SÝNEQ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Arkadaşlar Newsletter'da yeni bir röportak var.Özet olarak Pvp ve Pve oynanışı konu alıyor. http://news.bigdownload.com/2008/05/28/pvp-vs-pve-ea-mythic-on-warhammer-age-of-reckoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Çeviricem bunu bir ara. Oyun hakkında bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar varsa kesinlikle okusun. Ne kadar çok "ben ingilizce bilmiyorum, okuyamadım" diyen çıkarsa o kadar çabuk çevirmeye çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ben ingilizce bilmiyorum, okuyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Sen okuduğunu anlamıyorsun, geçiniz. sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Röportajı konu olarak biliyorum ama ben de pek inglizce bilmiyorum Çevirirsen sevinirizz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ahahaha tamam çeviricem en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 "ben ingilizce bilmiyorum, okuyamadım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 "ben ingilizce bilmiyorum, okuyamadım." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 oo hemi de baya uzun. "ben ingilizce bilmiyorum, okuyamadım." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 "ben ingilizce bilmiyorum, okuyamadım." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ben ingilizce biliyorum, ama okumadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ben okudum ilginc bişi görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 tl;dr yanında, ingilizce de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 chicken olayı enteresanmış gankerlar açısından:D "ingilizcenin kralını biliyorum , çok acayip okudum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 İngilizce bilsem de söylemem, okuyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Düşük level yerine girdi diye adamı tavuga çevirmek nedir ya :) içeri alma daha iyi o zaman bide tavuk halinde sadece 1 damage verebiliyomusun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 mukemmel bence ya super bi metod ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Cuce şu bölümde oyunu boklamaktan başka bişey yapmadın açıldığından beri. Kişisel fikrinden saptı olay artık başkalarının da gözünde boklaştırmaya çalışıyorsun. Kişisel fikrin tabi ki hiçbişey demeye hakkım yok ama bu kadar da sevmediysen azimle bok atıp durma, başka oyun araştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 O benim de dikkatimi çekti, özellikle bu arkadaş için ama birkaç kişi daha var, merak ediyorum açılan her topic te garanti bok atanların sebeplerini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Ben de yataktan kalktığım gibi yazmışım. Abuk subuk cümleler oldu ama anlamında sorun yok yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Çünkü blizz bize para veriyor ondan eleştiriyoruz. Yazıda ilginç bişey yok. Okumaya üşenenlere şunu koyalım tek ilginç noktası. said: If a higher level player comes down into a tier below his level and goes into the RvR area - basically a place he's not supposed to be since he's too powerful - he'll get a warning message stating that he's too powerful for this area and he should leave now or suffer the "coward's fate." Then he gets a ten second countdown, and if he decides to stay into the area, he literally turns into a chicken. All his abilities go away except for one, the ability to peck things for one point of damage, and he's welcome to run around in the RvR area all he wants as a chicken until an enemy comes to chop him up. That's a big anti-grief measure, and it works very well. Anti-grief için mantıklı görünüyor ama oyunun massive havasını da öldürebilecek bi sistem. Wowun open world gibi görünen ama aslında öyle olmayan tier mantığını alıp daha bi geliştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Sanmıyorum "massive" olayını yıpratacağını. Sonuçta senin farklı bir mekanda olman lazım. R40 olanların, T2 RvR'lerde gezmesini önleyeceği kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 yanlış hatırlamıyorsam bunu daha önce de söylemişlerdi hatta chickena dönüşen bir adamın videosunu bile yayınlamışlardı pek bir yenilik yok gibi bilgileri toparlamışlar fazla fikri olmayanlar için iyi bir kaynak olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Tier 1 ler düşman şehirlerini ele geçirmek için önemli. bir şekilde engellemek zorundalar 40ların şehir almak için level 10 ları farmlamasını. Bütün pvpsi instanced olan bir oyundaki massiveliği de 70 lerin corpse camping yapmasının sağlaması da güzel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Wow da o kadar massive bi oyun değil işte. Fazlasıyla segmentlere bölünmüş durumda. Burda bi adım daha ileri götürmüşler segment işini. Endgame pvpsi de wow gibi segmentlere ve küçük maçlara bölünmezse ne ala. Bide tier1,2 falan diğerlerine göre çok önemsiz olucak diye hatırlıyorum podcastlerden. Yani lvl 40 kendi alanında pvp yapsa daha çok katkıda bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar