Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyrantepede son durum

hozceri

Öne çıkan mesajlar

Galatasaray’ın Aslantepe diye bilinen stat projesini gerçekleştiren Dabi-Eren Talu-Alke Ortak Girişim Grubu’ndan maaşlarını alamadıkları için 3 Mart’tan bu yana çalışmaya son veren ve birçok eylem gerçekleştiren işçilerle ilgili nihai karar çıktı.

300 işçinin maaşlarını ödeyip işlerine son vereceğini dile getiren yüklenici firma Eren Talu Mimarlık’ın Yönetim Kurulu Başkanı Eren Talu, "Onlara 3 milyon TL borçluyum. Bunun tamamını bugün (dün) ödeyeceğim. Hatta 3 Mart tarihinden bu yana çalışmadıkları günler için de 150 bin TL’lerini vereceğim. Ama ödemenin ardından hepsinin işine son vereceğim. Kadro baştan sona değişecek" dedi.

Yaş da yanar

Projede gerçekleştirilen eylemlerin organize olduğunu iddia eden Talu ,işçilerin tamamını değiştirme kararına karşın taşeron şirket ile olan anlaşmasını bitirmeyeceğini söyledi.

Talu, şöyle devam etti: "Pojenin kaba inşaatını gerçekleştiren Tera adlı şirketle çalışmayı sürdüreceğiz. Çünkü şu an tek odağımızı bu stadın 2010 yılbaşına kadar bitirilmesi konusu oluşturuyor. Stadın yetişmesi Galatasaray’ın gelirleri açısından gerçekten çok önemli. Taşeronun değişmesi ise bize sadece zaman kaybettirir. İş 1.5-2 ay aksamaya gider. Kurunun yanında yaş da yanmasın istiyoruz. Bu nedenle Tera ile çalışmamızı sürdüreceğiz."

Bugüne kadar projeye 71 milyon TL yatırım yaptığını dile getiren Talu’nun projeyi tamamlanması için 100 milyon lira daha masraf yapması gerekiyor. Taşeronu Tera’ya 1 Ocak faturasını 4 gün gecikmeyle 5 Ocak tarihinde ödediğini dile getiren Eren Talu’nun 1 Şubat tarihli faturanın yarısını ödediği, 1 Mart tarihli fatura için ise henüz bir ödeme yapamadığı belirtiliyor. Yeni bir açılım ile finansman konusunu çözdüğünü dile getiren Eren Talu, "Ödeme ile ilgili olarak bir sorun yaşanmayacak. Para hazır" dedi.

Ortak vermiyor iddiası

Tera’nın Yöneticisi Osman Gündoğdu, Talu’nun Abu Dabi’li ortağından para alamadığını savunmuş ve "Biz de paramızı alamadığımız için işçiye ödeme yapamıyoruz" demişti. "Eren Talu’nun aynı anda Ali Sami Yen’in oradaki projeyi yapabilmesi durumunda sorun yaşanmayacağını ifade eden Gündoğdu, şunları söylemişti: "Talu stadı bitirmeden Ali Sami Yen’e başlayamıyor. Bu da finansman sorunu yaşamasına yol açıyor. Yine de Eren Talu bu işe girerken şartları zaten biliyordu. Bile bile kabul etti."
Sosyal ağlarda paylaş

olmaz. galatasaray taraftarı teknolojiyi modern mimariyi görünce dayanamıyor, tuvaletlere, aynalara, koltuklara saldırıyor. belirli bir sertifika ile "insanlık lisansı"'na kavuşan taraftarlar alınabilir tabi stada. her zaman isteriz şükrü saraçoğlu stadında maçlar yapılsın, o mabedin güzelliğinden her insan evladı faydalanabilsin, feyz alsın.
Sosyal ağlarda paylaş

provakatif olma çabasında değilim. esprili mesajlara aynı seviyede cevap verebilmek için elimden geleni yapıyorum :)

ali sami yen stadyumunda şimdiye kadar iki maç izledim. biri orduspor-beylerbeyi diğer boluspor-sakaryaspor. açıkçası gayet rahatsız geçti maçlar. her iki maçta da "ev sahibi" olarak niteleyebileceğimiz açık tirbünlerdeydim. neyse...

genç insanları daha fazla rahatsız etmenin alemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:
olmaz. galatasaray taraftarı teknolojiyi modern mimariyi görünce dayanamıyor, tuvaletlere, aynalara, koltuklara saldırıyor. belirli bir sertifika ile "insanlık lisansı"'na kavuşan taraftarlar alınabilir tabi stada. her zaman isteriz şükrü saraçoğlu stadında maçlar yapılsın, o mabedin güzelliğinden her insan evladı faydalanabilsin, feyz alsın.

Bu mesaj doğrudan Galatasaray taraftarının büyük çoğunluğunun insan olmadığı yönünde imalar içeriyor. Eh bu da hakaret sayılıyor bildiğim kadarıyla espiri yapmak mizah kullanmakla hakaret etmek arasında bi çizgi vardır.
Yaşla ilgili bişeyler söylemişsin tabiki gerçek yaşını bilmek mümkün değil ama attığın mesajlardan zeka yaşın hakkında bazı yorumlarda bulunabilirim aslında...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Akıllı konus haddini bil. Sen kimsin ki Galatasaray taraftarına hakaret ediyorsun.Klavyenin başına geçip yazması kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Arkasokak said:
provakatif olma çabasında değilim. esprili mesajlara aynı seviyede cevap verebilmek için elimden geleni yapıyorum :)

ali sami yen stadyumunda şimdiye kadar iki maç izledim. biri orduspor-beylerbeyi diğer boluspor-sakaryaspor. açıkçası gayet rahatsız geçti maçlar. her iki maçta da "ev sahibi" olarak niteleyebileceğimiz açık tirbünlerdeydim. neyse...

genç insanları daha fazla rahatsız etmenin alemi yok.

sen kendini ne sanıyosunda buraya gelip böyle mesaj yazabilecek cesareti kendinde buluyosun? sanki saraçoğlunu kendi yaptırmış. sen kimsin ki galatasaray taraftarına laf ediyorsunuz.. insan elinde klavyeyi buldumu neler yazıyor dimi..
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi önce okuduğumuzu anlıyor, büyük laflar etmiyoruz. ben orada taşkınlık yapan, tuvaletleri aynaları kırmayı bir marifet belleyip bu gibi futbola değil insalığa yakışmayan sahnelerle övünüp önünde resim çektiren galatasaray taraftarınaydı. sonrasını açıklamaya bilmem gerek var mı? ben bir paticik forum üyesi olarak kendi görüşlerimi kendi üslubumla size aktarmaktayım. her türlü efendi eleştiri ve yorumu kabul etmekte ilgiyle okumaktayım. lütfen heyecanlanmayalım, agresife bağlamayalım. lets kick "galatasaraylı taraftar&futbolcu çirkefliği" out of paticik and football.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
avea'dan yeni mesaj geldi.. stad açılışı baya sarkıyor galiba divan toplantısında adnan stadımızı 2010-2011de adımıza yakışır şekilde açmak istiyoruz demiş. e nerde kaldı 29 ekim 2009?

Bu zaten yaklaşık 1-2 aydır biliniyordu, locaların ve vip'lerin düzenlenmesi, buraların pazarlanması ve satılması için bir zaman gerektiği belirtilmişti, bunun için stadın açılışının 2010-2011 sezonu olacağı söylenmişti, yabancı bir şirketle bu konuda da bir anlaşma yapılacaktı tahmini gelir de söylenmişti de şu anda hatırlamıyorum

Arkasokak said:
Adnan başkan ağırlığı cadde evlerine verdiği için aksıyor bu inşaat. O proje bitsin anında hız kazanır bu stad projesi de :)

Daha önce seni uyarmıştım, geyik yapayım-şaka yollu mesaj yazayım derken sen de iyi giydirmeye başladın.
Bu da son uyarım olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...