DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 hee ondan tutuşmuş paçalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 RTE: "Cikip Seyrantepe'de sunun bunn emegi var diyorlar. Seyrantepe'nin yapiminda Galatasaray'in bir kurus katkisi yoktur." RTE: "Ben farkli bir kulube gonul vermis olabilirim. TOKİ baskani baska bir kulube gonul vermis olabilir. " RTE: "Galatasaray'a bu yakisir dedik bunu yaptik. Dun aksam olan tum olumsuzluklar sahiplerinindir. Teferruata girmiyorum" RTE: "GS camiasi da dun yapilanlardan rahatsizlik duymustur. 310 trilyon harcadik bu stada. Bu stadin toplam yatirim bedeli 600 Trilyondur" RTE: "At denize balik bilmezse Halık bilir..." RTE: "Dün aksam Seyrantepe stadina gelenler 10 dakikada geldiler stadlarina girdiler. " RTE: "Ha Galatasaray 'in stadi kullanmasi icin de daha resmi anlasmalar yapilmadi. Onu da belirteyim..." RTE: "Atalarimiz ne guzel soylemis... 'Adam ola ki koyar dunyada bir eser, eseri olmayanin yerinde yeller eser'..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ya alsınlar şu stadı naparlarsa yapsınlar mis gibi samiyenimize dönelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Fizban tayyip seni yalanlıyor bak,adam 10 dakıkada taksıme ulastırıyoruz dıyor.tehdıt edıyor ufaktan tayyıp,hala ımzalanmadı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 akıllı olun, vermem stadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Öyle bir şey yaparsa en az 10 milyon seçmen kaybeder. Tabii ki verecek stadı paşa paşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 vermezmi vermez valla ama anlaşma yapılıcak dedi sonra mokoko nun cümle yarım kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 stad benim, oynatmam bak! -mahallenin tıknaz veledi ups, başbakanmış. pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 @doruk devletin ne mecburiyeti vardı yapmak için? ha elbette babasının hayrına yapmadı, galatasaraylılardan oy istemek için yaptı. ama yaptı işte adam. türk telekom sponsor oldu kimin? arapların. stadı toki yaptı kimin? hükümetin kuruluşu direk. e stad bitmeden bir kişi çıkıp eleştirdi mi bu topic burada. bittikten sonra reröre yapmak kolay. diyorum işte neden bir tane özel şirket yapmak istemedi madem bu kadar büyük kar var bu işte. eren talu iflas etti beceremedi. erdoğan bayraktar denen adam tabi şimdi konuşur bik bik eder, buna çanak tutan ağzını açıp laf demeyen adamlara müstehak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ee seyrantepe'yi vermezse GS, Ali Samiyen'e geri döner. Seyrantepe'yi teslim almadan, AliSamiyen'i teslim edecek bir anlaşma imzalamamıştır bu salaklar inşallah? Zaten öyle birşey olmazda, hani bariz "istersem yaparım, akıllı olun" psikolojisi yaratmaya çalışıyor patlak ampül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 devlet kar etmediği bir işe girmedi burada. kaldı ki, bu yatırımı tayyib bey kendi cebinden yapmadı. BENİM verdiğim parayla yaptı. BENİM. p.s. o toki başkanının maaşını da BENİM vergim ödüyor, hatırlatiyim. şerefsizlermiş. adama bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ahmedinejad said: türk telekom sponsor oldu kimin? arapların. Türk Telekom'un sponsor olmasının tek sebebi vergi olayları, kaçırmak vs. Telekom'un şuan ne kadar saçma şeylere para harcadığını bir bilsen, TT Arena'ya verilen sponsorluğa laf edemezsin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Metamatik basit. Hiçbir özel şirket yapmak istemedi. Neden? çünkü karlı bir iş değil. Toki yaptı neden, toki kar bekleyen bir kuruluş değil zararına da olsa çalışır. Sonuç: Benim verdiğim vergilerle yine rezillik, yine kepazelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Ahhah stadı vermezmiş. Yesinler restini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ahmedinejad said: @doruk devletin ne mecburiyeti vardı yapmak için? ha elbette babasının hayrına yapmadı, galatasaraylılardan oy istemek için yaptı. ama yaptı işte adam. türk telekom sponsor oldu kimin? arapların. stadı toki yaptı kimin? hükümetin kuruluşu direk. e stad bitmeden bir kişi çıkıp eleştirdi mi bu topic burada. bittikten sonra reröre yapmak kolay. diyorum işte neden bir tane özel şirket yapmak istemedi madem bu kadar büyük kar var bu işte. eren talu iflas etti beceremedi. erdoğan bayraktar denen adam tabi şimdi konuşur bik bik eder, buna çanak tutan ağzını açıp laf demeyen adamlara müstehak. büyük kar ali sami yen arazisinden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ahmedinejad said: diyorum işte neden bir tane özel şirket yapmak istemedi madem bu kadar büyük kar var bu işte. çünkü kar etmek için yapacağı yatırım çok fazla. sermayesi yetmedi kimsenin. ama edeceği kârı küçümsemiyor bu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 adnan polat eğer iyi bir başkan olduğuna inanıyorsa yarın çıkıp özrünü geri alır. Komedi ya, resmi antlaşmalar daha yapılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Laorx said: adnan polat eğer iyi bir başkan olduğuna inanıyorsa yarın çıkıp özrünü geri alır. Komedi ya, resmi antlaşmalar daha yapılmamış. alamaz abi geri özrünü gördük ali samiyenin daha kiraları ödenmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fizban senin vergin ödüyor eyvallah, toki'nin yaptığı iş bu kamu hizmeti değil abi. toki gidip köprü yol falan yapsa adama dersin işin bu. bu stadyum inşaatı devletin yapma mecburiyeti olmadığı bir olay. fenerbahçe stadı mesela sponsorlarca yapıldı. toki o yüzden zaten bu kadar dikleniyor, lütufda bulunmuş gibi davranıyor. diyorum işte size, toki olmasaydı bu stad şimdi biter miydi bitmez miydi. benim vergilerimle çalışıyor diye adama gel bana apartman yap diyemezsin mesela. ama adam senin kulübüne arsa karşılığı stad yaptı. sonra da küfür yiynce bağırıyor işte. o konuşmayı falan yapması saçmalık stadda. insanları daha çok tahrik etti öyle konusarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 İ.B.B Spor A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Selim Terzi denen şahıs, http://img827.imageshack.us/img827/336/hakaretu.jpg dün yuhalayan varsa gitsin dava falan açsın. adam küfür etmiş direk ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 benim kulübüm değil burası birinci madde. bak iki ihtimal değerlendirelim: 1- galatasaray'ın bu stadın yapılmasına karşılık devlete asy'yi verişinden devlet kar etmiyorsa: o zaman bu projeyi onaylayan başbakan da, toki başkanı da, devlet malının kötüye kullanımından ötürü istifa etsinler. bizi zarara uğrattılar. durduk yere para harcattılar. benim vergilerimi zarara soktular. 2- devlet kar ediyorsa: o zaman hiç konuşmasınlar. sadece "işlerini" yaptılar, benim vergilerimi de yatırım amaçlı kullandılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 neyse stad iyi oldu da insallah tayyip rage'e girip metroyu cevre düzenlemesini falan geciktirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fizban said: benim kulübüm değil burası birinci madde. bak iki ihtimal değerlendirelim: 1- galatasaray'ın bu stadın yapılmasına karşılık devlete asy'yi verişinden devlet kar etmiyorsa: o zaman bu projeyi onaylayan başbakan da, toki başkanı da, devlet malının kötüye kullanımından ötürü istifa etsinler. bizi zarara uğrattılar. durduk yere para harcattılar. benim vergilerimi zarara soktular. 2- devlet kar ediyorsa: o zaman hiç konuşmasınlar. sadece "işlerini" yaptılar, benim vergilerimi de yatırım amaçlı kullandılar. budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 @fizban aziz yıldırım zaten senin dediğini ima ediyor sürekli. stad gs'ye peşkeş çekildi diyor. adam stadı ziyaretinde bile söyledi bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 rakamları bilmiyorum. stadın seçim yatırımı olarak ben de gs'ye peşkeş çekildğine inanıyorum. ama stad gs'ye peşkeş çekildiyse, ve bunu utanmadan dillendiriyorlarsa başbakan ve toki başkanı, yarın istifa etsinler. tekrar söyliyim o zaman, BENİM paramla BENİM İŞİME YARAMAYACAK bir yatırım yapmaya, ardından da ÖVÜNMEYE hakkı yoktur bir ülkenin başbakanının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar