Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyrantepede son durum

hozceri

Öne çıkan mesajlar

Klüp binası ali samiyenden ayrı olduğu için yine galatasaray'da kalıyor olması lazım muhtemelen şube olarak falan kullanılır.
Burda kritik nokta şu, TOKİ yasal olarak türkiyede toprak konusunda aşırı yetkili bir kurum.
Galatasaray Ali Sami Yen stadını yıksa da yerine sadece stat yapabiliyordu mevcut yasal düzenlemede ve öyle 50000 kişilik bir stat falan yapılamıyordu. Stadın olduğu araziyi de kendisinin veya başka birisinin değerlendirme şansı yoktu çünkü GSGM'ye ait bir spor kompleksi arazisiydi orası.
Seyrantepe yine aynı şekilde devlete ait ihalesi yapılıcak bir araziydi.
Toki şunu yaptı yetkileriyle Seyrantepe arazisini Galatasaray'a ihale etti.
Arkasından Ali Sami Yen stadının üzerinde yer aldığı araziyi model değişimi uygulayarak normal statüde üzerine iş merkezi/alışveriş merkezi yapılabilicek bir arazi statüsüne getirdi. Bu durum toplama vurulduğunda Toki/Devlet ve şişli belediyesi bu işten karlı çıkıcak. Varyap uzunlar ya ufak bir zararla yada karsız olarak kapatıcak olayı yalnız işte yaptıkları reklam çok büyük kazanç sağladı Varyap'a.

Lafın özü yasalara göre bu işi Türkiye'de tek yapabilicek kurum Toki'ydi ve yaptı.

3-5 tane kendini bilmez,yok stat yapamadınız yok biz kendimiz yaptık vs diye ağlamaya devam edebilirler ortada Galatasaray klübünün iyi yönetilerek kazandırılan bir stat var ve bu stat şuan için Türkiye üzerindeki en iyi stat oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

onu ben de biliyorum :)

"aa bizim stada milli maç almışlar" diye sevinen taraftar grupları yerine en azından "bu sene milli maçlar bu stadda" denir , abidik gubidik tarftar grubu eğlencelerine meydan verilmemiş olunur. hele yenik duruma düşersek milli maç tribünleri tiyatro alanına dönüyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

onu ben de biliyorum :)

"aa bizim stada milli maç almışlar" diye sevinen taraftar grupları yerine en azından "bu sene milli maçlar bu stadda" denir , abidik gubidik tarftar grubu eğlencelerine meydan verilmemiş olunur. hele yenik duruma düşersek milli maç tribünleri tiyatro alanına dönüyor :)
sırf istanbulu düşünmeyin ama
Sosyal ağlarda paylaş

acılır kardesim ne var? iki ulke arasındaki iyi iliskileri gosterebilir tribünler. ille sizin gibi stat yakarak mı taraftar olunacak?

sadece tek bir statta mac yapılması cok sacma. tum anadoluda puan macları yapılır. zaten nerede yapılırsa yapılsın milli maclarda stattaki seyirciden fazla bisey beklemeyin. bolca bayrak ve turkiye turkiye tezahuratından farklı bisey olmaz tribünde.
Sosyal ağlarda paylaş

senin karadeniz insanı hakkında bilgi sahibi olmadığını düşünüyorum. trabzon-rize/gürcü-macir hakkında bilgi, tecrübe sahibi olmadan böyle yüzeysel konuşman yanlış. trabzonda türkiye tribünlerinde gürcü bayrağı açılıyorsa ve gürcistan lehine tezahürat yapılıyorsa ortada sorun var demektir. almanya-türkiye muhabbetiyle kıyaslanamıcak bir sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

milli maçta rakibi desteklemek komik yalnız, şunu savunmayın bari.

dostluğu gösterirsin tabi ki. barış kardeşlik vs. pankart ile sahaya çıkarsın.

ancak sen kendi tribününde rakip takımın bayrağını açarsan o sahadaki türk futbolcuların psikolojisi sence iyi yönde mi etkilenir bundan?
Sosyal ağlarda paylaş

@LucifeL senle anlasmamız imkansız gibi gorunuyor.
@Holy bayrak acarsın abicim durur kenarda. Yanında zaten binlerce Turk bayragı da olacak. Ama rakip takımı desteklemezsin tribünde, sadece iki ülkenin dostlugunu gosterme amacıyla acarsın bagragı. Bakın biz sizi seviyoruz, nefret beslemiyoruz gibisinden. Kibarlıktır yani bu benim gozumde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...