Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyrantepede son durum

hozceri

Öne çıkan mesajlar

her deplasmanda kırılmadık cam, ayna, klozet bırakmayan, üstelik son maçta utanmadan yangın çıkaran misafir taraftar grubundan bahsediyoruz. galatasaray taraftarı göz önüne alınarak bence bilakis bu özellikler aranmamalı, malzemenin ucuzuna kaçılmalı. uzun vadede masrafını amorti eder bu ucuz malzemeler, yoksa önüne geçilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

her deplasmanda kırılmadık cam, ayna, klozet bırakmayan, üstelik son maçta utanmadan yangın çıkaran misafir taraftar grubundan bahsediyoruz. galatasaray taraftarı göz önüne alınarak bence bilakis bu özellikler aranmamalı, malzemenin ucuzuna kaçılmalı. uzun vadede masrafını amorti eder bu ucuz malzemeler, yoksa önüne geçilemez.

http://www.youtube.com/watch?v=7_KIzbktgJk
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

olimpiyat stadına gittin mi holy? yanmaz oldugunu zannetmiyorum ama kesinlikle kırılmıyor, sokulmuyor. oyle bi malzemeden yapmıslar ki, egilip bukuluyo ama kırılmıyo.
bir kere gittim olimpiyata da dikkat etmedim koltuklarına. azmine bakar abi sökmeye çalışan adamın, sökmek isteyen her türlü söker diye düşünüyorum ben.

kırılmaz ve yanmaz olmasına karşı değilim ama onlar yapılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

sokmek dedigin kırmak iste. hayır cok saglam malzemeden yapılsa azim eder kırar diyecem de olay o degil. malzeme yumusak oldugundan kırılmıyor, esniyor :) turkiyedeki hayvanoglu hayvan seyirciye bence super cozum.
yok ben azimle derken vida yerlerinden sökmeyi kastetmiştim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...