Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyrantepede son durum

hozceri

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

300-500 ne ya. delikanlı gibi stadın yarısı yuhladı diyemiyor mu kimse? kendi kendini kandırıyo herif.

Aynen öyle , herkes kendini kandırıyor .

Akşamları nasıl uyuyorlar merak ediyorum.

Eminim ki , Adnan geceleri 3 paket sigara içiyordur heralde , gurusuz hareketlerine doyamasın. Eşi , çocuğu falan böyle izliyor adamı TV de , düşünsenize , adamın psikolojisi bozulur.
Sosyal ağlarda paylaş

Unakıtan'ın yök başkanı hakkında konuşması mikrofonlara takılınca nihat genç "sen çocuklarının yüzüne nasıl bakabiliyorsun, karının koynuna nasıl giriyorsun, sen o koltuğa oturabilmek için insanlık gömleğini çıkarıyorsan, sen git darıcaya biz sana orada fıstık atalım" demişti.

böyle durumlarda hep bunu hatırlarım
Sosyal ağlarda paylaş

Adnan Polat hakkında yapılan yorumlara katılmıyorum ben pek, neden derseniz; adam iş adamı, devletle ya da devletin araya girmesi durumunda işlerini engelleyebileceği kurumlarla iş yapıyor.

Devlet otoriteleriyle ters düşmesi demek adamın ayağının kaydırılması demek.

Ayrıca taraftarın yuhalamalarının cezası büyük olmaz ama Adnan Polat çıkıp taraftarın arkasındayım, konuşmalar terbiyesizce ve yanlıştı, taraftar gereken tepkiyi gösterdi dese kulüp çok büyük zarar görür.

O yüzden işte yuhlayan 20bin haklı vatandaşımızdan bir kaçının kombineleri iptal edilecek, söz gelimi kurban edilecekler. Kulüp bir özür ve kınama yazısı yazacak, sonra da rte bu olaydan bir şekilde yine prim yapacak ve konu kapanacak.

Ama keşke bazı kör vatandaşlarımızın gözünü açsa böyle olaylar ne diyeyim, tabii böyle misinformasyonun dibine vurmuş, sindirilmiş bir medyayla bu imkansız ama her neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

şu olay varya içler acısı direk her yönüyle. başkan mecburiyetten omurgasızlık yapıyor, 3-5 seyirci piyangoyla maçlardan men ediliyor, başbakan sanki cebinden çıkarıp para vermiş gibi prim peşinde falan çok fena yani. alkol yasası, rtükün yediği halt falan unutuldu tabi bir anda bunun sayesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

şu olay varya içler acısı direk her yönüyle. başkan mecburiyetten omurgasızlık yapıyor, 3-5 seyirci piyangoyla maçlardan men ediliyor, başbakan sanki cebinden çıkarıp para vermiş gibi prim peşinde falan çok fena yani. alkol yasası, rtükün yediği halt falan unutuldu tabi bir anda bunun sayesinde.

seçim yaklaştıkça mazluma yatma sezonu başlıyor tabi. Yunanistan olayı ile başladı, bununla devam ediyor. Dahası da olacak
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Kılıçdaroğlu da yeni heycanlar peşinde, bu stad halkın parasıyla yapıldı demiş. Gerçi dün gece Erman Toroğlu bunu TOKİ başkanına şakayla karışık demişti diğer takımlara da stad yapcak mısınız diye..

Biz yaptık diyen tayyip kadar halkın parasıyla yapıldı edebiyatı yapan kılıçdaroğlu da çok fena be. Devlet parasıyla yapıldı da karşılığında cillop gibi yerden arazi geliri de alındı. Tek iş elini taşın altına sokmak oldu o kadar. Maddi olarak bi ziyan yok ki devlete, hatta win/win bi durum bu.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

xaty said:

Kılıçdaroğlu da yeni heycanlar peşinde, bu stad halkın parasıyla yapıldı demiş. Gerçi dün gece Erman Toroğlu bunu TOKİ başkanına şakayla karışık demişti diğer takımlara da stad yapcak mısınız diye..

Biz yaptık diyen tayyip kadar halkın parasıyla yapıldı edebiyatı yapan kılıçdaroğlu da çok fena be. Devlet parasıyla yapıldı da karşılığında cillop gibi yerden arazi geliri de alındı. Tek iş elini taşın altına sokmak oldu o kadar. Maddi olarak bi ziyan yok ki devlete, hatta win/win bi durum bu.

Cillop gibi yerden gelen arazinin nereye gideceği önemli tabi. Ederinin 5'te 1'ine özel bir firmaya satılacaksa veya oraya yapılacaklar yapılıp üzerindekiler başkasına teslim edilecekse win/win tartışılır.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Masquerade said:

RTE said:

Saracoglu bizzat Fener'in stadidir. Bu öyle degil. Bu stad bizimdir.
bu nası bi saçmalık ? devletin stadı orası. üst kullanım fenerin yalnızca.

RTE başkan, fenerbahçe şampiyon!!!

ibb taraftarı mutsuzmuş, olimpiyat stadına metrı ile gidemiyormuş, o yüzden toki arenayı ibb ye verecek devlet. cıızzz acı biber sürerler dilinize böyle.

o değilde sinan erdem de koskoca dünya basketbol şampiyonası düzenlendi, final oynandı filan ama daha yeni mi resmi açılış yapılıyor. vay be!
Sosyal ağlarda paylaş

Karabükspor yönetiminin Gs taraftarını kınaması sonrası söyle bir açıklama gelmiş Karabük taraftarından.
said:
Saygıdeğer Karabükspor Yönetimi Türk Telekom Arena Stadının açılış gününde Sayın Başbakan’a çirkin söylemlerde bulunan Galatasaray taraftarını kınamıştır.Sırf menfaat uğruna Başbakan’a gösterilen bu gereksiz ilgi Karabükspor Camiasını kamuoyunda “yağcı” ve “yalaka” gibi sıfatlara maruz bırakmıştır..Bu ifadeler Karabükspor Yönetimini rahatsız etmese de Karabükspor taraftarının gururuna dokunmuş ve Karabükspor taraftarını kamuoyunda güç duruma düşürmüştür.İşçi takımı olarak bilinen Karabükspor’un yönetim kurulunun bu tarz;menfaat için üstüne hiç ama hiç vazife olmaksızın yapılan açıklamaları Karabükspor ile bağdaştırmaması;illa ki yapılmak isteniyorsa kendi şahsi açıklamaları olarak yapması gerektiğini,sendikal çekişmelere Karabükspor’u alet etmemesi gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isteriz.
Kamuoyuna duyurulur.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuma günü Beşiktaş - Buca spor maçında en bilinçli taraftar grubu Çarşı'nın da üç beş kelam bu konuya değineceğini düşünüyorum ve temennide ediyorum.

Milletin parasını cebindeki para zannedenlerin yaptıkları stadın açılışında protesto görmelerine ilişkin nankörlük demelerini normal karşılıyorum.

Bir Beşiktaşlı olarak hak ettikleri güzel yeni stadlarına kavuştukları günde rahmetli özhan başkanı, rahmetli samiyeni ve kendi camialarının onurlarına şuan ki başkanlarından daha çok sahip çıkan Galatasaray taraflarını tebrik ediyorum.

Bu ülkede futbol taraftarlarının aslında milletin ta kendileri olduğunu unutanlar var. Fenerbahçe camiası daha önce hatırlatmışdı ama unutuldu galiba.

Sonrasındaki ilk seçimde ANAP barajını geçemedi...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...