Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyrantepede son durum

hozceri

Öne çıkan mesajlar

Kimse merak etmesin,stat takır takır yapılıyor valla...En son "bu işi Eren Talu beceremez" diye diye ihaleyi başkasına vermek isteyenler de sustu artık..Herşey planlandığı gibi giderse Ekim 2009'da bitiyor.Yollar bitti gibi her gün önünden geçiyorum,metroya bağlanacak fln gerçekten çok harika olacak...Hadi hayırlısı
Sosyal ağlarda paylaş

chesterfield said:
Mumu said:
bi devlet yardımı da biz alamıyoruz ki stad yapalım.

eheh, bizim AVRUPA'dan torpilimiz var, siz Edirne'yi geçemediğiniz için sizin iş zor.

*sen başlattın. ayrıca işin aslını bilmeden konuşuyorsun, aynı bjk'nin 2 şampiyonluk olayında bilip bilmeden atıp tutanlar gibi.

ben dalga geçiyorum devlet yardımı falan diye. keşke devlet her takıma stad yapsa. en azından gözümüz gönlümüz açılır tarlalarda maç izlemekten kurtuluruz.

içini ferah tut yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Çoğu insanın anlamadığı konu şu,evet biz devlete mecidiyeköydeki arsayı bıraktık onun yerine seyrantepeyi aldık..Evet haklılar mecidiyeköy zaten bizim değil,yani kiralık bir arsa ve biz devlete onu geri verip onun yerine tabulu seyrantepe(daha az değerli) onu aldık o da doğrudur...Ama sonuçta her ne kadar mecidiyeköy bizim olmasa bile orada bir stat var ve o 49 yıl bitince de yeniden kiralalanacktı sonuçta sonsuza kadar böyle giderdi,istediğin kadar senin olsu olmasın seyrantepe projesi olmasaydı ASY yıkılmayacaktı ki sonuçta o arsa hiçbir şekil devletin olmayacaktı(devletin olmayacaktı derken oradan yararlanamazdı zaten anlamında).E anlaşma nasıl oldu biz orayı devrettik şehrin ortasında değerli bir yeri devlete verdik,bir sürü sorundan şişli belediyesini de kurtardık,nispeten şehir dışında çok daha az değerdeki arsayı aldık...Sonuçta burdan 2 tarafta karlı çıkmış oldu hem devlet "zaten kiralık bile olsa hiç bir zaman kullanamayacağı bir arsa" yı alıp değerlindirecek,hem o bölge rahatlayacak,hem de Gs Seyrantepeye stadını yapıp oraya taşınacak böylece 2 tarafta karda olacak...Devlet de aptal değil heralde o da bu işten zarar görmediğini bliyor devletin bir zararı yok bu konuda...(Ki buna onay verenlerin başında başbakan geliyor)..
Olay benim bildiğim kadarıyla fenerlilerin itirazı arsa yüzünden oluyordu hep sanırsam....
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...