benjani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 geç kaldım biraz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Polat ne halt yemeye , Taksim'den metroyla 10 dakika da geldi taraftarlarımız falan diyor o zaman ? RTE ' nin yanında öyle bir demeç verdi. Ulan bari 20-25 dk de de gerçekçi olsun :D (Normal bi metro zamanında 20dk falan sürer çünkü ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 quad, biz de tem kenarından falan yürüdük, mac biter bitmez çıktık sanırım 11.40'ta taksimdeydik. oradan metroya girilmezdi direk gördük onu yani. ha bu arada, atlamıştım şunu. stadda küfür çok yoktu. vardı da azdı, o kadar her yerde olur. ama metroyla stada giderken, - ve metro durağı içinde beklerken - kız arkadaşımlaydım ve insanlığımdan utandım. türkiye'deki anaların en 2/3'üne milyonlarlca küfür geldi bugün. metroda kadının biri "beyler ayıp olmuyo mu bayanlar da var burada" diyor, onun yüzüne baka baka daha yüksek sesle ana avrat düz gidilmeye devam ediyordu. böyle ayılar her yerde var tabi de, bir metronun vagonu içinde bu kadar çoğunu görünce insan şok oluyo. stadda da sanırım benim gibi fenerli çoktu, ayağa kalkmayan fenerli olsun dendiğinde stadın arısı oturmaya devam ediyordu eki eki. ultraaslan da fos çıktı. not: taksimden geliş 25 dakika civarı, taksime gidiş değişken, 1 - 2 saat. o da sağ kalırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 abgici gucugucu başkanının ultraslancıkları aynı bizim gençfb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 mokoko said: http://www.ultraslan.com/oku.asp?okuID=2001 said: Kamuoyuna Duyurulur! Sevgili Galatasaray'lı kardeşlerim, Avrupa'nın en modern stadlarından birine sahip olmanın haklı gururunu bu akşam hep beraber yaşadık. Bu stadın projesinden yapımına kadar geçen süreçte tüm emeği geçen kişilere, Başkanlarımıza ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz teşekkür ve minnetlerimizi borç biliriz. Özellikle batıya açılan pencere olan Galatasaray'ımızın böyle bir mabede kavuşması için tüm bürokratik engelleri ortadan kaldıran, yapım aşamasında ise tüm birimlerin bil fiil 24 saat çalışması için gerekli talimatları veren, tabiri caizse bu stadın bitmesini belkide tüm Galatasaray'lılardan daha fazla isteyen ve bekleyen Başbakanımızın bugün stadımızda protesto edilmesi ne spor ahlakı ne siyasi görüş nede ezeli rekabetle adlandırlılabilir. Bu prıotestoya katılan tüm Galatasaraylı taraftarları ultrAslan olarak çok ciddi bir şekilde kınıyoruz. Daha düne kadar eski stadımızda şu yok, bu yok diye sitem edenler bize bu imkanın verilmesini sağlayan Başbakanımıza ancak teşekkür etmeli ve alkışlamalıydılar. Siyasi görüşleri için fırsat bekleyen bu aciz kişilerin aile terbiyelerini, Türk misafir perverliğini ve ahte vefalarını tekrar gözden geçirmelerini şiddtle tavsiye ediyorum. Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğana tüm iyi niyeti ve katkılarından dolayı ultrAslan olarak teşekkür eder saygılarımızı sunarız. Oğuz ALTAY ultrAslan Genel Koordinatörü Polat UA el ele , GS taraftarlığından soğutmaya çalışıyorlar heralde , kötü takım işini polat ele aldı , saçma sapan demeçleriyle UA da üzerine düşeni yapyıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 insan insan olmayinca uzay istasyonu da yapsan farketmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 said: Sevgili Galatasaray'lı kardeşlerim, Avrupa'nın en modern stadlarından birine sahip olmanın haklı gururunu bu akşam hep beraber yaşadık. Bu stadın projesinden yapımına kadar geçen süreçte tüm emeği geçen kişilere, Başkanlarımıza ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz teşekkür ve minnetlerimizi borç biliriz. Özellikle batıya açılan pencere olan Galatasaray'ımızın böyle bir mabede kavuşması için tüm bürokratik engelleri ortadan kaldıran, yapım aşamasında ise tüm birimlerin bil fiil 24 saat çalışması için gerekli talimatları veren, tabiri caizse bu stadın bitmesini belkide tüm Galatasaray'lılardan daha fazla isteyen ve bekleyen Başbakanımızın bugün stadımızda protesto edilmesi ne spor ahlakı ne siyasi görüş nede ezeli rekabetle adlandırlılabilir. Bu prıotestoya katılan tüm Galatasaraylı taraftarları ultrAslan olarak çok ciddi bir şekilde kınıyoruz. Daha düne kadar eski stadımızda şu yok, bu yok diye sitem edenler bize bu imkanın verilmesini sağlayan Başbakanımıza ancak teşekkür etmeli ve alkışlamalıydılar. Siyasi görüşleri için fırsat bekleyen bu aciz kişilerin aile terbiyelerini, Türk misafir perverliğini ve ahte vefalarını tekrar gözden geçirmelerini şiddtle tavsiye ediyorum. Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğana tüm iyi niyeti ve katkılarından dolayı ultrAslan olarak teşekkür eder saygılarımızı sunarız. Oğuz ALTAY ultrAslan Genel Koordinatörübu ne lan allah belasını böyle taraftar grubunun ha alpaslan gittikten sonra onun yerine geçen ergen beyinliler zaten aciz de, ultraslan falan çok yalan gerçekten. kimse kusra bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 mokoko said: http://img510.imageshack.us/img510/6609/yasinekremserimkufur.jpg bu kim lan?? asdadsa ilkokul rage, içimde bir ateş var atalay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 uA tirsmis, yan cizmis hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 vay be eskiden din ve devlet işlerinin birbirine karıştırırlardı şimdi , sporuda karıştırmaya başladılar.baştan aşağı herşey skandal harbi.tek suçsuz gs taraftarı , en büyük suçluda senelerce kendi başlarına bir stat yapamayan basiretsiz gs yönetimleri. açılışı fail oldu devamı nasıl olacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 O yokustan yukari gidenler TEM'e gidiyordu demek eheh, biz de merak ediyorduk onlarin nereye gittigini. Biz erken cikinca kimse yoktur iyi oldu diye ilerliyoruz, bir baktik ilerde bir suru insan var. Bir de bati tarafindaydik biz, metro yoluna ulasana kadar millet cikti iyice zaten cok sikilmisti herkes mac bildigin bayikti. Ajax top ceviriyor sut bile cekmiyorlar ayip olmasin diye, GS cok etkisiz kaliyor vs. Stada maca gelecekler cidden iki kere dusunsun, standart taraftar profili fizban'in dedigi gibi gayet seviyesiz ve saygisiz zaten. Ulasim cok buyuk bir sorun ozellikle kalabalik olacak maclarda. Iceride bildigimiz hot dog 16TL, litrelik siselerden plastik bardaga zenci dudagi payi ile doldurulan ilik ve asidi kacmis Cola Turka 8TL. Bunlarin disinda stadin ici disi gayet guzel hayirli olsun GSlilere ama taraftarlarinizi hic begenmedim acikcasi. Ultraslan grubunun nerde oldugunu bile anlamadim. Kale arkalarinda biraz hareket vardi ama daha dakika 2 stadda resmen tezahurat yoktu. Biletli taraftar geldiginde farkli olur insallah ama sadece Ultraslan biraz goturebilmeliydi atmosfer isini. Akustigi felan gayet iyi cunku stadin, tribunler birbirlerine cok yakin ve saha tribunlere cok yakin. Tam bir cehennem havasi yaratilabilir. Carsi orda olsa nasil bir ortam olacagini dusunemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 aksırıncaya, tıksırıncaya kadar ıslık, protesto yuhalama sana RTE. az bile bunlar. Daha fazlasını hakediyorsun. Yavaş yavaş için de ki o irin, nefret dışa vuruyor. Görenler görüyordu ama kör gözlerde açılıyor. 50bin kişiye polis salmak sıkar tabi. anca kameralardan takip yapıp polisleri takarsın peşlerine, mali müşavirleri. Kalıpsız Adnan ve tayfası ve gudik UltrAslan da kuyruğunu kıstırıp yalakalıkta boyut atlar anca. ne Adnan hatırlanacak yıllar sonra ne UltrAslan. Ama birileri bu stadın açılışında yapılan protestoyu ve kime ne diye yapıldığını hatırlayacak. O Türk Telekom yazısı silinecek oraya gene bir yönetim Ali Sami Yen yazdıracak. Ama sizlerin duvarda asılı olan portrelerinize bile bakan olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 SeaGle said: Adnan Polat'ı yuhalayan davarlara deli oldum burada. SeaGle said: RTE en sıkışık anlarda girmeseydi o işin altına şimdi evde oturup tv izliyor olacaktı onlar yanlız. Yukarıda allah var, karıştırmamak lazım konuları. inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ultraslan a bilet, kombine lazım.o yüzden yerinde bir açıklama olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 şeyh uçmaz müritleri uçurur derler ya. hah bizim başbakanı da kulları padişah yapıyor. Hani padişahlara bile " mağrur olma padişahım senden büyük allah var" diyen olurmuş. Bizimkine onu diyende yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Laorx said: mokoko said: http://img510.imageshack.us/img510/6609/yasinekremserimkufur.jpg bu kim lan?? asdadsa ilkokul rage, içimde bir ateş var atalay. AB genel sekreterliği müşaviriymiş adam. Yakışır. Kalite paçalardan akıyor. lol hesabıda kapatmış canım benim. zibilyon tane SS ile, cache ile nereye kadar. takke düştü kel göründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bu adamın babası yolsuzluklardan hüküm yemiş biri bu arada geçtiğimiz senelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 günün en güzel kısmı rteyi yuhlamak ve toki başkanı denen sefile ağzının payını vermekti bence yoksa stat tam bitmemiş bile çamur içinde yerler duvarlar boyasız falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Quadrophenia said: Iceride bildigimiz hot dog 16TL, litrelik siselerden plastik bardaga zenci dudagi payi ile doldurulan ilik ve asidi kacmis Cola Turka 8TL. yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ya ulaşım nereye sıkıntı değildi oraya sıkıntı olmasın :) taraftara gelince açılış maçı oldugundan kim kime ne tipler var belli olmaz tabi ama ztn şu apaçi tayfalarının ayagı kesilir.samiyen bildiğin gecekonduydu.pisti.tam barzoların rahat hareket edebilceği ortamdı ama barınamazlar burda hemen olmaz bu ama uzun vadede olur.fenerbahçe stadı için ben hep diyorum.giy gömleği sık parfumu hatun kesmeye git bırak maçı.burası öyle olur işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 hamsilipilav said: Quadrophenia said: Iceride bildigimiz hot dog 16TL, litrelik siselerden plastik bardaga zenci dudagi payi ile doldurulan ilik ve asidi kacmis Cola Turka 8TL. yalan Nasil yalan yahu fisi hala cebimde, koskoca menu de asmisti adamlar. En azindan Bati VIP de boyleydi diger yerleri bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 haberturkte amma yazmıs yok adnan polat ağlamış.istifa edebilirlermiş.gerçi etsinler güzel olurda acaba ıslıklayanları tespit işini nasıl yapıcaklar sonuçta 3-5 kişi ıslıklanamadı bikaç bin kişi ıslıklamıştır adam deseki mesela ben başbakanı ıslıklamadım yada tepki olarak ıslıklamadım kutlamak için ıslıkladım gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Sparkcaster said: SeaGle said: Adnan Polat'ı yuhalayan davarlara deli oldum burada. SeaGle said: RTE en sıkışık anlarda girmeseydi o işin altına şimdi evde oturup tv izliyor olacaktı onlar yanlız. Yukarıda allah var, karıştırmamak lazım konuları. inanılmaz İnanamazsın tabi, karşılığını elbet aldılar ama yine de elini öyle riskli bi işin altına sokarak bir stad bağışlamış gibi birşey oldular. Kimse "ay lav yu tayyip" diye bağırılmasını istemiyor zaten. Orada hepi topu oturacağı 90 dadikaydı ve bi daha milli maç harici de uğrayacağını sanmıyorum. Adamların her olaydan mağduriyet yonttuğunu bildiğiniz halde şöyle bi projenin son gününde ayıya dayı denilseydi ne olurdu? Bırak 90 dakika sonra gidecek zaten. Şu kadar tantana çıktı, stad yaptık lölölö oldu denildi. E diyecek tabi elinde koz var, başkanından en alt yöneticisine kadar söylüyorlar proje duruyordu diye. Bırak 90 dakika ego şişirsin gitsin. Adnan Polat meselesine gelirsek, her ne kadar futbol başarısızlığı onun eseri gibi görülse de durum öyle değil. En azından adam dürüst, her konuşulan lafı eninde sonunda bi tv programında açıklayıp izah ediyor. Doğru mu yanlış mı anlatıyor. Polat'ın attığı adımlar genelde çok doğruydu ama gerek futbol takımının içinde oluşan yapılanma, gerek bu yapılanma sonucu gelen başarısızlıklar ve bu başarısızlıklara bağlı gelişen maddi yetersizlikler planların içine etti. Polat'ın son dönemde gördüğüm tek hatası sanırım o yapılanmayı çözememekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 mokoko said: http://img510.imageshack.us/img510/6609/yasinekremserimkufur.jpg bu kim lan?? asdadsa Bu arada bu ne lan, devlet erkanına internet kullanmak yasaklansın of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Red said: ya ulaşım nereye sıkıntı değildi oraya sıkıntı olmasın :) taraftara gelince açılış maçı oldugundan kim kime ne tipler var belli olmaz tabi ama ztn şu apaçi tayfalarının ayagı kesilir.samiyen bildiğin gecekonduydu.pisti.tam barzoların rahat hareket edebilceği ortamdı ama barınamazlar burda hemen olmaz bu ama uzun vadede olur.fenerbahçe stadı için ben hep diyorum.giy gömleği sık parfumu hatun kesmeye git bırak maçı.burası öyle olur işallahİnsanların anlamadığı olay, "metro çektik ulaşımı çözdük" mantığının yanlış olduğu. 50k adamı tek yolla taşıyamazsın o stada. Bakın diğer stadlara, İnönü'ye taksimden yürüyebilirsin, Beşiktaş'tan yürürsün, Motorla-Vapurla ulaşırsın, en olmadı Maçka'dan bile yürüyerek inersin. Bu yüzden ulaşım sıkıntısı yok. Saraçoğlu'nda ise Kadıköy'e onlarca ulaşım yolu var, Kadıköy'den 10 dakika yürüme mesafesi. Onun dışında metrobüs geldi, trenle ulaşım var, otobüs var. Böyle alternatif yolların olacak ki o stada ulaşım kolay olsun. Metro ve otobüsle olacak iş değil yani o sorunu çözmek. Metrobüs tarzı bir yol, veya en azından büyükdere caddesi'ne yürüme mesafesi olsaydı, o zaman sorun kalmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar