aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 metro yapmıyoalr mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 heaa di mi o yetişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Metro var metro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Masquerade said: ccc toprak kayması ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 yepisyeni stad kaydı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 gemi gibi bişey bu yüzen stad yapsaymışız keşke boğazda oynardık maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 toki baskanı açıklama yapmış"üzerini kapatmıyacagız,isterse gs sonra kapattırabılır dıye" Yakında koltukları biz koymuzcaz,kaba insaat verıcez de dıyebılırler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 miyaw33 said: toki baskanı açıklama yapmış"üzerini kapatmıyacagız,isterse gs sonra kapattırabılır dıye" Yakında koltukları biz koymuzcaz,kaba insaat verıcez de dıyebılırler. çünkü tokinin görevi değil çatıyı kapatmak, beyinsiz toki görevlileri kendi işleri neyse ondan bahsedip "ne çatısı çatı ne arar la bazarda" tribinde oldukları için yanlış yansıyor.. çatı yapılacak ve bi sonraki sezon açılır kapanır durumda olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Ben sanki TOKİ o konuda da söz vermişti gbii hatırlıyorum ama eğer başka bir firma yapacaksa ve para vereceksek gerek yok kapatmasınlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 anlamam inşaat işinden ama o stadı nasıl oraya nasıl dikmişler? sağdan soldan toprak kayması olmasın sonra? yağmur çamur derken temel ne kadar derinde olursa olsun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Valla çatı yapmak bayağı bir maliyet zaten, açılır kapanır yapılması daha büyük maliyet ve en önemli maliyetide bakım masrafları zaten. Bizim klüpler o yükün altına girmeye hazır değil, kapatılma faslını es geçecekler bu yüzden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 şu stad hakkaten çok iyi oldu ya koskoca galatasaray 10 bin kişilik stadda oynuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 zaten 20 yıla uzaya inşaa edilcek artık binalar.vazgeçsinler baride uzayda yaptırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Turkceplease said: zaten 20 yıla uzaya inşaa edilcek artık binalar.vazgeçsinler baride uzayda yaptırırlar hoşgeldin troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 küçükmüş stad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Çok hoş bir stad olacağa benziyor. galatasaray güle güle kullanın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 unK said: Turkceplease said: zaten 20 yıla uzaya inşaa edilcek artık binalar.vazgeçsinler baride uzayda yaptırırlar hoşgeldin troll öle deme abi.3 nesil öteden beri gs yeni stada geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 aquila said: küçükmüş stad. küçük ama etkili : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 güzel olsun da, önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Pazar günü geçtim yanından, gayet iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Darksun said: Valla çatı yapmak bayağı bir maliyet zaten, açılır kapanır yapılması daha büyük maliyet ve en önemli maliyetide bakım masrafları zaten. Bizim klüpler o yükün altına girmeye hazır değil, kapatılma faslını es geçecekler bu yüzden =) kim dedi bunları sana bilmiyorum da klubün es geçme gibi bir fikri yok ayrıca bakım maliyetleri de gayet cüzi miktarlar. gazete haberleri hep bunlar. ama bilerek konuşuyorsan söyle de öğrenelim hepimiz ben de merak ediyorum çok çünkü bu durumu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 çatı konusunda bikaç yerde daha gördüm üstü kapanmıcak diye uefa üstü kapalı maçlara izin vermiyormuymuş neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 olur mu öyle iş yahu yanlış hatırlamıyorsam rotterdam stadının üstü kapanıyodu gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Red said: çatı konusunda bikaç yerde daha gördüm üstü kapanmıcak diye uefa üstü kapalı maçlara izin vermiyormuymuş neymiş Ahah :D bunu diyen iyi sıkmış yalnız, stadın üstü açılır kapanır olacak eğer önceden belirlenen yapılırsa. Tamamen kapalı stad mı var? Açılır kapanır modda benim bildiğim tüm üstü kapanabilen futbol stadları. Şampiyonlar ligi maçında maç saatinde açılır çatı olur biter :) Para sıkıntısı yüzünden kapatmazlar kapatmazlarsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar