Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Xobalt said: aradım. modeminizin ışıkları yanıyor mu dedi. AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 patladı galiba. benim dün de ölüydü zaten, bugün resmen bi ayağı çukurda şekilde döndü daha kötü süründürüyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 öglen cafede arkadaslar wowdaydı oyun fena değildi ama nete girmemiştim eve geldim net felç uyuz oldum uyudum babam niye uyuyosun hasta mısın diye sordu alışık değil tabi adam bu saatte :Sfsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ALLAH BELANI VERSİN TELEKOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 halen düzelmedi kafayı yicem, 12'den sonra krallaşsa bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Greeny said: wow iyi siteler iptal 95mb lık avi dosyasını 15kb ile çektim resmen rapidshareden. daha bunun banyosu var ohooo yuhhh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 siteler acılıyor bende ama videolar falan cok yavas acılıyor. rapidden download hızım da cok dusuk. wow'a bakmadım henuz ama sabah sorun yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ben gmail e girerken zorlandım ama vtunnelden youtube videoları gayet hızlı bi şekilde yükleniyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 sıyırcam birazdan ya, saat 11 oldu anasını düzelsin artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 siteler cok yavaş acılıyo turk yabancı farketmeksizin. Turk lokasyonlu oyun sunucularında bı problem yok ama pıng normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ulan kırk yılın başı bi dl ye yükleniyim netten 2 film indireyim dedim bağlantı patladı harbiden :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 suan sanki düzeldi gibi yada ofisdeyim ondan olabilir avrupa yakasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 evet evet gece 3-4 civarı düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Karag8z said: Quicknet here, no problem yet. pingler nasıl quiknet isen zaten çıkışın farklı niye sorun olsunki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 düzelmiş düzelmiş geçte olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ping olayını falan daha öncede koydum siteye bak ordan. http://forum.paticik.com/ Adamlar çoşmuş yeni kampanyalara bakın, çılgın. http://www.tellcom.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 öldüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 eet gene yamuldu internet dünkü kdr kötü diil şu anda ama oldukça kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 İnternet kötü değil. TTNET kötüüüüüüüü(kötü adam gülme efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yav tamam anladık tellcom'un var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 3 üncü dünya ülkesi Türkiye'ye bu internet bile fazla. Toptan kapatsınlar anasını satayım. 32 MBIT hızlı net gelecekmiş. Bir de aşırı hızlı diye reklam yapmışlar. Herhalde yurtdışındaki bağlantılardan haberleri yok heriflerin. Çok acı. Siz önce elinizdeki neti düzeltin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yurtiçinde 32 mbit alsınlarda :) yurtdışı çıkışlarını geliştirmedikleri sürece herşey tırt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yahu 2 saattir msndeki 2 msnadam dönüp duruyo bitürlü açılamadı oturum kafayı yicem. yeni antivirüs yükledim avg ondanmıdırki acaba =/ ama tahminim net kendini erittiğinden dolayı galiba pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 fena patladı yurtdışı yine gidip geliyor... bilgisayarınızda sorun yok kurcalamayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yok bi problem yurtdışında, şu an benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar