Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard.com yeni splash screen

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Sam said:
scorch, 1.10 yamasıyla oynamış insanım zaten

farklı bişey sölesen şaşardım ztn ;p nerde bi aksiyon orda sam eksik kalma :D

açıkçası senaryonun kaldığı noktadan devam ettirilmesi bence hoş ve mantıklı 0 dan bi oyun yapmıyorlar ki , insanların suanki diablo ile ilgili bildii en büyük detay cehennemin ateşlerinin donduğu (prologue) burdan senaryonun başlatılması hatta senaryonun burdan başlatılmasını geç , yeni duyurulacak bir oyunda bu konsepti kullanması çok normal , yok chris metzen gider northrend fikrini çalar buraya monte eder sonra aa unutmuşum der fln şeklinde yorum gereksiz kaçmış kanımca..

diğer yandan herkesin ilgi alanı farklıdır, bu post altına gerekirse sırf kendim 600 mesaj da kasarım çünkü ilgimi çeken bir "DISCUSSION" her okuduğum post a gidip bunu biliom bunu yapıorum bunu beenmedim o olmamış bu olmamış şeklinde mesaj yazmaktan iyidir en azından fikir alış verişi yapılıyor insanlar arasında kusura bakma senin foruma bakış açın bana çok ama çok ters şu güne kadar yazdığın postların ancak 10% unda gerçekten akılcı eleştiri yaptığını hatırlıyorum gerisi fıs sırf "yaptım oldu" mesajları... ama burası madem bi forum ortamı kuralları çerçevesinde her türlü konuda konuşabiliyoruz.. öyleyse bırakta biz de kendi konumuza bakalım sürekli gelip "ı ıh olmamış" demen biraz abzürd kalıyor. kapiş?
Sosyal ağlarda paylaş

Çok fazla rumor var etrafta, daha önceki bir postta söylediğim gibi, ex-Blizzard North çalışanı, D3'ün zaten 3 - 4 yıl önce tamamlandığını ama Blizzard HQ tarafından yeniden tasarlanması gerektiğini söyledi kendi blogunda. İnanılırlık payı? Size kalmış :)

WotLK Intro da olsa, Release Date'te olsa, Diablo 3 announcementta olsa, sonuçta adamların istediği Hype.

Ayrıca Blizzard çok rahat 2. bir MMO çıkarabilir, özellikle Diablo evreni veya Starcraft evreni buna çok uygun.

WoW halen aktif bir şekilde oynanıyorken bunu yaparlar mı? Bilinmez.
Çok rahat söyleyebilirim ama, WoW'un mekaniklerini alsalar, biraz grafik açıdan ilerletseler ve Diablo (Starcraft) evrenine uydursalar, çok rahat 5m civarında bir oyuncu totaline ulaşırlar (bunların çoğu WoW'dan gelir tabi)

Tekrar söyleyelim bu arada, WotLK ve SC2'ye ek olarak, 1 proje daha var açıklanmayan. Project Hydra olarak geçiyor kod adı (SC2'nin ki Project Medusa idi)
Açıklanacak oyun Hydra olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

wow varken aynı anda baska bir mmo'yu hayata gecirmezler hayatta. once wow'u sonlandırıp, ya da sona yaklastırıp baska bir mmo'ya gecis yapmaları gerek. cunku dedigin gibi diger mmo'ya gececek olanların cogu wow'dan olacak.

ayrıca blizzard yaptıgı ise o kadar ozen gosteriyor ki. aynı anda 3 oyun yapabilir belki ama aynı anda 2 mmo'ya ilgi gostermez, birine yogunlasır tamamen. tum planlarını onun uzerine kurar, pazarlamasını, reklamını vs. su anda wow'da oldugu gibi.

he ama yapamaz mı, yapar. ama yüz binlerce calısanı da olsa ben yapsın istemem. aynı anda iki mmo oynayamam zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...