UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 @lucifel Sizin stat da babanın zaten dimi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 lucifel süpersin :D bi tur size de bindiririz aglama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Stadın gün ışığı alma durumları vs nasıl,ben onu merak ettim...Sanki pek güneş almıyor gibi,çimleri olumsuz etkileyebilir mi acaba?... Gidenler,görenler,gün içinde nasıldır bilenler var mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 cidden hala devlet hayrına stad yapoyor diye atarlananlar var ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Sotto said: Stadın gün ışığı alma durumları vs nasıl,ben onu merak ettim...Sanki pek güneş almıyor gibi,çimleri olumsuz etkileyebilir mi acaba?... Gidenler,görenler,gün içinde nasıldır bilenler var mı.. 20 yıl önce güneş alması gerekirdi stadyum ve çimlerin, ama şu an gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 İyi o zaman..Hayır çünkü bazı ultra modern stadlarda yaylı sistemle dışarı çıkıyor çimler iyicene güneş alsın diye,sanki hala güneşin iyi etkisi oluyor diye biliyorum ama gerekmiyorsa no problem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bu stad devletin de değil aslında.. burada patronun oğlu mevkisinde çalışan bi arkadaş vardı.. onun direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Valla bunu yazmaya gelmiştim Fizban yazmış benden önce. Tayyibin oğlu mevkiinde çalışıyorum ben,benim bu stat :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 asıl mesele toki arenanın kim tarafından hangi kaynakla yapıldığı değil yeğen, Mecidiyeköydeki eski tekel fabrikası ve eski stadın kime peşkeş çekileceği, kimlerin aracılık ayağına niyetlenceği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Real Madrid kriz döneminde Bernabeu'nun arazisini devlete sattı ertesi gün 50 yıllık vade ile satın aldı. Devlet takımların stadyumlarına tabii ki katkıda bulunacak. Hiç katkı almadan özkaynak ile o stadyumu Türkiye'de hiçbir takım dikemez. Devlet olur, sponsor olur, başkanların kulisi olur bir şekilde yapılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Ya zaten kulüplerin sahip oldukları üst kullanımı=tapu gibi bir yerde...Sonuçta 49 yıllığına üst kullanım hakkı verilmiyor mu takımlara,o zaman sona erince hadi bakalım yıkıyoruz stadı mı diyecekler,yine 49 yıl neyse verilecek...Pek bir farkı yok pratikte...En azından benim bildiğim M.Yılmaz gibi bazı yazarlar tarafından yaygara kopmasının sebebi üst kullanım hakkının tapu ile değiştirilmiş olması,Seyrantepe'nin tapusu Galatasaray'a geçiyor...Ama sonuçta dediğim gibi Sami Yen arazisinin tapusu yoktu da ne farkı vardı sanki... Durum başka birşeyse bilmiyorum,benim hatırladığım bu yönde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 said: Ya zaten kulüplerin sahip oldukları üst kullanımı=tapu gibi bir yerde...yeni stad kiralık değil devletten, galatasaray'a ait direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ben de 49 yıllığına kiralık diye biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 49 yıllığına kiralık olması lazım ben de öyle hatırlıyorum da 49 yıla yenisi yapılır zaten hem kim öle kim kala sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 turkiye'deki statların tamamı gsgm'nin. ust kullanım hakları kuluplerin. stadın tapusunun kimde oldugunun ne onemi var ayrıca? o stadda kim maclarını oynayacaksa onun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ehueh 49 yıl sonra aziz yıldırım aslantepenin üst kullanım hakkı için uğraşıyomuş falan=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Ama 49 yıl sonra Aziz Yıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Ben de onu söyledim zaten,pratikte kiralanması ile sahibi olması arasında pek fark çünkü kalkıpta o stadı yıkacak halleri yok,Galatasaray varolduğu sürece...Benim bildiğim Seyrantepe arazisi Galatasaray'ın olacak,ki yaygara buradan kopuyor diye biliyorum,yanlışsa düzeltin... (Yani tapusu olmayan ASY arazisi -sadece üst kullanım hakkı alınmış- verilip,Seyrantepe tapulu alınacak,Fenerlilerin itiraz ettikleri nokta buydu sanırım)... Ben de diyorum ki,ASY'nin tapusu yoktu da ne farkı vardı sanki,süresi bitince gelip yıkacaklar mıydı sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 alisamiyen'in üst kullanım hakkından vazgeçip kendimize ait stat yaptırdık tokiye. üst kullanım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 üst kullanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bulamadım valla nette bunla ilgili yazı da herkes yanlış ben doğru değilimdir herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=seyrantepe+49+y%C4%B1l+%C3%BCst+kullan%C4%B1m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Ben de aynı şeyleri söyledim Cthulhu...Ama yanlışız sanırım:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 CthuLhu said: alisamiyen'in üst kullanım hakkından vazgeçip kendimize ait stat yaptırdık tokiye. üst kullanım değil.üstünü likor fabrikasının olduğu Galatasaray araziside verildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 galatasaray'ın orda tek arazisi cadırın oldugu bolum. bir de arkasındaki kulup binası var. zaten store stadın altında olacak. kulup binasını da komple stada tasıyorlar. ali sami yen ve cevresi ile isimiz tamamen bitecek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar