Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyrantepede son durum

hozceri

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
miyaw33 said:

toki baskanı açıklama yapmış"üzerini kapatmıyacagız,isterse gs sonra kapattırabılır dıye"
Yakında koltukları biz koymuzcaz,kaba insaat verıcez de dıyebılırler.

çünkü tokinin görevi değil çatıyı kapatmak, beyinsiz toki görevlileri kendi işleri neyse ondan bahsedip "ne çatısı çatı ne arar la bazarda" tribinde oldukları için yanlış yansıyor.. çatı yapılacak ve bi sonraki sezon açılır kapanır durumda olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Darksun said:

Valla çatı yapmak bayağı bir maliyet zaten, açılır kapanır yapılması daha büyük maliyet ve en önemli maliyetide bakım masrafları zaten. Bizim klüpler o yükün altına girmeye hazır değil, kapatılma faslını es geçecekler bu yüzden =)

kim dedi bunları sana bilmiyorum da klubün es geçme gibi bir fikri yok ayrıca bakım maliyetleri de gayet cüzi miktarlar. gazete haberleri hep bunlar. ama bilerek konuşuyorsan söyle de öğrenelim hepimiz ben de merak ediyorum çok çünkü bu durumu=)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

çatı konusunda bikaç yerde daha gördüm üstü kapanmıcak diye

uefa üstü kapalı maçlara izin vermiyormuymuş neymiş

Ahah :D bunu diyen iyi sıkmış yalnız, stadın üstü açılır kapanır olacak eğer önceden belirlenen yapılırsa. Tamamen kapalı stad mı var? Açılır kapanır modda benim bildiğim tüm üstü kapanabilen futbol stadları. Şampiyonlar ligi maçında maç saatinde açılır çatı olur biter :)

Para sıkıntısı yüzünden kapatmazlar kapatmazlarsa..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...