Archdruid_tr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Ya arkadaş şu diplomayı almak ne zor işmiş. Okulun en kıçı kırık dersinden kaldım. Bir mezun adayının yapabileceği en aptalca şeyi yaptım. Dersin ilk sınavına girmeyi unuttum :X Her şey bir yana, en çok derse sık sık gitmeme yanıyorum. Koskoca anfide sadece 2 öğrenciyle (biri ben) ders işlediğimiz günler oldu. Hocaya ders sonlarında o kadar dil döktüm nafile Finalden sonra hocanın yanına gittim, "hocam eğer kalırsam, bütünleme sınavını ne zaman yaparsınız" dedim. Babacan bir tavırla "hele kal, öyle düşünürüz" dedi. Evet, bu cümle üzerine ümitlendim, itiraf ediyorum. Şimdi ne kadar saf olduğumu anlıyorum. Demek ki insan zor duruma düşünce her lafdan başka anlam çıkarıyor Bugün bütünleme için başvurdum. Dersi geçmek için 92 almam lazım. Geçemezsem tam 1 sene geç mezun olacağım :( İşin en kötü yanı, aldığım onca ders arasında mezuniyeti en çok bu dersin uzatması. Başka bir dersten kalsam, yaz okulunda o dersin yerine ders alır, mezun olurdum ama bu ders ne yaz okulunda, ne ilk dönemde açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Geçmiş olsun durumun kötüymüş. Artık sınırlarını zorlayıp 92 alıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 off çok boktan ya. 1 ders için 1 sene gitmesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Tek dersten kalmazsın. Tek ders sınavı denen birşey var, senini ünide o yoksa, bütten geçirirler. Ha tabii eşeklik yapıp da bütte veya tek ders sınavında boş kağıt verirsen o ayrı da, hocan sana delilercesine kıl kapmadıysa bırakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archdruid_tr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 İnşallah dediğin gibi olur Asteroth. Hocanın bana kıl kaptığı yok ama adamın okulla ilgili herhangi birşeyi umarsadığını sanmıyorum. Her gün okula gelip dersini 3-4 kişiye anlatıyor sonrada odasına çekiliyor. Öğrencilerin ne durumda olduğu, hocanın ilgi alanına girmiyor maalesef :( Bir ay içinde dersin kitabını sular seller gibi ezberlemem şart oldu. İnşallah biraz vicdanlı davranır da, bırakmaz 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Kolay gelsin, sinir bozucuymuş harbiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bende uzattıçca uzatıyorum okulu okul dışında okulla ilgili herşeyle ilgileniyorum (kızlar) ya ne olucak bu halim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 okula öncelik ver. yoksa bitmez. sık dişini az buçuk bişi kaybetmezsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 tek ders her türlü biter sen iş bul para kazanmaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 tek ders sinavi sadece bazi unilerde war bazilarinda 7 seneden sonr aoluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Çok benzer bi durumdayım. Tek dersim vardı geçen sene, kaldım. İlk dönem açılmayan ve tek ders sınavına da girilmeyen bi ders. Bizim okulun saçma sapan yönetmeliği işte. Kolay gelsin geçersin umarım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 eh abi çalışsa da ne olacak ki. önünde askerlik gibi bir engel var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Benim 2 senelik okul 3. senemde gene bitmiyo arkadaş ya,2 sınavdan büte kaldım,pederle gene papaz olacaz,pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar