Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyrantepede son durum

hozceri

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

benim kulübüm değil burası birinci madde.

bak iki ihtimal değerlendirelim:

1- galatasaray'ın bu stadın yapılmasına karşılık devlete asy'yi verişinden devlet kar etmiyorsa: o zaman bu projeyi onaylayan başbakan da, toki başkanı da, devlet malının kötüye kullanımından ötürü istifa etsinler. bizi zarara uğrattılar. durduk yere para harcattılar. benim vergilerimi zarara soktular.

2- devlet kar ediyorsa: o zaman hiç konuşmasınlar. sadece "işlerini" yaptılar, benim vergilerimi de yatırım amaçlı kullandılar.

3. Sporu geliştirmek , gençleri spora sevketmek gibi konularda da hükümet sorumludur . Avrupa standartlarına uygun böyle bir stadı , Avrupa arenasında ülkenin vizyonunu genişletmiş, Türkiye'nin en geniş taraftarına sahip bir klubün hizmetine sokmak hangi mantıkla yadırganabilir ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

hani İstanbul takımlarının hiçbirinin Türkiye'nin dört bir yanındaki suni taraftarından hazetmem ama TOKİ başkanı denen badem bıyıklı, Akp reklamcısı provokatöre verilen tepki gayet yerinde az bile yaptılar.

arka sayfaları okumadım
Toki başkanının konuşması
http://www.youtube.com/watch?v=srwiWQEQTRU
Sosyal ağlarda paylaş

Stadın içinde neyi tespit edicekler allasen?

hepsini sokmamaları lazım, böyle olursa da GS para kaybeder iyi olur ednancığıma. Ednan gitsin de kim gelirse gelsin GS'nin başına. Aziz'i sevmeyenleri anlamaya başladım resmen, rakibinin pis başkanı olması kötü bişeymiş sagdsfg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...