dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hav hav.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 sapım sapsın sapız saplar[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 daha nice saplar gününe yanlız girmek ümidiyle... kutlu olsun...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 offf kız yok, para yok, araba yok ne annunagoyyim ben bu dünyanın nesine geldim! sap geldim sap ölecem bu gidişle...[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 düttürümüz nerde ?[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 If 2 heart ensemble samanlık is be seyran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 söyleyelim analarımıza köyeden kızlar bulup eversin bizleri mahuahsd[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Babacum patladı sonunda =)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 kendi isteğimle sap oldugum için gururluyum ben.kutlu olsun hehe.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Hayırlı Uğurlu Olsun[signature][hline]Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ee nerde sap dayanışması bi organizasyona girseydik[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Bütün saplar toplaşıp bugünün anısına alışveriş merkezlerinde topluca kızlara asılsak :P[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bone eskiden saplar birliği sitesi vardı ne oldu ona orda 15 şubat yazardı zaten bir de saplat düttürüsü vardı[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 sapız.. mutsuzuz.. ağlıyoruz..[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Hepimiz Sapız!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 senin konuştuğun bi kız yok mu? (ananem böle sorardı bana sevgilin varmı demeye çalışırken) edit:evet feci bişi demişim orda kendi yazdığımı anlıyamadım sonra okuduğumda :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 türkçe'ye yeni bir boyut kazandırmışsın dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Hala sapmısınız ba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 her daim sapım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 saolun saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Kiz arkadasi olupta sap olan da var.. onemli olan kendini sap olarak hissedebilmekte.. Hepimize kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 yilin bi gunu deil her gun anilmak istiyorum... her gun saplar gunu olsun... her gun kizlara asilalim... yada her gun saplasalim (ha?):S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 o son dedigin urkuttu be usta.. yapma etme bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ben bu başlığı birisine armağan ediyorum, o kendini biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ben de kendime armağan edeyim ayak üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar