toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 fotoshop o, koltukların tamamı takılmadı henuz. cimler ve yanlarda kalan bosluklara suni cim serildi, kaleler takıldım. tribunun kaleye uzaklıgı resmen ingiltere ligi gibi :) teller kalksa tam super olacak, onu da kulube teslim edildiginde kulup kendi yapabilirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 DoruK said: Bunu koymaya gelmiştim, tüylerim diken diken oldu sabah sabah görünce :) Kadıköy daha iyi diyenler var üstte, zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mimari olarak sorun var. Stadın güneş alışı oldukça kötü ve Stad zemini avrupadaki diğer üstü bu tarz stadlar gibi dşarı çıkmıyor. İşallah bozuk zeminlere muhtaç kalmayız. Nasıl halledicekler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Holy said: doğru, kadıköy burdan iyi hala holy harikalar diyarında. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 http://seyrantepesporkompleksi.com/wp-content/uploads/2010/10/044.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 http://media1.ntvspor.net/C/I/75/gs3_61NRU.jpg tribünlerin sahaya 0 olması muhteşem olmuş ama türkiyede bu iş biraz sakat polisten barikat kurmak zorunda kalıcaklar sürekli. bizim insanımız enseye şaplak atar tanımaz ronaldo messi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 barnacle said: http://seyrantepesporkompleksi.com/wp-content/uploads/2010/10/044.jpg inşaatı bitirdik bile hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 abov super olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Soldan 2. Trasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 koltuklari, yanmaz,sokulmez,kirilmaz malzemeden yapsalar bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 öyle bir malzeme mi var lan? yanmaz kırılmaz olur da sökülmez diye bişey yok türk insanından bahsediyoruz. gerekirse ağır sanayi hamleleriyle girişir ama o koltukları söker! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 her deplasmanda kırılmadık cam, ayna, klozet bırakmayan, üstelik son maçta utanmadan yangın çıkaran misafir taraftar grubundan bahsediyoruz. galatasaray taraftarı göz önüne alınarak bence bilakis bu özellikler aranmamalı, malzemenin ucuzuna kaçılmalı. uzun vadede masrafını amorti eder bu ucuz malzemeler, yoksa önüne geçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 olimpiyat stadına gittin mi holy? yanmaz oldugunu zannetmiyorum ama kesinlikle kırılmıyor, sokulmuyor. oyle bi malzemeden yapmıslar ki, egilip bukuluyo ama kırılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Of arkasokak bi git ya, geçen sene son maçtan sonra da içinizdeki cimbomlular yaktı di mi stadınızı, timsah yürüyüşü yapanlar da cimbomluydu muhtemelen. sizin taraftar bi tane, sütten çıkmış ak kaşık, bizimkiler kaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Arkasokak said: her deplasmanda kırılmadık cam, ayna, klozet bırakmayan, üstelik son maçta utanmadan yangın çıkaran misafir taraftar grubundan bahsediyoruz. galatasaray taraftarı göz önüne alınarak bence bilakis bu özellikler aranmamalı, malzemenin ucuzuna kaçılmalı. uzun vadede masrafını amorti eder bu ucuz malzemeler, yoksa önüne geçilemez. http://www.youtube.com/watch?v=7_KIzbktgJk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 toggie said: olimpiyat stadına gittin mi holy? yanmaz oldugunu zannetmiyorum ama kesinlikle kırılmıyor, sokulmuyor. oyle bi malzemeden yapmıslar ki, egilip bukuluyo ama kırılmıyo.bir kere gittim olimpiyata da dikkat etmedim koltuklarına. azmine bakar abi sökmeye çalışan adamın, sökmek isteyen her türlü söker diye düşünüyorum ben. kırılmaz ve yanmaz olmasına karşı değilim ama onlar yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 sokmek dedigin kırmak iste. hayır cok saglam malzemeden yapılsa azim eder kırar diyecem de olay o degil. malzeme yumusak oldugundan kırılmıyor, esniyor :) turkiyedeki hayvanoglu hayvan seyirciye bence super cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 nileppezdel said: Of arkasokak bi git ya, geçen sene son maçtan sonra da içinizdeki cimbomlular yaktı di mi stadınızı, timsah yürüyüşü yapanlar da cimbomluydu muhtemelen. sizin taraftar bi tane, sütten çıkmış ak kaşık, bizimkiler kaka win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 toggie said: sokmek dedigin kırmak iste. hayır cok saglam malzemeden yapılsa azim eder kırar diyecem de olay o degil. malzeme yumusak oldugundan kırılmıyor, esniyor :) turkiyedeki hayvanoglu hayvan seyirciye bence super cozum.yok ben azimle derken vida yerlerinden sökmeyi kastetmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hepsini kırmızı yapmaları hoş olmamış bence. Kırmızı beyaz takımmışız gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 daha iyi yahu. ortaya koltuklara GALATASARAY falan yazılır sarı ile gayet yeterli. rengarenk stadlar lahmacun salonu gibi olur. sakın merdivenleri sarı boyamak gibi bir hata yapmasınlar da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Negzel olmuş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 samiyenden sonra çok enteresan olcak ya ben ztn ilk kaybolurum bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Çok iyi abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar