinokyo pinokyo ne kadar güzel yüzün var tahtadan götün var anlıyorum hala öyle anlyıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben o ay inanmıyorumu ayran buyrun anlıyodum :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 aya benzer yüreğim doğal olarakta ibneyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 i wanna love you, already know.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bende bi reklam müziğini vermek istiyorum. Bioder bu çok iyi haberrrrr... diyomuş Ben Bioder kuçu gelir öperrrrrr... anlıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ayrıca, kanlarımız sonraaaa helal hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal. evet 11sene yanlış okuduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 James'in her sad but true deyişini self control olarak anlayıp, o şekilde eşlik eden arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 @ BloodyBeast ne olarak yanlış okuduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 adyhuqwgdyuasd. o yanlış haliydi işte. sana olmaz dökülen kanlarımız sonraaa helal hakkıdır, hakka tapan milletimin istiklal şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 oooo Xo, ban açılmış? msn pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ben yanlış anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 iş yerindeyim messenger açılmıyor, pc kilitliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 BloodyBeast said: adyhuqwgdyuasd. o yanlış haliydi işte. sana olmaz dökülen kanlarımız sonraaa helal hakkıdır, hakka tapan milletimin istiklal şeklinde yanlış okumuyorduk okunuşu öyledir zaten onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bu topicte kız yok canni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 slickers said: BloodyBeast said: adyhuqwgdyuasd. o yanlış haliydi işte. sana olmaz dökülen kanlarımız sonraaa helal hakkıdır, hakka tapan milletimin istiklal şeklinde yanlış okumuyorduk okunuşu öyledir zaten onun http://www.tbmm.gov.tr/kultur_sanat/12mart/istiklal.jpg aynı satırda değiller ama. orda bi pürüzlük var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 e o zaman korkma sönmez bu şafak larda yüzen alsancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 onun ismi vardı yav beste güfte uyumsuzluğu şeklinde. okuyanın suçu değil o. çiçek gibi tazecik kıyma gibi tanecik ana sütü gibi tertemiz klasik zaten de ayran buyurun çok güzelmiş be hehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bir kar tanesi ol kondilimin ucuna kondil ne lan diyodum hep asfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 arkadaş sölemişti böle bişi duymuş: daha on yedi on yedi on yedi daha un gibi un gibi un gibi çüş. ne demek lan un gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bombilimin ucuna anlardım ben onu çünkü daha güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 çık güzelim çık ortaya çık. çık içimden çık ortaya çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Baylamoooos hori hira hiri horo baylamoooos hiyri yero karayiro baylamooooos hiri hiri kiri ora baylamooos hindi hero vala hiro kiştiyoooz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 aaasda off herifi de geçen how i met your mother'da gördüm. yeniden ünleniyo mu lan noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 -Deno- said: Baylamoooos hori hira hiri horo baylamoooos hiyri yero karayiro baylamooooos hiri hiri kiri ora baylamooos hindi hero vala hiro kiştiyoooz hahahaha bi de yekeke tuboo yeke yeke vardı.. başlangıç kısmında sallıyodum ben kötten :D ama yazamıyom şimdi. doğal ses gibi bişe çıkıyodu hayvanlardaki gibi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar