Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyrantepede son durum

hozceri

Öne çıkan mesajlar

Real Madrid kriz döneminde Bernabeu'nun arazisini devlete sattı ertesi gün 50 yıllık vade ile satın aldı. Devlet takımların stadyumlarına tabii ki katkıda bulunacak. Hiç katkı almadan özkaynak ile o stadyumu Türkiye'de hiçbir takım dikemez. Devlet olur, sponsor olur, başkanların kulisi olur bir şekilde yapılıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten kulüplerin sahip oldukları üst kullanımı=tapu gibi bir yerde...Sonuçta 49 yıllığına üst kullanım hakkı verilmiyor mu takımlara,o zaman sona erince hadi bakalım yıkıyoruz stadı mı diyecekler,yine 49 yıl neyse verilecek...Pek bir farkı yok pratikte...En azından benim bildiğim M.Yılmaz gibi bazı yazarlar tarafından yaygara kopmasının sebebi üst kullanım hakkının tapu ile değiştirilmiş olması,Seyrantepe'nin tapusu Galatasaray'a geçiyor...Ama sonuçta dediğim gibi Sami Yen arazisinin tapusu yoktu da ne farkı vardı sanki...
Durum başka birşeyse bilmiyorum,benim hatırladığım bu yönde...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de onu söyledim zaten,pratikte kiralanması ile sahibi olması arasında pek fark çünkü kalkıpta o stadı yıkacak halleri yok,Galatasaray varolduğu sürece...Benim bildiğim Seyrantepe arazisi Galatasaray'ın olacak,ki yaygara buradan kopuyor diye biliyorum,yanlışsa düzeltin...
(Yani tapusu olmayan ASY arazisi -sadece üst kullanım hakkı alınmış- verilip,Seyrantepe tapulu alınacak,Fenerlilerin itiraz ettikleri nokta buydu sanırım)...
Ben de diyorum ki,ASY'nin tapusu yoktu da ne farkı vardı sanki,süresi bitince gelip yıkacaklar mıydı sanki...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...