Miraul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 http://www.canlitivizle.com/kanalturk-canli-izle-kanalturk-tv-haber-canli-seyret.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 moderatörleri göreve davet ediyorum :D ah güvenç reis.. yarın askerden dönüyor. futbola da bi ayar çeker diye umuyoruz ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Toki Başkanını milletvekili yapsınlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ne diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Ne gerek var, adam milletvekillerinin çoğundan daha zengin, daha rahat.. Vatandaş hesap da sormuyor, kafası da rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ahaha özhan canaydını ailesinden sonra en çok seven adammış olm öyle demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 said: BÜYÜK AYIP ASLANTEPE'NİN AÇILIŞINDA PROTESTO GÖLGESİ tarafsız habercilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Şaka gibi "İyilik yapmayacaksınız" diye bağırıyorlar yayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Adam Trabzonspor'luyum dedi. Trabzona stad yapcakmısınız peki dediler. Evet, yaptık ihaleyi, başlıyoruz dedi. Peki Beşiktaş, ve diğerleri nolcak dedi. http://1.bp.blogspot.com/_HXBRad-GOO0/Sxod-Z6PA5I/AAAAAAAAAZE/jU-VcwUoq4s/s400/Cevab-Veremedi-Harputlu-Ishak-Efendi__4517807_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 alalhtan bi izin çıksa bizim stada fi yapı yapıcak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Egemen Bağış çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 oo egemen bağış da harika yorumlar yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Eyvah Inonu'muze dokunmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Oranın arsası da iyi para eder haa hmmsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 helal olsun gökmene millet atıp tutuyor provakatorler yaptırmış falan yoo ben gayet kendi irademle yuhladım ve 10kişiyle değil 20 bin kişiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bi zamanlar galatasaray dünyanın sevgisini sempatisini kazanmıştı hacinin önderliğinde, 3. dünya ülkelerinin spordaki sesi olmuştu adeta, şimdi polatın açıklamalarını gördükçe bi galatasaraylı olarak utanç duyuyorum, nerden nereye geldik, aynı mevzu fenerin başına gelse, bi vatandaş olarak utanç duyardım. gerçi artık galatasaray da kalmamış ortada, futbolcuların bi tanesi bile 2000'lerin ruhunu taşımıyo, o ruh o istek o hırs gitmiş, adnan hoca tam tersi açıklamalar yapmış olsaydı belki de bi dönüm noktası, bi kıvılcım olacaktı hem taraftar hem de futbolcular için, yazıklar olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Olaylar öyle bi hale geldi ki, artık ne sırf Galatasaray'ı ilgilendiriyor, ne de sırf futbolu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 said: Protesto yapan kişilere, "Bunlar Galatasaray camiasının içinden olan insanlar değildir. Bunlar milyonlarca Galatasaray taraftarının üyesi değillerdir" sözleriyle tepki gösteren Adnan Polat, "Kendilerini Galatasaraylı kabul etmiyoruz. Elimizde 200 stat, 40 polis kamerasının görüntüleri var. İncelemelerini emniyetle birlikte yapacağız ve bu insanları stadımıza sokmayacağız. Burada, ailelerin rahatlıkla gelip, günlerini geçirecekleri bir ortam yaratma isteği içindeyiz. Bozulmasına müsamaha etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.adnan polata karşı çok bir negatif görüşüm yoktu şimdiye kadar, hatta şirketleşme, kredi yapılandırmaları gibi ekonomik icraatleriyle başarılı bir yönetimi olduğunu düşünüyordum şimdiye kadar. defol git bu takımın başından, sen kimsin be? allahın yalakası, sen mi karar vereceksin kim girer stada kim giremez diye? başbakan diyor ki bu herifin hiç bir katkısı yok, bu da çıkıp hala yüzsüz yüzsüz onu savunmaya çalışıyor. e senin şu stadda bir emeğin yoksa yıkıl git daha fazla küçük düşürme şu kulübü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 xaty said: Olaylar öyle bi hale geldi ki, artık ne sırf Galatasaray'ı ilgilendiriyor, ne de sırf futbolu.. valla gönül isterdi ki galatasaray taraftarları birlik olsun, sadaka anlayışıyla kimse bizi kendine minnettar edemez, toki başkanını kınıyoruz, biletleri iptal edilen arkadaşlarımızın yanındayız desin protesto yapsın. fenerbahçeliler çıkıp galatasaray taraftarlarının yanındayız desin protestoya ortak olsun ama bunların hiçbiri olmuyor malesef. antu forumunda yazılanları okuduktan sonra, gsnin başkanının açıklamalarından sonra midem bulandı şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 tamam beyler u17 çocukları dövdüren ve tayyibi yuhalayan chpymiş zaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 vallahi üzüldüm, koca kulübü madara ettiler. neymiş stada almazlarmış. ayıp hakikaten. futbolu da biat ettirecekler ama illa, sadakacı toplum yapacaklar. buna taraftarlar da dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 demin izledim bayraktar'ın konuşmasını, adam ne sert giriş yapmış lan öyle haha zaten sesini duyuramayacağını ya da konuşmasının kesileceğini falan düşünüyordu herhalde, makineli gibi saydırmaya başlamış birden. hangi akla hizmet böyle bi konuşma yapmış onu da anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnosss Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 huun said: hangi akla hizmet böyle bi konuşma yapmış onu da anlamadım. Olmayan akla hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 300-500 ne ya. delikanlı gibi stadın yarısı yuhladı diyemiyor mu kimse? kendi kendini kandırıyo herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Myshkin said: xaty said: Olaylar öyle bi hale geldi ki, artık ne sırf Galatasaray'ı ilgilendiriyor, ne de sırf futbolu.. valla gönül isterdi ki galatasaray taraftarları birlik olsun, sadaka anlayışıyla kimse bizi kendine minnettar edemez, toki başkanını kınıyoruz, biletleri iptal edilen arkadaşlarımızın yanındayız desin protesto yapsın. fenerbahçeliler çıkıp galatasaray taraftarlarının yanındayız desin protestoya ortak olsun ama bunların hiçbiri olmuyor malesef. antu forumunda yazılanları okuduktan sonra, gsnin başkanının açıklamalarından sonra midem bulandı şahsen. bir fenerbahçeli olarak antu forumlarını dikkate almıyorum.taraftarın resmi sitesi filan değil orası.çoğu grup ordaki yazarlığını bıraktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar