Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PatiUO nun durumu nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Voys said:
dedıgım gibi açsa biri server'ı eşşek gibi player patlaması yaşancakta yapmıosunuz.

diyorum silin britania yı. papua delucia nın olduğu yerde başlasın oyun ve oynansın. tüm binekleri kaldırın. recall ve gate'i kaldırın. papua ve delucia faction'ı koyun. oyun başlangıcında birine girmeyide zorunlu kılın tamamdır bu iş. karşı factiondan kesilen crafterlar tamerlar arkadaşlarını çağırıp warrior kastıracak. deli gibi crafter kesip gaza gelenlerde arkadaşlarını çağırıp olm çok güçlü olduk gelin item kasın ortamın kralı olalım dıcek. player sayısı artıncada 100 den fazla player var diye insanlar gelmeye başlicak. sistem bu

Quel-Thul said:
Mesaj tarihi:
Voys said:
dedıgım gibi açsa biri server'ı eşşek gibi player patlaması yaşancakta yapmıosunuz.

diyorum silin britania yı. papua delucia nın olduğu yerde başlasın oyun ve oynansın. tüm binekleri kaldırın. recall ve gate'i kaldırın. papua ve delucia faction'ı koyun. oyun başlangıcında birine girmeyide zorunlu kılın tamamdır bu iş. karşı factiondan kesilen crafterlar tamerlar arkadaşlarını çağırıp warrior kastıracak. deli gibi crafter kesip gaza gelenlerde arkadaşlarını çağırıp olm çok güçlü olduk gelin item kasın ortamın kralı olalım dıcek. player sayısı artıncada 100 den fazla player var diye insanlar gelmeye başlicak. sistem bu

yanlız şöyle bişey var voyscuğm ^_^.Siz bunları yaparak insanları kastirmaya itersiniz ki bu iş artık öyle bir hal aldıki.İnsanlar çok kasılırlarsada Uo oynamazlar .Herşey çok kolay olursada oynamazlar .İkisinin tam ortasını bulmak lazım gibime geliyor.Britanya fln olmalı bence.Vede Player sayısının ortamda bu kadar çok mmorg varken artacağına pek inanmıyorum .
ANCAK ve ANCAK... Ultima serverını oluştururken Site içinde iyi bir reklam kampanyası başlatılırsa vede bu açılan server sanki paticiğin eylence merkeziymiş gibi kullanılırsa işte bu işe yarıyabilir gibime geliyor. Yani insanlar bi nebze o oyunu Chat odası gibide kullanırlar ^_^. hatta millet patideki nickini alır fln lol .
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
Pingu said:
evet sphere

sphere'a razor'la mı bağlanıyor?
runuo'nun sphere'leştirilmiş hali olmasın?

sphere a razorla bağlanılıyor evet? Razor bir nevi connectordür,bir nevi assist programı yani oyun içi dengeleri etkilemeyecek veya haksız kazanca yol açmayacak..

Razor sunucu ayırt etmez, login olmanızı kolaylaştırır, makrolarınızı daha rahat ayarlasınız, eski status bar ı kullanabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için programı çekip kullanabilirsiniz.

Dahada sen bilmiyosun ben biliyorum, razor RunUO ile çalışır sadece dersen, yapabileceğim tek öneri sphere kurup denemen olur.

Birde şu var, runuo nun sphere laştırılmış hali olmasın? Kusura bakma ama ben bu sunucuya emek veriyorum, böyle bir cevaplada küçük düşürülmeye çalıştığımı anlıyorum ki bişeylere uğraşırken dikkat edinde küçük düşen siz olmayın.
Mesaj tarihi:
ben sordum ki sadce niye celal? =)
sphere'da klasiktir kendi connector yazar herkes.

ayrıca runuo'nun sphereleştrilmiş hali neden küçük düşmece olsun ki?gayet stabil bi sisteme kendi kodlarınla bir şeyler eklemiş oluyorsun.oturup oyun için c#'la kod yazmayı küçük düşmek olarak algılıyorsan bişey diyemem tabi.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
ben sordum ki sadce niye celal? =)
sphere'da klasiktir kendi connector yazar herkes.

ayrıca runuo'nun sphereleştrilmiş hali neden küçük düşmece olsun ki?gayet stabil bi sisteme kendi kodlarınla bir şeyler eklemiş oluyorsun.oturup oyun için c#'la kod yazmayı küçük düşmek olarak algılıyorsan bişey diyemem tabi.

yanlış anladım o zaman pardon, ama düşüncem şuydu: bana sphere mı diye sorulmuş ben evet sphere demişim bunun üstüne sende RunUO olmasın demişsin yani benim sphere dememe rağmen runUO olmasın o sen bilmiyosundur gibi gibi falan filan neyse tekrar özür dilerim öyle bi amacın yoksa fakat çok hassasım bu konuda çünkü gerçekten çok çaba sarfettiğimiz bir proje..
Mesaj tarihi:
RaiDaN said:
Harbiden acılıncada kimse girmez bi yandan soyle düşünürsekte eskisi gibi zaten uo oyuncuları kalmadı elle sayılcak kadar az neredeyse :)

8yıllık uo oyuncusu olan ben bile piyasada server kalmadıgı icin bıraktım :D + sıktı artık ne biliyim editsiz server yok zevk yok ....
Zamanında 20 server olur 10unda 100+ olruda simdi toplam 5 server var 1 inde 100+ var :D bu durum bile uonun cokusunu gosteriyor. ..
  • 6 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Eğer server imkanı varsa şöyle bişi olabilir belki;

Herkese istediği template'de bir karakter verilir. Server sürekli açık olmaz. Arada HoN oynandığı, Monopoly oynandığı, buluşma yapıldığı gibi önceden konuşulup uygun zamanlarda açılır. Oyun içinde farklı aksiyonlar yapılır. Hatta pvp/pvm hiç olmasa bile olur. UO ile alakası olmayanlar da gelebilir böylece.

Bu fikir bir kaç kereden sonra bayar mı bilmiyorum.
  • Yeni Oluştur...