Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard.com yeni splash screen

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Seru said:
Lancelion said:
zaten sc2 çıkacak, onun açıklaması diyor millet.

canim kardesim tamam sc2nin cikis tarihini verirsin tamam da neden essek kadar diablo resmi var orada ortada? ben ondan bahsediyorum.

bana kalırsa da d3 çıkacak ama ortada belli bi' diablo resmi falan yok şu an, herşey için erken. oradakiler lich king gözü de olabilir, protoss gözü de, diablo gözü de.

neyse, zaten cehennem de dondu artık, çıkar d3.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşımla birlikte ürettiğimiz teori şu:

Gözlere takılıp kalmak çok yanlış, çünkü blizzardın neredeyse bütün oyunlarının baş karakterlerinin gözleri birbirine çok benziyor. (aynı elden çıkmış gibi)

1. rün Frostmourne'un ilk rünü ve Wotkl'u yani Warcraft Universe'ü temsil ediyor.

2. rün El Rune, Diablo'yu temsil ediyor

3. rün Starcraft'tan ve Protoss simgesi. Starcraft'ı simgeliyor.

4. rün (yuvarlaklı olan) Blizzard'ın yarattığı universe'leri

5. rün de "Viking Compass" olduğu için (google da viking compass diye arama yapın) Lost Vikings'i simgeliyor olabilirler.

Çıkardığımız sonuç şu,

Blizzard, bütün birikimiyle, bir oyun summon ediyor, etrafına da bu rünleri koyuyor. Blizzard'ın teması kesin olarak bu.

Yeni bir oyun çıkartabilir bence Blizzard.. Hepimizi şaşırtabilir.
Zaten bu saatten sonra, D3 açıklanırsa SC2 bekleyenler, SC2 açıklanırsa WotLK bekleyenler, WotLK açıklanırsa D3 bekleyenler Blizzard'ın binayı yıkarlar. Uther de gelse, Tyrael de gelse, Jim Raynor da gelse kurtaramaz Blizzardı...
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:
Seru said:
Lancelion said:
zaten sc2 çıkacak, onun açıklaması diyor millet.

canim kardesim tamam sc2nin cikis tarihini verirsin tamam da neden essek kadar diablo resmi var orada ortada? ben ondan bahsediyorum.

bana kalırsa da d3 çıkacak ama ortada belli bi' diablo resmi falan yok şu an, herşey için erken. oradakiler lich king gözü de olabilir, protoss gözü de, diablo gözü de.

neyse, zaten cehennem de dondu artık, çıkar d3.

ben WWI logosundan bahsediyorum yahu!

bundan
Sosyal ağlarda paylaş

ben şeytanları kovcam dıe "world stone" u kırıyodu arkadaş. Dunyanın dengesını saglayan dalga, zaten bunun bı ufagı da ıhanet edıodu. Baalı kestıkten sonra towndakıler " tyrael gucune guc katmak ıcın kırdı onu mecbur deıldı" felan dıodu

belkı onları gerı dondurebılır felan
Sosyal ağlarda paylaş

benım hayalımde

World stone kırılmış
dunyanın ... konmuş
heryer parçalanmış

3 şeytan yer yuzunu ele gecırmıs, tyrael overpower olmuş
savaşın cennete sıçradıgı bı zamanda gecsın.

Orda yenı ırklar- class lar - mesela dırek tyrael trarzı bı class- gıbı seylerle kapısalım
gene lineer gine tek hıkaye
super olur
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
Lost sayılarının bir ilişkilendirilmesi gerekiyor bence. Lost Vikings değilse, "Tyrael is lost" ile ilgili de olabilir, ustte bi yerde alıntılamıstı birisi o konuyu da. Garip bi teoriydi ama :)

oha lost ayağına lost vikings çıkartıp evil pengiun'i de arch enemy yaparlarsa pat diye düşüp bayılırım herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...