Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ema'nın mutfağı: patates püresi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Emaleth said:

hem evet, hem de manyak mısınız?
20li yaşlarda adamlar olarak mutfağa girip, belinize önlük bağlayıp imam bayıldı mı pişiriceksiniz? adamı tefe koyarlar, manyak derler, olayı ileri götürüp cinsiyetinden bile şüphe ederler yahu :P

naaptın ya?! cinsiyetten şüphe etmezler etmezler :)
etmezler di mi?
Mesaj tarihi:
BonePART said:
ha ama dersen bi mangalda et olsun
salata olsun
raki olsun
kralini yapariz
ayrica borek bile sarariz
sexi miyim simdi ben
(kizartmada pilavda yapiyorumda onnar kolay)

sen kız arkadaşına özen gösteriyorsan,
güzel şeyler yesin diye özenip bözeniyorsan,
ellerinle ikram ediyorsan,
tamamsın yani bence.

börek biraz fazla domez ama hadi olsun bakalım :)

@kingpin: extrem lezzetler diyosun da anacım, burda diil püreyi, patates kızartmayı tutodan öğrenen adam varken, 3 kişi püre yapmayı biliyo diye kasıp mantı tutosu mu yazcam ben?
de ki ben işimden gücümden (work sux) vakit ayırıp mantı yapmaya giriştim, bi de üstüne fotoyla mı uğraşıcam?
de ki uğraştım ettim, yayınladım, kalkıp kitleler halinde 20 yaşında adamlar olarak mantı mı yapıcaksınız yahu?
lol
yapsam bile işe yaramaz ki...
ki yaptım karnıyarık tuto, bi tane karnıyarık pişiren oldu mu emeğe saygı rep+ kapsamında?
:P

anafikir:
ema'nın mutfağı bir pratik ama nefis yemekler tutoları serisidir. forumunuzun ayarıyla oynamayın :P
Mesaj tarihi:
ya manti yapmakta ne war
allasen ya
bi yufkasini acmak zor
onun disinda hamurunu yogurmakla icini hazirlamak kolay bi islem
olay tadini tutturmakta
oda anne olmakta gizli bisi sanirim
(bu arada yufka acarim diyen arkadas warsa bulusalim bi manti yapalim ay bide cay koyariz yanina mis mis amasuhfhasgauhsga)
Mesaj tarihi:
mumucum
bu janjanli mutfak malzemeleri satilan yerlerde war
ama bole baya pahali 40 50 aat
pazardada wardir kesin
patates soyacagi diye sorarsan (ama eger dersen param war iyisini paslanmazini al otekiler 3 ayda paslaniyo felan)
Mesaj tarihi:
BonePART said:
Xo said:
ben bir kurabiye yapıyorum var ya.. parmaklarınızı yersiniz vallahi.

yapalım gün falan ? sdfdfs

manti kurabiye
bide sole guzel bi zeytinyagli dolma saran warsa
oooh
ahahaha

OMG GAY ALERT!!!!!
Mesaj tarihi:
Nası gay alert? Kesinnikle katılmıyorum. Bir kere en iyi ahçılar erkektir, ikincisi temizlik, ütu, yemek, çamaşır gibi ev işlerinin kadını erkeği yoktur bana göre. Kim hangi işi becerebiliyor, zevk alıyor, karşı tarafı sevindirmek istiyorsa yapar o işi, yemekti, ütüydü, bulaşıktı farketmez. Üstelik artık kadın da erkek te dışarıda da çalıştıklarına göre, ev işlerini becerilerine göre eşit paylaşmaları kadar doğal birşey olamaz. Ben erkeğim ev-işi yapamam gay gibi görünürüm kadar saçma birşey olamaz. Benim dolma saran, mantı yapan erkek arkadaşlarım var (ki ben mantı fln açamam bağyan olmama karşın). Dolayısıyla her 2 cins elinden gelen her işi yapmalı bence. Örneğin elektrik işlerinden anlayan bir dişiye (ki böyleleri de var çok) lezbiyen diyemeyeceğimiz gibi.
Mesaj tarihi:
aquatik said:
Nası gay alert? Kesinnikle katılmıyorum. Bir kere en iyi ahçılar erkektir, ikincisi temizlik, ütu, yemek, çamaşır gibi ev işlerinin kadını erkeği yoktur bana göre. Kim hangi işi becerebiliyor, zevk alıyor, karşı tarafı sevindirmek istiyorsa yapar o işi, yemekti, ütüydü, bulaşıktı farketmez. Üstelik artık kadın da erkek te dışarıda da çalıştıklarına göre, ev işlerini becerilerine göre eşit paylaşmaları kadar doğal birşey olamaz. Ben erkeğim ev-işi yapamam gay gibi görünürüm kadar saçma birşey olamaz. Benim dolma saran, mantı yapan erkek arkadaşlarım var (ki ben mantı fln açamam bağyan olmama karşın). Dolayısıyla her 2 cins elinden gelen her işi yapmalı bence. Örneğin elektrik işlerinden anlayan bir dişiye (ki böyleleri de var çok) lezbiyen diyemeyeceğimiz gibi.

Abi oyun programlayan bağyanlar çıkınca alkış tutuluyor da, mantı yapan, ütü yapan erkek çıkınca niye "GAY ALERT" damgası yediriliyora çok güzel cevap olmuş bu.
Mesaj tarihi:
Ne gayi yav? Yani kızlar anne karnından yemek yapma becerisi, erkekler de yapamama yeteneksizliği ile mi doğuyor? Toplumun gereksiz ve yanlış önyargıları bunlar, bir de bazı kadınların bir alanda kendini özel hissetme kompleksi ( mutfağa giren erkek efeminedir diyecek, herkes yemek konusunda ona muhtaç olacak fln)

HEHE EMA SENİN İÇİN DEMEDİM, AMA VAR ÖYLE KADINLAR, KENDİLERİNİ İSPAT EDEBİLMENİN YEGANE YOLU EV-İŞİ BECERİLERİ OLAN

Neyse benim için ev-işleri ile ilgili kompleksleri olmayan erkekler çekicidir, kafadan +1 alırlar, toplumun ilkel önyargılarını ........ri için hehe..

edit: bu arada yannışlıkla olmuş büyük harfler, haykırmıyorum yani :)
Mesaj tarihi:
Harbi gün işine girebiliriz, ilk benim evde yapalım. Yalnız başıma sıkıldıkça yemek yapıyorum sonra bitiremiyorum çöpe gidiyor.

Hmm altın günü olsun, mümkünse külçe altın olsun. İlk parsayı toplar kaçarım ne de olsa.
Mesaj tarihi:
Off nasıl canım çekti şimdi köfte ve püre. Annem de tatilde, bende de onu yapacak tecrübe yok. Poff :(

Edit: Ben çok güzel kumpir yaparım mikrodalga fırın vasıtasıyla. Ama kabuksuz kabukların dışında direk :)

Yerseniz..
  • Yeni Oluştur...