Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyrantepede son durum

hozceri

Öne çıkan mesajlar

Adam Trabzonspor'luyum dedi. Trabzona stad yapcakmısınız peki dediler. Evet, yaptık ihaleyi, başlıyoruz dedi. Peki Beşiktaş, ve diğerleri nolcak dedi.

http://1.bp.blogspot.com/_HXBRad-GOO0/Sxod-Z6PA5I/AAAAAAAAAZE/jU-VcwUoq4s/s400/Cevab-Veremedi-Harputlu-Ishak-Efendi__4517807_0.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

bi zamanlar galatasaray dünyanın sevgisini sempatisini kazanmıştı hacinin önderliğinde, 3. dünya ülkelerinin spordaki sesi olmuştu adeta, şimdi polatın açıklamalarını gördükçe bi galatasaraylı olarak utanç duyuyorum, nerden nereye geldik, aynı mevzu fenerin başına gelse, bi vatandaş olarak utanç duyardım. gerçi artık galatasaray da kalmamış ortada, futbolcuların bi tanesi bile 2000'lerin ruhunu taşımıyo, o ruh o istek o hırs gitmiş, adnan hoca tam tersi açıklamalar yapmış olsaydı belki de bi dönüm noktası, bi kıvılcım olacaktı hem taraftar hem de futbolcular için, yazıklar olsun valla.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Protesto yapan kişilere, "Bunlar Galatasaray camiasının içinden olan insanlar değildir. Bunlar milyonlarca Galatasaray taraftarının üyesi değillerdir" sözleriyle tepki gösteren Adnan Polat, "Kendilerini Galatasaraylı kabul etmiyoruz. Elimizde 200 stat, 40 polis kamerasının görüntüleri var. İncelemelerini emniyetle birlikte yapacağız ve bu insanları stadımıza sokmayacağız. Burada, ailelerin rahatlıkla gelip, günlerini geçirecekleri bir ortam yaratma isteği içindeyiz. Bozulmasına müsamaha etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.
adnan polata karşı çok bir negatif görüşüm yoktu şimdiye kadar, hatta şirketleşme, kredi yapılandırmaları gibi ekonomik icraatleriyle başarılı bir yönetimi olduğunu düşünüyordum şimdiye kadar.

defol git bu takımın başından, sen kimsin be? allahın yalakası, sen mi karar vereceksin kim girer stada kim giremez diye? başbakan diyor ki bu herifin hiç bir katkısı yok, bu da çıkıp hala yüzsüz yüzsüz onu savunmaya çalışıyor. e senin şu stadda bir emeğin yoksa yıkıl git daha fazla küçük düşürme şu kulübü.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Olaylar öyle bi hale geldi ki, artık ne sırf Galatasaray'ı ilgilendiriyor, ne de sırf futbolu..

valla gönül isterdi ki galatasaray taraftarları birlik olsun, sadaka anlayışıyla kimse bizi kendine minnettar edemez, toki başkanını kınıyoruz, biletleri iptal edilen arkadaşlarımızın yanındayız desin protesto yapsın. fenerbahçeliler çıkıp galatasaray taraftarlarının yanındayız desin protestoya ortak olsun ama bunların hiçbiri olmuyor malesef. antu forumunda yazılanları okuduktan sonra, gsnin başkanının açıklamalarından sonra midem bulandı şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

demin izledim bayraktar'ın konuşmasını, adam ne sert giriş yapmış lan öyle haha

zaten sesini duyuramayacağını ya da konuşmasının kesileceğini falan düşünüyordu herhalde, makineli gibi saydırmaya başlamış birden.

hangi akla hizmet böyle bi konuşma yapmış onu da anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

xaty said:

Olaylar öyle bi hale geldi ki, artık ne sırf Galatasaray'ı ilgilendiriyor, ne de sırf futbolu..

valla gönül isterdi ki galatasaray taraftarları birlik olsun, sadaka anlayışıyla kimse bizi kendine minnettar edemez, toki başkanını kınıyoruz, biletleri iptal edilen arkadaşlarımızın yanındayız desin protesto yapsın. fenerbahçeliler çıkıp galatasaray taraftarlarının yanındayız desin protestoya ortak olsun ama bunların hiçbiri olmuyor malesef. antu forumunda yazılanları okuduktan sonra, gsnin başkanının açıklamalarından sonra midem bulandı şahsen.

bir fenerbahçeli olarak antu forumlarını dikkate almıyorum.taraftarın resmi sitesi filan değil orası.çoğu grup ordaki yazarlığını bıraktı zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...